Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 07

Ką šią savaitę žada astrologai

Horoskopas savaitei (09.07 - 09.13)
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Atrodo, kad po truputį atsigaunate po išlaidų, patirtų gegužės, birželio mėnesiais. Kai tik gausite rugsėjo mėnesio atlyginimą, jūsų finansinės problemos bus beveik išspręstos. Tik pinigus leiskite atsargiai, nepirkite nieko nenumatyto. Galite netgi pasiguosti tuo, kad esate turtingesni už nemažą dalį pasaulio gyventojų, gyvenančių skurdžiuose kraštuose.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šią savaitę spinduliuosite šiluma ir gera energija. Tuo ypač džiaugsis šeimos nariai, giminės bei draugai. Tačiau šis nusiteikimas neapsaugos jūsų piniginės nuo išlaidų, nemaža tikimybė, kad švaistysite turimas lėšas, o vėliau dėl to labai gailėsitės. Taip pat didelę įtaką jūsų elgesiui turės hormonų audros. Savaitės pabaigoje gali paaiškėti, kad pernelyg daug dėmesio skyrėte nepagrįstai iliuzijai.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ši savaitė nebus maloni, galite turėti nesklandumų, susijusių su valdiškomis institucijomis, jei esate verslininkas, galite sulaukti patikrinimo. Pasirūpinkite savo finansiniais reikalais, jei įmanoma, pasiprašykite pakelti atlyginimą. Patarimais vadovautis taip pat nereikėtų, mat jie gali būti klaidingi.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Kadangi esate šnekus iš prigimties, šią savaitę turėsite įdomių pokalbių. Norėsite žinoti visas detales aplink sklandančių apkalbų, bet stenkitės pats į jas nesivelti. Išdrįsite užduoti klausimus, kurių šiaip neiškeltumėte. Šiomis dienomis taip pat pasijusite emociškai stiprus, todėl lengviau ištversite galimą išsiskyrimą su partneriu.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šią savaitę būsite labai priklausomas nuo aplinkybių, partnerių, nuo senų, neatliktų darbų ir įsipareigojimų. Tačiau nepulkite daryti visko pats vienas, paprašykite pagalbos, nesidrovėkite. Jei susiklostys aplinkybės keliauti į užsienį, nedvejokite ir sutikite. Nepatartina rizikuoti pinigais, veltis į avantiūras.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Savaitė gali pasitaikyti niūroka, mat kils nemažai rūpesčių dėl sveikatos. Darbe stenkitės būti lankstūs, taikykitės prie situacijų, neužsispirkite. Laikas netinkamas veltis į meilės romanus ir apgaudinėti partnerį, mat viskas gali išaiškėti. Apskritai, apsiginkluokite kantrybe bei filosofiniu požiūriu į gyvenimą. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savaitė tinkama bendravimui, mat būsite kupinas šiltų jausmų, o ir pats jausitės mylimas ir reikalingas. Tad džiaukitės savo jausmais, gyvenimu. Tai pakilimo metas. Taip pat jausite poreikį saugoti ir rūpintis savo šeima bei giminaičiais. Tik nepamirškite savęs, saugokite sveikatą ir nervus. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šią savaitę teks susidurti su technologinėmis problemomis - gali sugesti jūsų telefonas ir kompiuteris, o įrangos taisymas sugriaus jūsų planus ir išmuš iš vėžių. Tačiau kai jausitės visiškai praradęs viltį, viskas išsispręs. Šiomis dienomis gali kilti noras pavienišauti, todėl per jėgą nebendraukite. Darbe nereikėtų persistengti - tai geras laikas nedidelėms atostogoms. Jei siekiate pataisyti sveikatą, dabar itin palanku išvykti gydytis. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei negalite išspręsti problemos patys, kreipkitės pagalbos į draugą, kuris galėtų į viską pažvelgti iš šalies. Jo ar jos siūlomas sprendimas taip pat bus inovatyvus ir jums turėtų patikti. Vieną vakarą skirkite elektroninio ar paprasto laiško rašymui senam draugui, gyvenančiam toli nuo jūsų, o gal net atsiras galimybė jam ar jai paskambinti. Atidžiai klausykitės informacijos, kurią išgirsite iš nepažįstamo asmens. Ji gali labai pagelbėti tvarkant delikatų reikalą. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Iš pažiūros ramus metas gali tapti klastingas dėl aplinkinių kėslų. Atidžiau peržiūrėkite pasirašomas sutartis ar sandorius. Gali kilti ir kitokių nesmagumų – labiau tikėtini konfliktai su mylimu žmogumi, sutuoktiniu. Taip pat šią savaitę galimos lemtingos pažintys, susitikimai, galintys pakeisti jūsų gyvenimą, jei būsite sąžiningi plačiąja to žodžio prasme.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Didelė rizika, kad konfliktuosite tiek namuose, tiek darbe. Stenkitės išlikti ypač diplomatišku. Viskas, kas nauja, bus problemiška – ir naujos pažintys, nauja draugystė, meilė, naujas darbas. Tad laikykitės senos vagos – neištikimybė bus gundanti, bet ir žalinga. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šią savaitę turite būti pasiruošę įvairioms staigmenoms. Kad apsisaugotumėte nuo netikėtumų, pirmiausia atsiribokite nuo visko, kas nepatikima. Nors laikotarpis gan sėkmingas, tačiau neatidumas gali pakišti koją. Nesiimkite daryti pokyčių namuose ar darbe, tai gali būti pavojinga. Jausmų taip pat gali būti daug, tačiau neskubėkite prisipažinti meilėje, pirštis ar tuoktis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius