Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 22

Horoskopas trečiadieniui – spalio 23 d.

Sužinokite, ar žvaigždės jums pranašauja palankią dieną.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ruoškitės ne atvirai kovai, į kurią jus kviečia Saulė, šiandien perėjusi į Skorpiono ženklą. Dėl šios priežasties keturias savaites privalėsite susitaikyti su laikinu nepasitenkinimo jausmu, kad matote ne viską, ką norėtumėte matyti. O šią dieną skubėjimas jums negarantuos nuolat degančios žalios šviesos kelyje ar palankių ženklų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Saulė pradeda kelionę Skorpiono ženklu, dėl ko jausitės taip, lyg būtumėte įlipę ne į savo traukinį. Jei šalia jūsų patikimi partneriai, neabejokite, kad važiuojate teisinga kryptimi. Tiesa, šį trečiadienį saugosite tai, ką jau turite įgiję, ir sieksite daugiau. Dėl šios priežasties patirsite prieštaringų jausmų: ir pergalės skonį, ir pralaimėjimo kartėlį.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Kol danguje karaliaus Skorpiono ženklas, būsite priversti elgtis kukliau. Rūpinkitės sveikata ir kruopščiai puoselėkite savo namus bei darbo vietą. Šiandien bus proga pasirinkti visai smagią taktiką – mažiau darbų, daugiau kalbų. Nors ne visi jus supras, jie privalės paklusti diktuojamoms jūsų taisyklėms. Tačiau nepersistenkite manydami, kad esate visagaliai.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien Saulė įsikuria Skorpiono ženkle ir kviečia jus mėgautis mažais gyvenimo džiaugsmais bei malonumais. Užduotis jums – aistrą „vartoti“ laiku ir vietoje, neperdozuoti jos, nepasitikėjimu skaninti ne kiekvieną patiekalą. Be to, šią rudens dieną nesijausite savame kailyje ir noriai dengsite tikrąjį savo veidą tai viena, tai kita kauke.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Sušildyti namus jus kviečia Saulė, įeinanti į Skorpiono žvaigždyną. Tiesa, nuožmusis Skorpionas retkarčiais bandys jus išmušti iš pasirinkto kelio, tačiau žinosite ir įrodysite kitiems, kur slypi jūsų stiprybė. O šiandien, veikdami lėtai, bet užtikrintai, suprasite, kad tokiu būdu darote teigiamą poveikį asmeniniams resursams.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Saulei atėjus į vandens ženklą, prieš akis atsivers naujų galimybių metas. Suprasite, kad jos yra čia pat, o jums telieka su dideliu ūpu nerti į greta jūsų verdantį gyvenimą. Tiesa, šiandien nenorėsite būti įvykių centre. Jums visko bus gerokai per daug: kalbų, judesio, naujienų. Nesiblaškykite, nes jūsų laivą siūbuoja ne kas kita, o tik daugybė jūsų abejonių.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Saulė Skorpiono ženkle visą mėnesį ragins praktiškai panaudoti savo gebėjimus tam, kad pasijustumėte stipresni. Kartais iš jūsų bus pareikalauta daug, bet niekas nereikalaus daugiau, nei galite. Be to, šiandien meistriškai išsisuksite nuo sunkios pareigų naštos, nes žinosite, kam, ką ir kaip pasakyti, kad galėtumėte tyliai džiaugtis ramia rudens diena.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Liaukitės slapstytis. Saulė šį rytą perėjo į jūsų ženklą ir jums prasideda asmeninės iniciatyvos laikotarpis. Žinoma, labai neįsijauskite į pagrindinį vaidmenį, nes šią dieną nebus iki soties visko, ko geidžia jūsų mažos širdelės. Atidėję norus į šalį, palaukite veiksmui patogesnio momento. Verčiau ieškokite žodžių, kurie padėtų jums užmegzti svarbų ryšį su aplinkiniais.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jūsų kova už nuoširdų ir atvirą bendravimą su aplinką primins kovą su vėjo malūnais. Ir tai tęsis visą mėnesį, kol Saulė judės Skorpiono ženklu. Tiesa, šiandien verta žinoti vieną svarbią tiesą – reikia paisyti kitų patarimų. Juos jums negailėdami visą dieną bers jūsų partneriai. Ieškokite perliukų gausiame informacijos sraute, bet neskubėkite daryti išvadų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Kol Saulė Skorpiono ženkle, siekite savo tikslų, pasinaudodami jums palankios grupės pagalba ir ignoruodami išorines provokacijas. Be to, dažniau prisiminkite draugus, kuriuos per darbų gausą greičiausiai buvote nustūmę į paskutinį planą. Šią spalio dieną stiprybės ir palaikymo įgaus visi, kurie rinksis jau pramintus kelius ir nerizikuos išbandyti ką nors nauja.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nuo šiandien prasideda mėnuo, kai privalėsite susidoroti su didesniu darbų krūviu ir pasirūpinti profesine savo reputacija. Tiesa, šiandien sutelkti dėmesį į darbus nebus lengva, nes jūsų noras švęsti, pramogauti ir flirtuoti bus stipresnis už norą siekti profesinių laimėjimų. Teisingiausias sprendimas būtų nesiblaškyti ir niekur neperlenkti lazdos.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Saulė, pereidama į vandens ženklą, atveria jums didesnes perspektyvas ir galimybes. Matykite toli ir būkite pasiruošę aprėpti kur kas daugiau nei tikėjotės. Na, o jei į ausį jums ką nors gero kuždės angelai sargai – patikėkite jais. Beje, šios savaitės viduryje dažniau pagalvokite apie šeimos poreikius, bet neskubinkite įvykių ir nežadėkite to, ko negalėsite įvykdyti.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius