Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 28

Ketvirtadienio horoskopas – gegužės 28 d.

Siūlome pasigilinti ir pasinagrinėti, ką šiandien jums žada žvaigždės.
Drugeliai
Drugeliai / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien primirškite apie save ir dėmesį sutelkite į santykius su kitais asmenimis. Tam turėsite atmesti kai kurias savo nuostatas, kitų veiduose neieškoti priešiškumo ir įsisavinti jums svarbių žmonių siūlomas taisykles. Tokiu būdu savęs neprarasite, bet reikalingus ryšius užmegsite, kai ką suprasite ir naujų būdų pažvelgti į save atrasite. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien judesio ir noro bendrauti bus pakankamai, o kai tokios energijos tvyro ore, jums svarbu jas sugauti ir panaudoti geresniems santykiams su kolegomis formuoti ir savo kasdienybėje paskleisti daugiau harmonijos. Savaip praturtėsite, jei už kiekvieną šviesesnę dienos akimirką būsite kam nors dėkingi ir tą dėkingumą išreikšite. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Diena gali būti išties maloni ir kur kas lengvesnė už pastarąsias, jei savo širdyje išsaugosite lengvumo dvasią ir kūrybiškai save išreikšite. Tiesa, už mažytes dienos sėkmes neskubėkite apdovanoti vien savęs. Tokiomis dienomis, kaip ši, labai svarbu žmones siejantys ryšiai ir jums tai pavyks tiek, kiek jūs į tai įdarbinsite savo asmeninį žavesį. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Atidesnio žvilgsnio šiandien reikės jūsų namams, šeimos nariams arba jūsų vidiniam pasauliui. Mieliau apsiribosite privačia erdve, kurioje tik jums žinomu būdu kursite taiką ir harmoniją. Neišvengsite klajonių po prisiminimus, vidinių įžvalgų ir būtinybės ištraukti į dienos šviesą apdulkėjusias patirtis. Jos šiandien jūsų pagalba atliks svarbią misiją.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nuolatinis judesys ir šurmulys šiandien bus ir smagi pramoga, ir šiek tiek vargins. Viskas priklauso nuo to, kiek savęs būsite pasiruošę įdėti į visos komandos sėkmę. Nebijokite savęs išdalinti ar būti užgožtiems minios. Jūs galite veikti išvien su savo komanda, neatmesdami galimybės joje šviesti, duoti jos nariams impulsą veikti ar praturtinti ją idėjomis.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien galite lengviau pažvelgti į dalykus, kurie paprastai jums atrodo sudėtingi, tačiau ieškodami būdų darbe įrodyti savo vertę, nepamirškite ir žmonių, su kurias dirbate ir kuriems dirbate. Verčiau apkarpyti savo sparnus nei jais nublokšti ką nors į šalį. Taigi, kuo daugiau takelių prie kitų žmonių praminsite, tiek vertingi būsite. 

SvarstyklėsSvarstyklės

(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien su viltimi žvalgysitės aplink ir tos vilties niekam negailėsite. Tegul visi, kurie galbūt nusiminę ar nusivylę, turi galimybę bent trumpai pasidžiaugti, ką nors sužinoję ar kuo nors patikėję. Ir net jei pramogauti neturėsite nė akimirkos, darbą paverskite malonia laiko praleidimo forma, malonioje aplinkoje tarp malonių žmonių. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien jums labiau nei kitiems reikės atokesnio kampelio ir jūs, be abejo, jį surasite. O jame užsisklendę, užsiimsite tuo, kas jums teiks atgaivą. Vis dėlto nusprendę dalyvauti įvykių sūkuryje, apsiginkluokite viskuo, kas padeda kurti grožį ir harmoningus santykius. Turėdami norą ir visas priemones žvelgti giliai, neperženkite kitų žmonių nustatytų ribų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šios dienos nuotaikos leis jums patikėti, kad jūs esate ne vieni. Jei vis dar abejojate, atvirai ir nuoširdžiai pažvelgsite savo draugams ar komandos nariams į akis, pasikalbėkite su jais ir imkitės bendros veiklos. Klausykitės ir išklausykite. Taisykite įvairius santykių įtrūkimus taip nuoširdžiai, kad niekas nedrįstų abejoti jūsų gerais norais. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien būsite pasiruošę kuo daugiau atlikti, o tai jūsų teisė ir jūsų pareiga. Ir visų pastangos tikrai nenueis vėjais, jei darbo užduočių ir savo karjeros tikslų neiškelsite aukščiau žmogiškų santykių. Todėl kolegų pakviesti kartu papramogauti ar šiaip pasišnekučiuoti, neatsisakykite. Verčiau tai įrašykite šalia svarbių šios dienos darbų. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Spinduliuosite optimizmą ir kūrybiškumą, žinias ir pasitikėjimą. Ir kiek įvairiausių sėklų savo darže šiandien pasėsite, tiek gėrybių ateityje jame užaugs. Vaikams ar mylimam asmeniui suorganizuokite smagų vakarą, kurio metu galėtumėte ne tik pagerinti savo santykius, bet ir intelekto ar skonio receptorius pamaloninti.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Įsitikinę, kad visi nesklandumai įveikiami, išsiruoškite į dienos nuotykius. Jų metu ne vieną vidinį slenkstį peržengsite, tačiau už jo patirsite ramybę, susitaikymą ir pajusite šiltesnę atmosferą darbe. O jei, kliaudamiesi savo įžvalgomis, kiekviename žingsnyje atsižvelksite į kitų interesus, laimėjimas jums  garantuotas. 


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius