-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 02 01

Horoskopas vasario 01 d., pirmadieniui

18-oji Mėnulio diena. Šios dienos įvykiai tarsi veidrodyje parodys Jums, ką esate užsitarnavę, galite aiškiai pamatyti savo problemą.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Galite gauti neblogą pasiūlymą, susijusį su nauju pajamų šaltiniu. Galbūt išleisite nemažą sumą vertingam pirkiniui arba sėkmingai tarsitės dėl kredito, nuolaidų. Tik nebūkite pernelyg patiklus, reikalaukite garantijų.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jūsų draugui pasiseks, o jūs tikriausiai manysite, kad buvote labiau vertas. Jei negalite jo nuoširdžiai pasveikinti, verčiau traukitės kuo toliau - užgrauš pavydas.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Bendravimas su kitais žmonėmis šiandien bus kaip reta nekonstruktyvus, tad jei tikitės nuveikti ką nors rimta - verčiau darykite tai vienas. Blaiviai vertinkite savo galimybes - tai padės išspręsti problemą, kuri kitu atveju gali nukankinti jus mirtinai.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien kaip niekad reikės kantrybės, tolerancijos, teks bendrauti su sunkiais žmonėmis. Antroje dienos pusėje įtampa turėtų sumažėti, atsipalaiduokite, nueikite į kiną ar parodą.  

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nesileiskite į avantiūras tvarkydamas meilės ir dalykinius reikalus. Tačiau pravartu aptarti ramybės neduodančius klausimus su tais, kurie juos neblogai išmano, turi konkrečios patirties. Gausite neblogų patarimų.  

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien derėtų niekur neskubėti, vengti persitempti, triukšmingų kompanijų, skubotų įsipareigojimų. Ilsėkitės, kurkite, gilinkitės į kiekvieno reikalo esmę. Rizikinga pervertinti jėgas bei perspektyvas.  

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Neužsikraukite svarbių darbų, daugiau laiko skirkite šeimai, draugams. Vakare jausite įtampa, jei netramdysite neigiamų emocijų,gali kilti ginčų.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Norėdamas kuo daugiau dėmesio savo asmeniui būkite kiek apdairesnis. Persistengęs visą dieną negalėsite atsikratyti įkyrių geraširdžių patarėjų. Nepražiopsokite įvykio, kuris tik jums gali pasirodyti atsitiktinis.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Skirkite laiko sau - sveikatai, poilsiui, mėgiamai veiklai. Nekelkite sau ar artimiesiems didelių reikalavimų - šiandien lengva prarasti energiją.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien bus sunku viską aprėpti - jūsų reikės draugams, artimiesiems. Nervai bus gan įtempti, todėl nieko keisto, kad norėsis pailsėti ar net pasislėpti nuo visų. Taip ir padarykite, kai atliksite visus įsipareigojimus.  

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Bendrausite nemažai, tačiau tik nuo jūsų sugebėjimo valdytis priklausys, ar diena bus sėkminga, be konfliktų. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, savo sveikatai ir poilsiui.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Gana gerai sutarsite su aplinkiniais, tačiau neišvengsite nenuoširdumo, veidmainystės, nutylėjimų. Toks laviravimas ir jums, ir kitiems kurį laiką padės išlaikyti pusiausvyrą ir pasiekti tikslą, bet vėliau išaiškės slapti ketinimai, motyvai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius