Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 02

Horoskopas vasario 2 d., trečiadieniui

29 Mėnulio kalendoriaus diena. Tai pati nemaloniausia, pavojingiausia Mėnulio kalendoriaus diena. Nepradėkite ir net neplanuokite naujų darbų. Neigiamos šios dienos savybės ne visuomet jaučiasi tuojau pat.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Geras metas socialinėms, visuomeninėms reformoms, profesinėms permainoms. Vertėtų daugiau bendrauti, formuoti šiltesnius darbo santykius. Namie, atrodo, bus ramu ir monotoniška.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jei tenka dirbti, mažinkite darbų apimtį ir tempą, kitaip neišvengsite nemalonių akistatų, konfliktų, klaidų. Atsargiai elkitės su finansais, nerizikuokite.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nors esate tikrai kūrybingi ir gabūs, visiems darbams prireiks daug pastangų, kantrybės, o jie teiks tik minimalų pasitenkinimą. Tačiau daug dalykų priklausys nuo jūsų. Draugai paisys jūsų žodžių, siūlymų, mielai patikės pramogų organizavimą.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Norai prasilenks su galimybėmis. Paguoda ta, kad tai truks neamžinai. Pataupykite, apskaičiuokite ir dirbkite toliau. Jei manote, kad esate netinkamai vertinami, per mažai jums moka, pats laikas ieškotis kito darbo.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Teks iš naujo įvertinti savo finansinę situaciją, kitaip planuoti šeimos biudžetą, ypač jei ketinate poilsiauti toli nuo namų, padėti tėvams. Tvarkydami buities problemas galite pasikliauti draugais.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Netinkama diena aiškintis santykius, kelti pavydo scenas. Nors esate gana teisingi aplinkiniams, gali būti, kad kai kuriuos dalykus vertinate šiek kitaip negu aplinkiniai. Nurimkite ir į viską kitaip pažvelkite.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Svajones ir lūkesčius reikės kuriam laikui atidėti. Rizikinga pristatyti naujus projektus visuomenei - galite būti neteisingai suprasti, sukritikuoti. Galite sulaukti anoniminės pagalbos.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Atrodo, kad tik jums vieniems rūpi namų reikalai, bet taip nėra. Tiesiog šiandien būsite kur kas veiklesni, išradingesni už kitus. Todėl viską darykite patys. Taip išvengsite nereikalingų ginčų ir konfliktų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei tvarkote svarbius dokumentus, būtinai įsiklausykite, ką sako konkurentai. Reikšmingas gali būti ir netyčia nugirstas pokalbis. Negalima meluoti. Tiesa greit išlįs į paviršių, o jūsų reputacija stipriai nukentės.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Bendraukite su įtakingais žmonėmis, naujais pažįstamais, nebijokite pareklamuoti savo idėjų, garsiai svajoti. Netikėtai galite sulaukti pritarimo, paramos ir įdomių pasiūlymų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nesąžiningi komerciniai sandėriai pakenks jūsų autoritetui ir neduos planuojamos naudos. Net ir dviprasmiškos užuominos, negarbingos kalbos turės blogos įtakos jūsų profesinei ateičiai. Šiandien to galite ir nepajusti, tačiau ateityje ne kartą dėl to teks gailėtis.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Impulso pagauti galite padaryti didelę kvailystę, kurios vėliau tikrai gailėsitės. Ši diena nežada jums nieko blogo, tačiau neapgalvotais veiksmais ir žodžiais galite patys ją sugadinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius