-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 11

Horoskopas vasario 11 d., ketvirtadieniui

27-oji Mėnulio diena. Viena geriausių dienų. Labai palanki tolimoms kelionėms, gera menininkams, nebloga diplomatams. Galima užmegzti santykius – viskas eis sklandžiai, kūrybingai.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Turėtumėte sukaupti jėgų būsimiems svarbiems darbams. Todėl tiems, kurie dar nesuspėjo paatostogauti, pats laikas tai padaryti. Be to, dabar tinkamas metas kelionėms.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Susirūpinkite savo sveikata – išsimiegokite, dažniau būkite gryname ore ir daugiau judėkite. Tuomet gera ir žvali nuotaika jums bus garantuota. Teks priimti svarbų ir sudėtingą sprendimą, nuo kurio daug kas priklausys.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jūsų laukia audringi įvykiai. Diena žada būti gana įtempta: susitikimai su naujais žmonėmis, kelionės, darbas. Tačiau jūsų taip pat laukia ne mažiau aktyvus poilsis, tad atiduokite savo jėgas darbe.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien nedalinkite jokių pažadų ir nekurkite toli siekiančių planų. Būsite linkę karščiuotis ir dėl to galite prarasti gerą draugą. Dėl skubėjimo ar neapdairumo rizikuojate padaryti labai apmaudžią klaidą.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Atėjo metas surikiuoti mintis, viską sudėlioti į lentynėles, pagalvoti apie senų ir naujų problemų sprendimą. Gyvenimą gali apkartinti ir šiek tiek pablogėjusi finansinė padėtis. Ką gi, reikia greitai susiorientuoti, imtis visų priemonių ir pasikliauti tik savo jėgomis.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Darbe nepersistenkite – jūs savo jau padarėte, metas ir pailsėti. Bet ne viskas taip gerai klojasi – aplinkiniai gali pradėti regzti kažkokias intrigas. Todėl būkite budrūs ir treniruokite intuiciją.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Būsite kupini kūrybinių jėgų ir – o tai jums svarbiausia – pasitikėsite savimi. Ką gi, galima imtis naujo darbo – žvaigždės jums garantuoja sėkmę. Nepamirškite, kad jūs – savo laimės kalviai.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Diena bus gana rami, be ypatingų netikėtumų. Nereikėtų leisti prasiveržti savo agresyvumui ir ūmumui. Jeigu duosite laisvę savo emocijoms, kažin ar pasieksite užsibrėžtą tikslą.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Galite pasiekti reikšmingų laimėjimų, dėl kurių vėliau iškils nemažai problemų. Bet nedideli sunkumai neiškreips jūsų iš pergalių kelio. Asmeniniame gyvenime turėtų sustiprėti santykiai su mylimu žmogumi.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Turėtumėte pajungti savo veiksmus protui. Nuoseklumas, tikslumas ir kruopštumas duos gerų rezultatų. Gausite gerą impulsą naujoms idėjoms, kūrybiniam darbui. Jūsų laimėjimai neliks nepastebėti, atsiras ir gerbėjų, ir pavyduolių.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jausite norą varžytis, konkuruoti. Bendraujant reikėtų būti išrankesniems ir santūresniems. Neatskleiskite savo planų iki galo. Ryšiai, kuriuos užmegsite, – paviršutiniški ir trumpalaikiai, tad romantiška aistra gali baigtis nusivylimu.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Diena žada kokybinius pokyčius – naujus jausmus ir santykius, naują pasaulėjautą. Jūs galite naujaip pažvelgti į daugelį dalykų, pergalvoti savo gyvenimą. Žodžiu, jus apims romantiška ir filosofiška nuotaika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius