Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 25

Ką žada horoskopas rugpjūčio 25 d., antradieniui

Tai viena palankiausių dienų Mėnulio kalendoriuje. Skaidri, harmoninga, gera beveik visiems, išskyrus vagis, apgavikus. Ypač tinkama moksliniams tyrinėjimams, susikaupimui. Tačiau lygiai taip pat gerai šią dieną vykti į kelionę, mokytis ar skaityti paskaitas - informacija bus lengvai įsimenama.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Nuolat bendrauti ir būti tarp žmonių - reiškia kompromisų darymą, norite jūs to ar nenorite. Nors greičiausiai turite savo nuomonę, norus ir nusistatymus, tačiau šiandien svarbu jų neiškelti į pirmą vietą, o labiau atsižvelgti į aplinkinių nuotaikas. Laimingu galite būti net aukodami dalelę asmeninės laisvės.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Kartais geriausias būdas pakelti nuotaiką - imtis rutininių, gerai pažįstamų darbų. Ar tai būtų namų tvarkymas, ar sportas, ar žaidimai su vaikais - visa tai, ką atliekate nuolat turėtų sugrąžinti pusiausvyrą.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Susikaupti šiandien bus sunku, tačiau bent jau nejusite streso dėl kitų žmonių lūkesčių. Esate laisvas ir galite mėgautis tuo, kas jums patinka. Visgi veikdamas jauskite atsakomybę, nepulkite pažeidinėti taisyklių ar įstatymų.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Jausitės pakylėtas, kupinas energijos, todėl norėsite daryti dalykus, kuriems anksčiau pritrūkdavote drąsos. Kita vertus, gerai pagalvokite, kas būtų socialiai priimtina, o kas - ne.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Greičiausiai šiandien nepavyks visko apskaičiuoti taip, kad užbėgtumėte įvykiams už akių, tad geriau nesiimti svarbių reikalų tvarkymo. Skirkite dėmesio partneriui ar sutuoktiniui, kadangi pastaruoju metu buvote užsiėmęs tik savimi.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Šiandien jus blaškyti gali kitų pasakojimai apie savo meilės nuotykius ar įdomias keliones. Užplūs visa puokštė emocijų ir nežinosite, ką su jomis veikti. Jei jausite nerimą, liūdesį, žinokite, kad tai normalu - neprivalote nuolat džiaugtis.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Iš esmės rami, palanki diena, kai pavyks išspręsti susikaupusias problemas. Tik mažiau žadėkite, nesipykite ir nerizikuokite prie vairo.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Gali būti sunku susigaudyti, kas šiandien vyksta, tačiau ateities vizija turėtų stumti jus į priekį. Nesijauskite blogai dėl to, kad negaunate paramos iš artimiausių draugų ar šeimos. Greičiausiai jie nesupranta jūsų požiūrio. Labiau tikėkite savo vidinio balso išmintimi.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Likimo vėjas jus šiandien gali nublokšti nauja kryptimi, o tai suteiks jums adrenalino, energijos. Nors pasitikite savimi ir esate pasiryžęs naujam nuotykiui, visgi dabar pasikliauti vien savo sveiku protu nepatartina. Įsiklausykite į savo vidų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Norėsite būti geras aplinkiniams ir daryti teisingus dalykus, tačiau kaip tik šiandien tai gali būti sudėtinga. Žinote, kad turite nemažai įsipareigojimų, bet niekaip nesiseks susigaudyti, nuo ko pradėti. Nesistenkite patenkinti visų aplinkinių, daugiau dėmesio kreipkite į savo norus.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Galite tikėtis naudingų pasiūlymų. Būkite nuoširdesni, šiltesni mylimam žmogui. Daugiau dėmesio skirkite artimiesiems, o ne draugams - per juos galite įsivelti į nemalonumus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Jus šiandien gali patraukti kažkas naujo ir labai viliojančio, tačiau išmintinga būtų laikytis tradicinio pasirinkimo. Rinkdamasis stenkitės išlaikyti vidinį stabilumą, neprieštaraukite savo intuicijai. Galų gale, nebūtina savo norų įgyvendinti šią minutę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius