-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 03 14

Horoskopas trečiadieniui, kovo 14 dienai

Sužinokite, ką jums žada žvaigždės.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Sulauksite išganingo patarimo, pasiūlymo iš jūsų aplinkos žmogaus. Tad pagalbos sulauksite, nors nebūtinai tokios, kokios tikėjotės. Labiau vertinkite savo kolegų nuomonę ir triūsą.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jei negalite apsidrausti, jei nesate pakankamai informuoti ir jei sumanymo neremia sutuoktinis, nerizikuokite. Nebūkite patiklūs: galite susidurti su gražiai pateiktu melu.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Namuose būkite atidūs, kad savo nepasitenkinimu neprislėgtumėte artimųjų. Gera diena iš namų išnešti nereikalingus daiktus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Galite nepajusti apgaulės, pasiduoti provokacijai. Siekite būti geriau informuoti tvarkydami dalykinius reikalus – nesigundykite vien pažadais. Būkite pakantesni vaikams.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jei būsite darbštūs ir konkretūs, savo užduotis atliksite tiksliai, išvengsite tuščio jėgų, laiko švaistymo ir nepakliūsite į viršininkų nemalonę. Saugokite sveikatą.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Streso metas, tad gal pavyks kai ką reikšminga suvokti ir ištaisyti seną klaidą. Bus naudinga paanalizuoti ir pakoreguoti savo santykius su antrąja puse (pamąstykite, kuo esate įskaudinę sutuoktinį), kolegomis.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Aplinkinių trūkumus itin aiškiai matysite, bet dėl to nereikia užsiplieksti. Venkite rizikuoti tvarkydami reikalus, taip pat prie vairo, kadangi vargu ar teisingai įvertinsite situaciją.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jausitės kiek ramiau, įgysite ne tik gerų žinių, bet ir sulauksite aplinkinių pagalbos. Tačiau gali komplikuotis santykiai su artimaisiais dėl jūsų nervingumo, nekantrumo.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Būkite apdairūs darbe: išaugs klaidų tikimybė. Būkite atidesni draugų skundams, šiuo metu jie tikisi užuojautos ir išmintingo sprendimo.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jūsų nuoširdumu, o gal ir sena paslaptimi gali piktnaudžiauti draugai. Tai nepalankus metas įgyvendinti naujoves. Tiesa, bus sėkmingas senų, užvilkintų reikalų tvarkymas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Verta imtis tvarkyti užvilkintus reikalus, baigti pamirštus darbus. Tik būkite atsargesni tvarkydami piniginius reikalus. Nepatartina skolinti pinigų. Jei turite slaptų priešų, šiandien galite iš jų sulaukti staigmenos.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nors diena įtempta, tačiau jūsų naudai gali išsispręsti svarbus klausimas, tikėtina pergalė konkurencinėje kovoje (tiesa, ar sugebėsite ją laimėti?). Nepriimkite naujų sprendimų. Tiesa, būkite pasiruošę priverstiniam staigiam manevrui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius