Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 11

Horoskopas vasario 11 d., penktadieniui

9-oji Mėnulio diena. Tai pirma iš mažiausiai palankių Mėnulio dienų, susijusi su iliuzijomis, apgaule. Jei susiduriate su blogiu – nesitraukite: šią dieną blogis tampa agresyvus, reikalinga aktyvi gynyba, apsauga nuo jo. Sunku įrodyti teisybę, geriau nepradėti jokių svarbių darbų.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Palankus metas susitaikyti, išsiaiškinti senus profesinius ginčus. Galbūt esate pavargę ir nekantrūs, bet vertėtų nekurstyti aistrų, neskubinti įvykių, nesibraukite pro užrakintas duris.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Be jūsų neišsivers nei namiškiai, nei draugai. Spėsite visur ir su visais. Jei nerasite minutėlės tik sau, vakare jausitės tarsi sulaužyti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Neseniai įsiplieskę jausmai šildys, bet bus ir kiek neramu. Jus tikrai myli, jumis žavisi, pataikauja. Neieškokite priežasčių susipykti, nes būtinai jų rasite. Stenkitės netrikdyti taikaus ir lėto dienos ritmo.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jei nerasite, kaip išlieti susikaupusios energijos, galite užsipulti neklusnius vaikus, dėl niekniekio susiginčyti su mylimuoju. Vienatvė skatins slogias mintis ir nuotaikas. Bendravimas šiomis dienomis jums bus labai svarbus asmenybės raiškos būdas.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Svarbiausia - pagal savo poreikius ir ritmą pasirinkti tai, kas sava ir artima. Nors jau seniai troškote permainų, nuotykių, dabar tam nepalankus metas.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Lengvai prisitaikysite prie naujų aplinkybių, jei dirbate naujoje vietoje; greit rasite bendrą kalbą ar net susidraugausite su naujais pažįstamais. Jei ketinate priimti svarbų sprendimą, geriau nesikonsultuokite su visais iš eilės.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Gerai seksis kalbėtis, derėtis su vadovais. Tik nepiktnaudžiaukite jų gerumu, atlaidumu. Niekada nežinosite, kada peržengsite ribą. Vieniši, taip pat ir turintys antrąją pusę, gali tikėtis naujų meilės išgyvenimų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Tinkama diena siekti pripažinimo politikoje ar visuomeninėje veikloje. Šiuo metu būsite pastebėti, įvertinti. Bet kokia aplinkinių reakcija į jūsų žodžius ir veiksmus vienodai svarbi.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Nepasiduokite apgaulingam pirmam įspūdžiui. Prieš ką nors darydami, pamatuokite savo jėgas, apsvarstykite galimybes ir svarbiausia - teisingai įvertinkite, su kuo turite reikalų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Atrodys, kad pastaruoju metu per daug ir netikslingai išlaidavote. Stenkitės finansines problemas spręsti vieni. Nors aplinkui mažai kas bus nusiteikęs dirbti, jums bus sunku sėdėti be veiklos.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nepraleiskite progos įsitvirtinti kolektyve, pelnyti kolegų ir vadovų pasitikėjimą. Intuityviai jausite, kas gali tapti jūsų draugais, o su kuo derėtų bendrauti per pagarbų atstumą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nepraleisite progos užsidirbti papildomų pinigų. Darbe rūpesčių sumažės, tačiau tai nereiškia, kad jūs mažiau iš savęs reikalausite ar trumpiau dirbsite. Be to, ne vienas ženklo atstovas pastebės padidėjusį aplinkinių dėmesį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius