-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 19

Ketvirtadienio horoskopas – kovo 19 d.

Siūlome susipažinti su šios dienos horoskopais!
Tulpės
Tulpės / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Gali būti, kad šiandien pasijausite, jog kažkas jus išmetė iš žaidimo, todėl nenoriai dalinsitės tuo, kas jūsų galvoje. O sapnuodami dienos metu, stebinsite visus, kurie jus pažįsta. Negalvodami apie tai, kad kažkas jums trukdo būti savimi ir nugalėję priešus, kurie slepiasi jūsų viduje, galėsite darbe daryti įtaką reikiamiems asmenims.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kažin, ar draugai noriai jums ties pagalbos ranką. Gal net jums primins, ko jiems neatlikote ar dėl ko juos kažkada įskaudinote. Tačiau jūs jausite ribas, kurias galite peržengti, kad pakeistumėte jų nuomonę. Gauta informacija iš patikimo šaltinio padės jums padaryti nedidelius pakeitimus savo gyvenime ar komandos veikloje.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šios dienos jūsų pastangos džiugins ne tiek jus, kiek jūsų vadovą ar darbdavį. Darbo vietoje bus svarbu nepasikliauti tik savimi, bet noriai bendradarbiauti ir pasitikėti savo kolegomis. Pasijutę reikalingi, nesustosite pusiaukelėje. Deja, kažkas vakarop pasistengs jūsų įtikinti, kad visos jūsų pastangos nieko vertos. Nejaugi patikėsite šia netikra tiesa?

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Dienos įvykių karuselė suksis tai lėtai, tai greičiau, tai vėl stabtels. Supratę, kad nuobodu šiandien nebus, noriai dalyvausite įvairiuose žaidimuose, kuriems vadovaus kiti asmenys. Na, o popietę jums kažkas sukels abejonių dėl to, kuo iki šiol tikėjote. Vykite juos šalin, primindami, kad jie eitų savo keliais ir leistų jums vaikščioti savaisiais.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Būsite pasiruošę keisti ir keistis, todėl noriai perdėliosite figūras savo kasdienių darbų lentoje. Svarbiems sprendimams nesiryžkite, verčiau šluokite nuo žemės paviršiaus tai, ko jums nereikia. Sentimentus ir gailestį apie galimus praradimus taip pat šalin pasidėkite. Iš to, kas jums liks vėliau galėsite kurti tai, ko ilgisi jūsų širdis.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei šiandien sieksite viską atlikti patys, nepasitarę su kolegomis ar antrąją puse – pamesite dalį šios dienos kelrodžių. Kai išdrįsite pasielgti priešingai, sulauksite jums reikalingo palaikymo. O svarbiausia – patirsite, kad kartu praleistas laikas yra malonus. Be to, šiandien pravartu atsikratyti praeities išgyvenimų, kurie temdo jūsų santykius.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jūsų kuklumas šiandien stebins net jus pačius. Ir nepaisysite to, kad jūsų artimi žmonės iš jūsų reikalauja daugiau nei esate pasiruošę jiems duoti. Geriausiais pasirinkimas būtų susitvarkyti savo darbo aplinką taip, kad ji jums teiktų jėgų. O tam gali tekti kai ko atsikratyti. Kaip gi kitaip joje atsirastų tai, ko jums reikia?

SkorpionasSkorpionas

(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Turėsite progą gauti visko, ko norite, tačiau dėl savo išankstinių nusistatymų, neryžtingumo ar nuotaikos svyravimų kai kurių privalumų nepastebėsite. Vaikai ar nevykusiai įgyvendinti jūsų kūrybiniai sumanymai gali jums kelti sumaištį. Raskite vietas, kurios prikimštos nereikalingų, jums trukdančių praeities likučių.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kiek labiau nei įprastai pasirūpinę savo privačiu, o ne išoriniu pasauliu ar savo darbu, nesuklysite. Dėl turimų žinių ar lėšų, kažką reikšmingo dėl jų atliksite. Tik nesistenkite išlaikyti ankstesnio status quo. O permainos pasibels tik tuo atveju, jei joms paruošite savo namuose šiek tiek vietos.  

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jums bus svarbu visur suspėti ir su visais pabendrauti. Tik susitarti  bus sunku, jei kliausitės tik tuo, ką girdite ausimis ir matote akimis. Na, o paklusę savo širdies balsui ir išgirdę tai, ką kitas asmuo pasako tarp eilučių, sužinosite daug įdomių dalykų. Net jei tai, ką girdite, jus verčia jaustis nepatogiai, nesiliaukite klausytis.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien sieksite kokias nors būdais įsitvirtinti ar įtikinti kitus, kad ir jūs šio to verti, bet plaukti prieš srovę nenorėsite. Regis, kažkas jums į ausį pakuždės būdą, kaip geriausiai galite panaudoti savo dvasinius ir materialinius turtus. Ir net jei jaučiate, kad jums to vis per maža, nesustokite pusiaukelėje.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Viskas, ką aplink save paskleisite, gera ar bloga, jums bus sugrąžinta atgalios. Ir kai jūsų nuotaika svyruos it kokia švytuoklė, jūs vis tiek būsite žavūs ir trauksite aplinkinių žvilgsnius. Tam ypač neatsispirs jūsų draugai. Tačiau jums tai pasitikėjimo savimi nepadidins. Pažvelgę į veidrodį pamatykite tai, kas jums trukdo būti laimingiems.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius