Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2011 08 28

Ką žvaigždės žada sekmadieniui?

29-oji Mėnulio kalendoriaus diena. Viena nemaloniausių, tamsiausių, kupina rizikų ir pavojų. Geriau neplanuoti naujų darbų, apskritai vengti aktyvesnės veiklos, galite tiesiog neišvengti klaidų, nesėkmių virtinės. Daug kas šią dieną gali klostytis visai ne taip, kaip tikitės, sunku numatyti įvykių eigą. Palankus metas skolų grąžinimui, taip pat šią dieną vertėtų atsikratyti bereikalingo šlamšto, žalingų įpročių.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

  Besiimdami bet kokios aktyvesnės fizinės veiklos, gerai įvertinkite ar esate tinkamai tam pasiruošę. Neapskaičiavę krūvių galite pajusti nemalonių sveikatos sutrikimų, į juos taip pat derėtų nenumoti ranka, o laiku reaguoti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

  Kai kurie žalingi įpročiai gali vėl pradėti vilioti, gali būti sunku atsispirti kai kurioms silpnybėms. Tačiau būtent dabar palankus metas atsikratyti įvairių ir jums, ir jūsų šeimos nariams kenkiančių priklausomybių, šią dieną priimti sprendimai gali būti tvirti ir ilgalaikiai.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

  Šią dieną gali tekti patirti, jog besiklostantys įvykiai beveik nepriklauso nuo jūsų valios, daug kas, ką esate numatę atlikti, gali pakrypti visai kita, netikėta linkme. Tad planavimas šią dieną gali būti beprasmis, geriau neplanuoti sudėtingų svarbių darbų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

  Sutiktas žmogus ir jo išmintis gali atverti akis. Kai kurios tiesos bus karčios, kritika gali gerokai skaudinti ir žeisti jūsų savimeilę, bet jei mokėsite išgirsti galite gauti vertingų pamokų, nuo to gali priklausyti ir asmeninių santykių, ir profesinės veiklos sėkmė.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

  Šią dieną gali tekti patirti įvairių bangavimų, vienur gali labai sektis, kitose srityse priešingai – galite kliūti už menkiausio akmenėlio. Derėtų daugiau laiko praleisti su artimiausiais žmonėmis, šeimos rate, su žmonėmis, kuriais pasitikite.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

  Gali tekti išklausyti kitų paslaptis, branginkite pasitikėjimą ir mokėkite laikyti liežuvį už dantų. Neatsargus leptelėjimas gali įsukti į nesibaigiančius kivirčus, intrigas. Vakarop galite sulaukti pasiūlymų pasilinksminti, tačiau jūsų atveju geriau būtų laikytis ramybės ir santūrumo.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

  Kai kurie šios dienos įvykiai, aplinkinių žmonių elgesys gali gerokai išvesti iš pusiausvyros, gali būti sunku nusiraminti, galite patirti daug įtampos, streso. Tačiau derėtų valdyti emocijas, nes nesusitvardę galite patirti dar nemalonesnių pasekmių.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Būkite atsargūs kelyje, nesvarbu ar patys vairuotumėte, ar būtumėte pėstieji. Net tos vietos, kurias puikiai pažįstate, šią dieną gali būti pavojingos. Šią dieną taip pat derėtų itin atsargiai elgtis prie ugnies ar vandens.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

  Šią dieną gali daug kas erzinti. Tačiau šiuo atveju greičiausiai kalta ne aplinka, o jūs patys. Esate pernelyg įsitempę, galbūt dar neišmokote vertinti to, ką turite. Kai kurios aplinkybės šią dieną gali padėti praregėti ir galbūt nusiraminti. Palankus metas gilesniems apmąstymams, maldai.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

  Šios dienos ryto tyla ir ramybė gali būti apgaulinga, nes jau antroje dienos pusėje gali tekti patirti audrų – triukšmingų santykių aiškinimųsi, gali tekti karštai įrodinėti savo pranašumą arba neigti kitų primetamus priekaištus. Nors puikiai žinote mylimo žmogaus silpnąsias vietas, neskaudinkite ir neįžeidinėkite, vėliau gali tekti labai gailėtis.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

  Labai svarbu nešvaistyti veltui brangaus šios dienos laiko, ypač jei turite progą jį praleisti su jums brangiais žmonėmis. Nedrybsokite, šią dieną galite būti kupini entuziazmo, išradingų sumanymų, įvairių iniciatyvų. Nuo jūsų nusiteikimo priklausys ir jus supančių žmonių nuotaikos. Gali tekti patirti ir nemalonių aplinkybių, tačiau daug ką galite įveikti savo optimizmu ir geru humoro jausmu.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Geras laikas pasirūpinti savo sveikata, geresne išvaizda. Įvairios estetinės, sveikatingumo procedūros šią dieną gali būti itin veiksmingos. Taip pat palankus metas namų ruošai, ūkio, statybų ar remonto darbams, tačiau labai svarbu neužsimoti per daug, pradėti ir nebaigti darbai gali žlugti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius