Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 08

Horoskopas vasario 8 d., antradieniui

6–oji Mėnulio diena. Tai viena palankiausių dienų Mėnulio kalendoriuje. Skaidri, harmoninga, gera beveik visiems, išskyrus vagis, apgavikus. Ypač tinkama moksliniams tyrinėjimams, susikaupimui. Tačiau lygiai taip pat gerai šią dieną vykti į kelionę, mokytis ar skaityti paskaitas – informacija bus lengvai įsimenama.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Profesinėje srityje nebūkite patiklūs, tikrinkite bet kokią informaciją. Kuo daugiau turėsite, tuo daugiau norėsite ir reikalausite. Jei vakare imsite aiškintis santykius, pristigsite objektyvumo.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jei per jėgą aiškinsitės santykius, prarasite daug energijos ir nieko nelaimėsite. Būkite atidesni dienos ženklams: įvairūs įvykiai ir išgyvenimai padės geriau suvokti, kas trukdo judėti į priekį, tobulėti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Netinkamas metas tvarkyti finansinius reikalus, investuoti ar skolinti pinigus. Bus gana sunku bendrauti su bankininkais, todėl paskolų klausimus atidėkite kitai dienai. Darbe būkite korektiški, nekritikuokite kolegų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Geriau ramiai ištaisyti netikslumus ir kol kas nesiimti didesnių projektų. Būtų puiku, jei šiuo metu užsiimtumėte šeimos reikalais. Tinkamas laikas spręsti žemės, nekilnojamojo turto klausimus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jei siekiate svarbaus asmens palankumo, tikėtina, jo nuomonė apie jus pagerės, o gal net iš esmės pasikeis. Tam turės įtakos jūsų sprendimai ir elgesys. Po pietų galvoje vienas po kito rasis įvairiausi sumanymai.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei tik galite, venkite svetimų žmonių, nereikalingo bendravimo. Saugokitės apgavikų. Po pietų ne vieną ženklo atstovą slėgs prisiminimai, skolos jausmas.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jūsų iniciatyvos bus girdimos, palaikomos, jei tik nebūsite pernelyg įkyrūs ir nepaisysite tik asmeninės naudos. Venkite bet kokių intrigų su draugais, išlaikykite su visais gerus santykius.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Neskubėkite daryti išvadų, pykti. Dėkite pastangas įgyti daugiau profesionalumo, skaidrumo. Bet kokiu atveju tai gana niūrus metas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei ketinate tvarkyti nekilnojamojo turto reikalus, geriau tai atidėti kitai dienai. Nepalanku bus sudarinėti sutarčių su statybininkais ar rangovais, pirkti brangius namų apyvokos daiktus. Jei ieškote naujo buto, pasitarkite su specialistais.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Tinkamas metas grąžinti skolas, atsiprašyti tų, kuriuos nuvylėte ar įskaudinote. Teks įdėti nemažai pastangų ir išradingumo, kad šeimoje vyrautų taika ir harmonija.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Būkite atidūs dienos detalėms. Tai, kas paprasta, kartais būna reikšmingiau nei tai, kas įmantru. Ieškokite pagalbininkų, nes užsispyrimas, negirdėjimas gali brangiai kainuoti.
 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jei kas nors kėsinsis į jūsų asmeninę erdvę, pasakykite griežtą „ne“. Pasakykite, kad jūs geriau išmanote, kas jums naudinga, ko siekiate ir kuriuo keliu eiti. Naujos pažintys – malonus išbandymas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius