Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 25

Ketvirtadienio horoskopas – gruodžio 26 d.

Sužinokite, ką žvaigždės jums prognozuoja antrajai šv. Kalėdų dienai...
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ši šventinė diena labai tiks tiems, kurie iki soties gali panirti svajonėse. Tačiau derinkite jas su antrąja puse, nes jis arba ji geriau žinos, kokie teisingi ėjimai priartina laimę ir pasitenkinimą. Jei, nepaisant visko, ryšitės eiti pačių pasirinktu keliu, klupsite ir kelsitės, o grįžę į pradinį tašką, vėl iš naujo pradėsite savo žygius. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Mėgautis šventėmis nesutrukdys net būtinybė atlikti ne vieną su jomis susijusią užduotį. Kieno nors prašymas įnikti į buities rūpesčius nevargins jūsų, priešingai – gerai jausitės galėdami pasitarnauti kitiems ir kurti jiems įspūdingą šventę. Tiesa, per popietę sustiprės poreikis pasigirti. Viskas gerai, kas bus daroma su saiku. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ragausite visas gėrybes, kuriomis būsite vaišinami. Pamiršite kuklumą, saiką ir kitas teigiamas savybes, kurioms šiandien neliks vietos. Džiaugsmo teiks mylimas žmogus, jūsų atžalos ar galimybė apsilankyti svečiuose ar viešoje pasilinksminimo vietoje. Pasisotinę maistu, gėrimais ir įspūdžiais, pagalvokite, ar ko nors nepagailėjote kitiems. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Būdami su šeima ir svečiuodamiesi pas artimuosius, jausitės saugūs ir užtikrinti. Jus gali aplankyti įvairūs prisiminimai, kurie padės stiprinti ryšius su jums brangiais žmonėmis ar kurs svarbias gaires ateičiai. Žinoma, jei per popietę nepersistengsite bandydami namiškiams įrodyti savo tiesas ir besąlygišką pasitikėjimą savimi.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Tokią šventinę dieną galite nevaržyti savęs bendraudami ar dalyvaudami įvairiuose dienos renginiuose. Būdami tarp žmonių ar kur nors vykdami, patenkinsite svarbiausią poreikį – būti dienos įvykių sūkuryje. O jei atsiras galimybė kam nors neakivaizdžiai pasitarnauti, neperlenkite lazdos vertindami savo galimybes. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nesiverskite per galvą bandydami visiems įtikti šią antrąją Kalėdų dieną, juolab kad jūsų pastangos – ne altruistiškos. Greičiausiai tiesiog norite kažką palenkti į savo pusę ir siekiate, kad kas nors jus įvertintų. Tiesa, draugo pasiūlymą vertinkite ypač atsargiai, nes ne viskas yra taip, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Norėsite švęsti ir niekas neturės teisės jums prieštarauti. Tai – jūsų diena, kai geriau žinote, kaip viskas turi būti. Kodėl nepasirinkus to, kas jums patinka labiausiai? Reikalui esant, apsiginkluokite geriausiomis savo savybėmis, pavyzdžiui, diplomatija ir tolerancija. Tai neleis jums suabejoti savo pasirinkimais.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nuspręsite tyliai ir ramiai švęsti Kalėdas, palikdami kitiems galimybę sakyti tostus ar rėžti įspūdingas kalbas. Geriausiai jausitės radę tik jums vieniems žinomą užuovėją, nesvarbu, ar būsite vieni, ar tarp žmonių. Tai leis kaupti jėgas ir tinkamu būdu atiduoti reikalingą duoklę svarbiems žmonėms.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šią šventinę dieną galite kurti aplink save grožį ir puoselėti harmoningus santykius. Būdami su draugais, patirsite daug gerų emocijų ir galėsite tinkamai save išreikšti. O tuos nesklandumus, kurie gali užklupti jus popietės metu, panaikinsite suvieniję savo jėgas su kitais žmonėmis. Tačiau pernelyg nepasikliaukite tuo, kas jums kelia bent šiek tiek abejonių. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Net ir šventinę dieną sugalvosite sau daugybę užduočių, kurių neįvykdę jaustumėtės prastai. Kaip tai suderinsite su būtinybe pailsėti – jūsų reikalas. Įnikę į savo problemas kartkartėmis pakelkite galvą ir pasiklausykite, ką kalba žmonės. Tik taip supraskite, kaip jie jaučiasi ir ko ilgisi. Nepamirškite tų, kurie yra šalia jūsų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Pirmiausia pasirūpinsite tuo, kad jums patiems nestigtų visų dienos smagumų. O kai tai įvykdysite, pasistengsite, kad ir kiti šalia jūsų jaustųsi gerai. Kad ir kokios pramogos būtų, būkite atidūs kiekvieno sutikto žmogaus poreikiams. Net užklupus buities rūpesčiams, trykšite optimizmu.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Rasite tinkamų būdų savo priešininkus paversti sąjungininkais. Tam nereikės jokių kovų, nes sugebėsite atlikti viską gražiai ir diplomatiškai. Tokiu būdu niekas neįtars tapę jūsų geranoriškų kėslų plano dalimi. O jei kas nors pasakys, kad gerokai persistengėte, išklausę moralą, vis tiek viską darysite savaip.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius