-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 03 05

Ketvirtadienio horoskopas – kovo 6 d.

Nekantraujate sužinoti, koks ketvirtadienis jūsų laukia? Skaitykite!
Zodiako ženklai
Zodiako ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Suprasite, kad kažkas pasikeitė. Manysite, gal dėl to kaltas pavasaris. Iš tiesų po ilgo laiko Venera pakeitė ženklą. Dėl naujos meilės planetos padėties jausmai gali įsiliepsnoti tarp dviejų žmonių, kurie iki šiol buvo tik geri draugai. Tiesa, šiandien nebus lengva suderinti savo norus su kitų žmonių reikalavimais.

JautisJautis

(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Venera palieka jums patogią vietą žemės ženkle. Dabar jausmų objektu ji pasiūlys paversti darbą ir užmegzti naujus ryšius darbo vietoje. Tai nereiškia, kad privalote flirtuoti su kiekvienu, kuris jums patinka. Nebent tai jums padėtų laimėti konkurencinėje kovoje. Šiandien ignoruokite viską, ką antroji pusė jums kalbės griežtu tonu.

DvyniaiDvyniai

(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nuo šios dienos Venera yra oro stichijoje, tad jums bus lengva suprasti kitus ir patiems reikšti savo jausmus. Siekdami laimės naujuose ar senuose ryšiuose, kaip pagrindą klokite bendrus interesus, kurie sujungia arba sustiprina tai, kas jau susilieję. Tiesa, šios dienos darbų darbelių lavina tegu nepaverčia jūsų darbomanais.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Prasideda laikas, kai draugai taps mylimaisiais, o mylimieji – draugais. Džiūgaukite, kai būsite sujungti keista jungiamąja medžiaga, vadinama draugyste. Nors jausitės lyg einantys basomis per karštas žarijas, tikėkite, kad netrukus išmuš ir jūsų valanda. Tačiau neatitrūkite nuo realybės, ypač šiandien, antraip, įlipę į balą, sušlapsite kojas.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Venera yra priešingoje Zodiako pusėje, tad viskas įmanoma pasiruošusiems dėl savęs pamiršti save. Kaip? Nukreipkite dėmesį nuo savęs ir pripažinkite, kad nėra nieko svarbiau už partnerio interesus. O jos ar jo norai yra ir jūsų norai, tiesa? Be to, gali atsirasti galimybė išsilaisvinti. Įvairi. Kad ir tokia: išsivaduoti  nuo įgrisusios vienatvės.

MergelėMergelė

(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Veneros indėlis į jūsų gyvenimą gali būti nepastebimas, bet svarbus. Pavyzdžiui, dažniau galvosite apie tuos, su kuriais dirbate. Tai ne reiškia, kad svajosite apie kolegą, dirbantį gretimame kabinete. Gal, rūpindamiesi gera atmosfera darbe, pelnysite draugiškiausio kolegos titulą?

SvarstyklėsSvarstyklės

(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Artimiausias savaites Venera, keliausianti Vandenio ženklu, žino, kaip pamaloninti jus. Prasideda pats tikriausias romantikos laikas. Būkite atviri, draugiški, elkitės neįprastai. Tai padės ne tik tiems, kurie dairosi jausmų objekto, bet ir tiems, kurie nori įžiebti naujų aistrų jau esamuose santykiuose. Nesivaržydami atrakinkite duris į šilčiausių jausmų pasaulį.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiuo metu, kai Venera yra Vandenio ženkle, kartkartėmis atrodys, kad jūsų jausmai lieka nepastebėti ar net yra užrakinti tarp keturių jūsų namų sienų. Nepykite ir nesvarstykite, kokios viso to priežastys. Skleiskite aplink save kuo šiltesnius jausmus. Jie geriau už židinį sušildys jūsų namus ir juose gyvenančiuosius ar į juos užsukančiuosius.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Venera yra Vandenio ženkle, vadinasi, jausmuose įsiviešpatauja dvi damos – Draugystė ir Laisvė. Jos pasiūlys jums daug pasirinkimų, nelygu koks jūsų statusas. Vienišiams – tai galimybė rasti širdies draugą kaimynystėje ar internete, o turintiems mylimą žmogų – stiprinti draugiškus ryšius su juo ar ja. Ir vieniems, ir antriems – tai proga suteikti kitam žmogui laisvę ir patiems pasidžiaugti ja.

OžiaragisOžiaragis

(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Venera, kuri, be meilės, dar puikiai tvarkosi ir finansų pasaulyje, paliko jūsų ženklą. Dabar jos tikslas – atkreipti jūsų dėmesį į tai, ką uždirbate ir kiek išleidžiate. Rūpindamiesi materialiu savo pasauliu, nepamirškite ir vidinių turtų, pavyzdžiui, savo talentų. Sėkmė bėgs paskui tuos, kurie elgiasi neįprastai ir vaikšto nepramintais takeliais.

VandenisVandenis

(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Bus sunku išlikti nepastebėtiems, jei artimiausiu metu jus užplūs naujų jausmų banga. Meilės ir grožio valdovė yra jūsų ženkle, todėl neatsispirsite jai, atėjusiai į jūsų širdį draugo pavidalu. Nesutrikite, kai bus jūsų eilė išlieti jausmus. Tikrai žinosite kaip tai padaryti, kad visi liktų sužavėti, net jei tai netilps į jokius šio pasaulio nustatytus ar sukurtus rėmus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Net žinodami, kad jausmų planeta įsikūrė draugiškiausiame ženkle Vandenyje, būsite sutrikę, nesuprasite savo jausmų. Gal net bijosite jų. Jiems užgimus, nerasite sau vietos ir sieksite, kad apie juos niekas nesužinotų. O iš išorės besiveržianti laisvės dvasia dar labiau trikdys šią jūsų gyvenimo sritį.  Kartais naudingiau viską palikti natūraliai tėkmei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius