Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 04

Karjeros horoskopas 2016 metams

Portalas Ji24.lt pateikia astrologės Lanos Kutkytės sudarytą 2016 metų karjeros horoskopą visiems Zodiako ženklams.
2016-ieji metai.
2016-ieji metai. / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Visus metus aplinkybės vers surimtėti, daug dirbti, užsiimti tik savo, o kartais ir kitų žmonių pareigomis bei atidėti poilsį kitiems metams. Visgi būkite atidūs ir neužsikraukite pernelyg daug svetimos naštos vien todėl, kad norite patikti aplinkiniams.

Visiems įtikti nepavyks, o ir jūsų sveikata dažnai reikalaus dėmesio. Jei norite turėti pakankamai jėgų darbui, tuomet būtinai susikurkite dienos režimą, kuris leistų išlaikyti balansą tarp darbo bei laiko sau. Darbovietėje būkite rimti ir kuo mažiau pokštaukite, nes galite būti netinkamai suprasti.  Be to, atlikite viską iki galo ir nepalikite neužbaigtų darbų. Antrąjį pusmetį galite sulaukti puikių verslo pasiūlymų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Puikūs metai, leisiantys įgyvendinti planus bei sulaukti aplinkinių palaikymo. Ypač sėkmingas nusimato laikas iki rudens, kuomet jūsų optimizmas ir energija padės įveikti bet kokią užduotį, kuri įprastai jus baugintų. Jeigu turite įdomių verslo idėjų, tuomet patartina juos įtvirtinti dar iki rugsėjo trečiosios dekados.

Laukia sėkmė veikloje, susijusioje su vaikais, grožiu, šventėmis, renginių organizavimu, administravimu, šou verslu. Pamirškite jūsų ženklui būdingą kuklumą ir pasimėgaukite aplinkinių komplimentais – jūs jų nusipelnėte. Rudenį bei žiemą svarbu bus išlaikyti tuos dalykus, kurių pasiekėte per metus, bei vengti rizikingų projektų.

Taip pat skaitykite: 2016 metų horoskopas

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Laikotarpis iki rudens gali būti pernelyg sudėtingas dideliems projektams ar sunkiems ir daug laiko reikalaujantiems darbams. Norėsis daugiau laiko praleisti ramybėje, šeimos nariai ir namų jaukumas bus jums didžiausia vertybė, tad jei ir dirbsite sunkiai, tai tik dėl šeimos gerovės.

Energijos potencialas bus nedidelis, tad neskubėkite aprėpti kelių darbų vienu metu – greitai nuvargsite ir prarasite susidomėjimą tuo, ką darote. Turintiems nuosavą verslą, palankus laikas ieškoti naujų, patogių patalpų arba remontuoti jau turimas. Nuo rudens tapsite ypač sėkmingi tiek karjeros, tiek ir finansiniu atžvilgiu. Veikite vedami širdies, ir pinigai ateis tarsi savaime.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Tikėtina, jog pradėsite mokytis kažko naujo ir reikalingo produktyviam darbui, pajusite poreikį lankyti kokius nors kursus ir kelti savo kvalifikaciją. Tai bus ne tik reikalinga, bet ir lengvai įgyvendinama, ypač jeigu pradėsite tobulintis nuo vasario mėnesio.

Sėkmingiausi bus tie Vėžiai, kurie nebijo aktyviai bendrauti su žmonėmis, yra pasiruošę bet kokiems pokyčiams darbe ir gali lengvai prisitaikyti prie aplinkybių. Jeigu pokyčių bijote, tuomet būtina keisti mąstyseną, nes kitaip galite patirti nemažai streso darbe.  Rudenį bei žiemą nebus palanku skubėti keisti darbovietę ar neapgalvotai išlaidauti, nebent šios išlaidos bus investicija į nekilnojamąjį turtą.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiais metais pinigai gali tapti viena iš svarbiausių jūsų vertybių. Tai nebūtinai bus tuštybė ar aklas materializmas – tiesiog pajusite vidinį poreikį sutvarkyti šią  gyvenimo sferą. Laikas tam išties tinkamas, kadangi kaip niekad puikiai suvoksite geriausią būdą stabilizuoti savo finansinę padėtį.

Vaisingas metas tiems, kurie nusprendė susirasti geriau apmokamą darbą, ypač tam palankūs mėnesiai vasaris ir rugpjūtis. Svarbu nuolat prisiminti, jog viską turite užsidirbti savo jėgomis, tad nevertėtų laukti stebuklingo praturtėjimo ar tuo labiau žaisti azartinius žaidimus. Nuo rudens skirkite kuo daugiau dėmesio bendravimui bei mokslams, kurie būtini jūsų darbui.

Taip pat skaitykite: Astrologės Lanos Kutkytės 2016-ųjų meilės horoskopas

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Atėjo jūsų savirealizacijos metas, tad reikėtų drąsiai naudotis likimo teikiamomis galimybėmis ir kurti ateities planus. Atsakingosioms Mergelėms bus nesunku atsirinkti, kurie projektai yra verti jų laiko, o kurie – tik energijos švaistymas.

Kai kuriems šio ženklo atstovams galimai bus suteikta galimybė pasirinkti visiškai naują  karjeros kryptį bei pakloti pamatus ateities sėkmei. Seni planai pagaliau bus įgyvendinti, juk iki rugsėjo esate sėkmingiausias iš visų Zodiako ženklų, tad nešvaistykite laiko nereikšmingiems dalykams. Rudenį bei žiemą būtų protinga investuoti į verslą, nekilnojamąjį turtą arba į sveikatą. Pagaliau galėsite pasidžiaugti augančia finansine gerove.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Pirmoji ir antroji metų pusė ryškiai skirsis. Laikas iki rudens gali atrodyti varginantis ir tarsi sutingęs. Bus sunkiau nei įprastai susitelkti į sudėtingus darbus, dažnai trūks energijos ar noro bendrauti su aplinkiniais. Kai kuriems gali tekti prisiminti neištesėtus pažadus, susidurti su slaptais priešais ir konkurentais darbe, tad pasistenkite pernelyg neatvirauti su mažai pažįstamais žmonėmis ir savo paslaptis patikėkite tik artimiausiems ir patikimiausiems draugams.

Nemenka tikimybė prarasti darbo vietą ar dalį pinigų, tačiau tik vėliau suvoksite, jog tai buvo reikalinga tam, kad pasiruoštumėte naujam didžiulės sėkmės etapui, o jis prasidės rudenį.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Darbe netrūks naujovių ir netikėtų situacijų. Kai kurie gali iš esmės pakeisti veiklos pobūdį arba tiesiog pereiti į kitą darbovietę. Originalių planų bei novatoriškų idėjų tikrai nepritrūks, tačiau jeigu išties norite juos įkūnyti, tuomet pravartu pasidalinti savo planais su kolegomis bei draugais.

Jeigu tik panorėsite – rasite bendraminčių, kurie pasitikės jumis bei noriai prisidės prie jūsų veiklos. Rudenį bei žiemą pravartu būtų vengti didelių darbo krūvių ir pasistengti neįsivelti į avantiūras ar apkalbas darbe – tai greitai ir skaudžiai atsisuks prieš jus. Naujų projektų verčiau nepradėti, o tiesiog baigti senus darbus, kad kitais metais galėtumėte galvoti apie naujus iššūkius.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Darbščiausi ir atsakingiausi Šauliai turi nemažai galimybių pakilti karjeros laiptais bei sulaukti aukštas pareigas užimančių žmonių paramos. Visgi svarbu žinoti, jog sėkmė ateis ne dėl jūsų žavesio, o dėl gebėjimo susikoncentruoti į svarbiausius tikslus ir jų siekti.

Gausite pelno ir ilgalaikės naudos tik iš rimtų finansinių operacijų, atsakingo ir profesionalaus darbo bei suvokimo, jog niekas gyvenime nepasiekiama be pastangų. Taigi, geriau neeikvoti energijos optimistiškoms svajonėms, jog kažkas kitas ateis ir išspręs visas jūsų finansines bėdas. Galimybės ateis pačios, o jūsų užduotis bus – tinkamai jomis pasinaudoti. Ypač sėkmingi mėnesiai – vasaris ir gruodis.

Taip pat skaitykite: Citatos, keičiančios gyvenimą: įkvepianti išmintis

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Bus sunku jus ilgam sulaikyti vienoje vietoje – energijos ir optimizmo bus tiek, kad vienu metu bandysite įveikti net keletą idėjų. Seksis tiek darbai, tiek ir mokslai, kurie pirmąjį pusmetį taps ypač aktualūs. Pravartu būtų įgyti papildomų žinių, nes ateityje tai leistų jums išplėsti savo galimybes bei daugiau užsidirbti.

Galėsite produktyviai bendradarbiauti su užsieniečiais, keliauti į užsienį, o kai kuriems gali kilti idėja emigruoti arba bent kuriam laikui pagyventi svetur. Nuo rugsėjo užplūs darbai ir nuobodžios pareigos, kurių išvengti greičiausiai nepavyks. Ilgos valandos darbe bei griežtos dienotvarkės laikymasis atsipirks su kaupu, nes kitais metai ateis laikas pjauti tai, ką pasėjote.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Būsite pasiryžę lemtingiems pokyčiams karjeroje. Galbūt negavę norimo atlygio galite trenkę duris išeiti iš darbo ir pradėti savo verslą, o gal tiesiog surizikuosite ir išvyksite uždarbiauti į kitą miestą arba šalį. Vienaip ar kitaip sulauksite rimtų pokyčių, kurie gali sukelti nemažai įtampos. Svarbu į viską reaguoti kuo ramiau, suvokiant, jog tai – reikalingi, būtini įvykiai, nes kitaip dėl streso gali iškilti pavojus pridaryti žalos savo sveikatai.

Nuo rudens jūsų gyvenime atsiras itin įtakingų žmonių, kurie padės tiek vertingais patarimais, tiek ir darbais. Naudinga ieškoti ryšių su užsieniečiais arba su daug pasiekusiais žmonėmis, dėl jų palankumo išplėsite savo galimybes.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Vaisingi metai naujiems verslo santykiams užmegzti. Bendradarbiavimas ir gebėjimas veikti prisitaikant prie kitų žmonių poreikių bus itin aktualios temos, ypač iki rugsėjo trečiosios dekados. Jeigu nuspręsite svarbius projektus realizuoti savarankiškai, tuomet stulbinančios sėkmės tikėtis neverta.

Jeigu veiksite partnerystėje, tuomet pasieksite nemažų rezultatų, leisiančių gerokai pagerinti finansinę padėtį bei pakilti į aukštesnį socialinį lygmenį. Svarbiausia – išlikti sąžiningiems ir nebandyti ieškoti naudos tik sau. Nebijokite pasidalinti savo idėjomis ir uždarbio galimybėmis su kitais. Priimant rimtus finansinius sprendimus pravartu konsultuotis su specialistais.


Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė, kurios konsultacijoms galite užsirašyti ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius