Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 25

Ketvirtadienio horoskopas – birželio 25 d.

Gaivios dienos, daug vitaminų joje ir nesaldžios romantikos!
Uogos.
Uogos. / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Darbas, vadovai ar jūsų profesinės ambicijos šiandien jums primins, kad nėra laiko žvalgytis į kitus asmenis ir laukti jų pritarimo. Kiek čia išlaviruosite nieko nesužeidę, tiek laimingi vakare jausitės. O tuomet kaip pelnytą atlygį gausite keletą džiugių akimirkų, kurias jums nuoširdžiai padovanos jūsų atžalos ar mylimas asmuo.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien negailėsite savęs tuomet, kai reikės iš širdies pasidarbuoti, aptarti svarbiausias temas su kolegomis, jiems patalkinti ar netgi jais pasirūpinti. Atmosferą darbe temdys tik kažkieno tvirta nuomonė, kurios jis ar ji nekeis dėl darnesnių santykių. Dienos nesmagumai vakarop pasimirš, kai iš namų pasklis pasakiški kvapai.  

Taip pat skaitykite: Kaip alkoholis paveikia konkrečius organus

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien jausitės džiugūs, gerai pailsėję ir dėl to be galo kūrybiški. Tačiau ar ilgai? Popietę pastebėsite, kad aistros, kurios kunkuliuoja netoliese, trukdo jums tęsti dieną šia džiugia gaida. Ne jūsų valioje jas užgesinti, bet jūsų jėgoms visa tai ignoruoti. O kai vakare bus proga su sese ar kaimyne smagiai pasišnekučiuoti, visa kita bus galiausiai užmiršta. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien saugosite savo namus ir šeimą nuo visko, kas gali jiems pakenkti, tačiau ne visada sėkmingai. Atsiras žmonių, kurie reikalaus iš jūsų visą dėmesį skirti jiems, užuot leidus jums pasirūpinti savo artimaisiais. Kaip kompensaciją už mažus praradimus ar atidumo stoką vakare šį tą gražaus padovanosite savo namiškiams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius