Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 22

Horoskopas vasario 22 d., pirmadieniui

10-oji Mėnulio diena. Viena pačių geriausių Mėnulio dienų, tinkama vos ne visoms veiklos sritims. Ši diena nenustato jokių griežtų rėmų ar reikalavimų, tai tiesiog stiprios, harmoningos, palaikančios energijos šaltinis. Labai gera vedyboms, namų statybos pradžiai, šeimos sutvirtinimui, krikštynoms.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien lengvai spręsis senos problemos, apims lengvumo, laisvumo, paprastumo jausmas. Sėkmingas metas, tačiau darykite tik tai, dėl ko esate užtikrintas, nesiimkite nieko per prievartą.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nedvejodami kovokite už savo idėjų pripažinimą, stenkitės kitus įtikinti savo teisumu. Beje, jei esate su kuo nors susipykę, iki pietų pats laikas žengti pirmą žingsnį susitaikymo link.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jūs daugiau planuosite, negu konkrečiai ką nors dirbsite. O jeigu imsitės darbo, tai sunkaus, visai ne pagal jėgas. Galite persitempti, susirgti

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien būsite labai užtikrinti savimi, ramūs ir kantrūs. Tokių fantastiškų jūsų savybių įtakoje jūsų dalykiniai partneriai neatsilaikys ir būtinai sutiks su jūsų sąlygomis. Todėl šiandien ir ateinančiomis dienomis pinigai patys plauks jums į rankas.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien save sugebėsite kontroliuoti, o visos problemos spręsis pačios savaime. Gali būti, kad netgi turėsite nuotykį ar kelionę, labai praskaidrinančią jūsų dieną. Nuotaika bus puiki, tad kažką malonaus padarykite artimiesiems.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Būsite kupini energijos, o į pasaulį šiandien žvelgsite per rožinius akinius. Norėsite bendrauti, dalyvauti renginiuose. Puikus metas norintiems užmegzti romantinius santykius - atrodysite puikiai.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

 Šis laikotarpis jums ypač sėkmingas, ypač intelektualinėje srityje. Taip pat puikus metas meilei - jausite šiltus jausmus savo antrajai pusei. Išnaudokite šią dieną ir kurkite, dovanokite, mylėkite.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Palanku tvarkyti juridinius reikalus, spręsti bendravimo su partneriais problemas. Nors įtampa augs, tačiau šiandien bus galimybių susitarti, atsiprašyti. Siekite partnerių paramos, gerinkite santykius su sutuoktiniu.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jūs ilgai ruošėtės parodyti visiems, ką jūs sugebate. Šiandien pagaliau jūs būsite pasiruošę imtis iniciatyvos ir parodyti savo lyderio savybes. Svarbiausia nepervertinti savo galimybių ir atkreipti dėmesį į kolegų rekomendacijas ir draugų patarimus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Sėkmės laikas, nepraleiskite tokios geros progos reikalų tvarkymui, veiklai, atsakingiems susitikimams. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti. Būkite atidesni mylimo asmens žodžiams, savo vaikų pasakymams, nes per juos galite sužinoti svarbių dalykų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Kolegos šiandien pažymės jus kaip profesionalą, derinantį kantrybę ir darbštumą. Toks pagyrimas, be abejo, jums labai patiks. Galbūt sėkmingai pasirašysite naudingą kontraktą, būsite kūrybingi ar netikėtai įsimylėsite, dėl ko būsite pasiryžęs ekstravagantiškiems poelgiams.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Energijos jums užteks visai dienai. Pasidalykite savo aktyvumu, sėkme su tais, kuriems šiandien ne taip smagu. Asmeniniuose santykiuose padaugės naujų spalvų ir atspalvių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius