Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 18

Horoskopas vasario 18 d., ketvirtadieniui

6–oji Mėnulio diena. Tai viena palankiausių dienų Mėnulio kalendoriuje. Skaidri, harmoninga, gera beveik visiems, išskyrus vagis, apgavikus. Ypač tinkama moksliniams tyrinėjimams, susikaupimui. Tačiau lygiai taip pat gerai šią dieną vykti į kelionę, mokytis ar skaityti paskaitas – informacija bus lengvai įsimenama.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Turėsite galimybę užsitikrinti finansinį stabilumą verslo srityje, jeigu parodysite iniciatyvą ir pasitelksite patikimus partnerius. Bet nuo avantiūrinių sumanymų reikėtų susilaikyti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Sėkmingai tvarkysite visus reikalus, sugaišdami mažai laiko ir beveik nepavargdami. Tai metas, kai atkakliai žengsite į priekį stiprindami visuomeninę ir materialinę padėtį.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jums nevertėtų laukti giminių ir aplinkinių pagalbos, stenkitės viską daryti patys, ir tuomet materialiniu požiūriu jums pavyks įkopti į naujas, anksčiau nepasiekiamas aukštumas.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Galite tikėtis reikšmingų teigiamų permainų verslo srityje. Jas nulems naujas bendras projektas su autoritetingu ir įtakingu partneriu. Bet nepamirškite, kad įgyvendinti visus numatytus planus jums pavyks tik tuo atveju, jeigu veiksite aktyviai ir ryžtingai.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Visos jūsų iniciatyvos duos rezultatų, galimas dalykas, kad pavyks paversti realybe didžiausius savo troškimus. Atkakliai dirbantys ir mokantys įgyti sąjungininkų, galės įgyvendinti visus sumanymus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Kad pasiektumėte užsibrėžtus tikslus, jums patariama suvienyti savo pastangas su kitų žmonių pastangomis. Pasitelkite juos, kad galėtumėte veikti efektyviau ir patikimiau.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Dėl pernelyg didelio jūsų pasitikėjimo savo jėgomis ir nesantūrumo galimi keblumai santykiuose su vadovais ar kolegomis. Pasistenkite išvengti tokių problemų, kontroliuokite save ir elkitės apdairiai.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Metas palankus kelti savo profesinį lygį ir visuomeninį statusą. Kaip tik dabar galite pradėti pradėti aktyvios veiklos laikotarpį. Verslininkų laukia tinkamas metas anksčiau parengtiems projektams realizuoti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jūsų aktyvūs ir savarankiški veiksmai gali užtikrinti sėkmę tvarkant reikalus, susijusius su mokymusi ir moksline veikla. Metas ypač palankus norintiems atskleisti savo sugebėjimus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Pasieksite teigiamų rezultatų, tvarkydami visus savo reikalus – tiek profesinius ir finansinius, tiek buitinius ir asmeninius. Jūsų pastangas darbe ir verslo srityje turėtų deramai įvertinti vadovybė arba partneriai.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Laukia gan nelengva diena, neverta imtis naujų darbų, geriau tvarkykite kasdienius reikalus. Venkite mažai pažįstamos draugijos, kadangi galite pakliūti į svetimą ir neigiamą įtaką.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Patartina nekritikuoti vadovų, kadangi jie gali neteisingai suprasti jūsų žodžius, o tai sukomplikuotų santykius. Jeigu tokia situacija vis dėlto susiklostytų, susilaikykite nuo neapgalvotų sprendimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius