Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 25

Ketvirtadienio horoskopas – gruodžio 25 d.

Sveiki sulaukę Šv. Kalėdų! Džiugiai pasitikite šį stebuklų metą, o mes jums linkime pačios gražiausios, šilčiausios, širdį ir sielą jaukumu apgaubiančios šventės!
Kalėdiniai pietūs
Kalėdiniai pietūs / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien nesate patenkinti tuo, ką matote ir girdite? O gal matote per daug? Girdite tik tai, ką norite girdėti? Ir jums visai nesvarbi kitų žmonių nuomonė? Verčiau nebrukite kitiems dienos scenarijaus, kuris jums tinka. Leiskite pasirinkti. Suteikdami kitiems pakankamai laisvės, subursite jums lojalių žmonių komandą.

Taip pat skaitykite: 10 sprendimų, kurių niekada nesigailėsite

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šią šventinę dieną santykių dėlionę su kitoje šalyje gyvenančiu asmeniu dėlioti nebus lengva. Ne viskas taip, kaip jums patinka. Jums brukama svetima nuomonė apie teisingus gyvenimo būdo principus. Norėdami įrodyti savuosius, garsiai ar tyliai didžiuositės savo šeima, namais, gyvenama vieta ar darbu, į nieką nekreipdami dėmesio. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Pirmąją Kalėdų dieną galite susidurti su kažkokia paslapčių problema ar nesutarti su kažkuo artimu mirties, gimimo ar finansinių klausimų temomis. Argi manote, kad visi nusiteikę prieš jus? O viskas gal yra atvirkščiai? Būkite optimistiški, netausokite žodžių, visi jūsų klausysis, o jūs suspėsite ten, kur jums reikia.  

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Net jei jūsų antroji pusė jus liūdina savo veiksmais ir žodžiais, tai ne priežastis sugadinti šventę sau ir kitiems. Įdėmiau pasiklausykite. Gali būti, kad išgirsite vertingos informacijos. O jei aplinkybės jūsų pareikalaus prisitaikyti prie jums visiškai nepatogių sąlygų, pasidžiaukite, kad patirsite šį tą neįprasto.   

Taip pat skaitykite: Stebuklingos Alisos citatos

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Pirmoji Kalėdų diena jums gali būti visiškai džiugi – nepraleisite progos pasigirti. Kažkas, tiesa, į jus žiūrės skeptiškai, bet kažin ar dėl to labai sielositės. O štai tada, kai jums bus priminti dalykai, kuriuos jūs pamiršote iki šiol padaryti, galite sunerimti. Neverta. Verčiau juos atidžiai išklausykite ir išsiaiškinkite tiesą. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Intensyvus pokalbis su savo mylimuoju ar atžalomis, gali nesutapti su jūsų šventiniais lūkesčiais. Svarbu, kad neužvaldytų noras kištis į jų reikalus. Bet šį slenkstį peržengę, galite skubėti dėti gardumynus ant šventinio stalo. Visi jus girs, jei jiems ruošti ar dekoruoti panaudosite vieną kitą neįprastą prieskonį ar detalę. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien ne pati tinkamiausia diena leistis į giliai vedančius pokalbius su šeimos nariais. Tačiau, atmetant faktą, kad šiandien Kalėdos, spręsti sudėtingas namų problemas geresnio laiko būti negali. Jas ir jų sprendimus išsiaiškinsite kur kas greičiau. O jei tai jums nerūpi, surenkite pramogą ar kalėdinį vaikų pasirodymą. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Ką darysite šiandien, išgirdę informaciją, kuri nuo tos, kuria jus disponavote iki šiol, visiškai skiriasi? Būtų verta jos nepamiršti, kur nors ilgam nenugrūsti ir tikrai neišmesti. Bet šventinę dieną dėl to sukti galvą – taip pat nieko gero. Rinkitės, nors ir keistas, bet jums tinkančias šeimynines pramogas ir, jei galite, liaukitės girtis apie savo pasiekimus darbe. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Tam tikri dalykai gali jus priversti kitaip pažvelgti į savo finansinę padėtį ar į savo talentus. Kažkas kažką jums praneš, o iš to jūs pasidarysite savas išvadas. Bet šventė dėl to nenukentės ir nepraturtės. Jūsų galite būti tais, kurie pasiūlo temą pokalbiams ir klausosi kitų, ir tais, kurie visą dieną verčia kitus klausytis jūsų nuomonės. 

Taip pat skaitykite: 6 amžinai nelaimingų žmonių įpročiai: kaip išlipti iš nesėkmių rato

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien jus gali persekioti noras pasakyti tai, kas ant liežuvio. Arba ištarti kelias dėmesį sužadinančias frazes ir laukti, kol kiti bus suintriguoti jūsų žinojimo. Liaukitės kitais manipuliuoti, net jei jūs šias metodikas tobulai valdote. Vietoj to, pasirūpinkite, kad visi būtų sotūs, jaustųsi patogiai ir gautų stebinančių dovanų. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Manysite, kad neturite iš ko rinktis, nes visi ir viskas bus prieš jus. Ką gi, niekas jūsų nuomonės nepakeis, jei jūs jos keisti nenorėsite. Neviltį keiskite į ramybę, o nepasitenkinimą – į stebėjimąsi. O štai tada net nepajusite, kaip arti jūsų sklando šventės dvasia ir ji tokia artima jums. Leiskite jai jums vadovauti ir dėl nieko nesirūpinkite. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien galite susipainioti, jei bandysite tik jums žinomais būdais koreguoti savo draugų sąrašą ar ką nors su jais aiškintis. Tai, ką dabar sužinojote, jums galėtų praversti artimoje ateityje. Tačiau kam dėl to vargintis per šventes? Jums reikia poilsio, kuriuo turėsite, jei tik neapkrausite patys savęs kokiomis papildomomis pareigomis.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius