Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 31

Ką astrologai žada šeštadienį, kovo 31 d.

Susipažinkite su dienos horoskopu.
Skorpiono zodiako ženklas
Skorpiono zodiako ženklas / 123RF iliustr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jėgų persvara jūsų naudai – ten, kur atsidursite, tapsite svarbiausiu žmogumi. Nesustokite ko nors siekdami, kovokite už savo ir šeimos interesus, įtaką. Vakaras nepalankus viešnagėms, pramogoms, flirtui.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Darbe nebijokite persistengti, būkite atkaklūs. Jei panašiai elgsitės namie, jei būsite pernelyg kategoriški, santykiai su artimaisiais gali pastebimai atšalti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Netikėto persilaužimo, nelauktų posūkių tvarkant reikalus ar bendraujant metas. Tik nepamirškite rytą mylimam žmogui pasakyti tai, kas jums abiem svarbu.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Neskubėkite nuliūsti, bet ir labai apsidžiaugti nereikėtų – galite sulaukti įvairių netikėtumų. Jėga šiandien nieko nesiekite, labiau įsiklausykite į nuojautas. Gautų pasiūlymų nederėtų sureikšminti – pažadai gali nepasiteisinti. Vakaras neramus, patartina nevarginti savęs nemaloniais pokalbiais.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Susikaupusias problemas derėtų spręsti energingai, tiesa, vengiant avantiūrų, ypač vakare. Tai bus blogas laikas ir meilės pasimatymui, juolab aiškintis santykius – galite apie save sužinoti kai ką naujo ir „nepaprasto“.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Gali tekti spręsti nesklandumus, kilusius dėl pinigų ar nesusipratimų jausmų srityje. Tinka ieškoti geresnės darbo vietos, pasirašyti naują darbo sutartį.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Prieštaringas laikas, tad susitelkite ir padarykite tai, kas nuo jūsų priklauso, nesitikėdami likimo malonių. Beje, ši diena svarbi siekiant užsitikrinti tolesnę veiklos sėkmę. Vakare venkite ginčų, atsargiau vairuokite automobilį.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nors diena skatins imtis aktyvios veiklos, daug užsibrėžti, rizikuoti nereikėtų. Antrą dienos pusę gauti pasiūlymai, naujienos gali lemti sėkmę. Vakarą patartina praleisti namuose.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Neblogas metas; atgaunate jėgas, pasitikėjimą savimi. Ir vėl viskas gerai. Tik mažiau planuokite, mažiau ko nors norėkite – viskas gali išeiti atvirkščiai.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Dalykiniams reikalams tvarkyti tinkamas laikas, nors vargu ar sulauksite planuotos pagalbos. Jei nuspręsite veikti vieni, parama nukris kaip iš dangaus. Raskite laiko vakare atsipalaiduoti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nepraleiskite progos surengti svarbų susitikimą, pokalbį. Dabar padedami draugų ir partnerių galite pakreipti įvykius kita linkme. Vakare venkite sutuoktiniui reikšti pretenzijas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Atsiribokite nuo rūpesčių, problemų – netikėtai rasite atsakymus į jums svarbius klausimus. Elkitės taip, kaip liepia nuojauta, neapsiriksite. Vakaras sudėtingas, tad pasistenkite išvengti probleminių reikalų, santykių aptarinėjimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius