Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 17

Ketvirtadienio horoskopas – rugsėjo 17 d.

Susipažinkite su šios dienos prognozėmis.
Knyga
Knyga / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien turėsite svajonių, viltys joms išsipildyti stiprės dėl kolegų pagalbos ir sklandžių dienos pradžios darbų. Tiesa, apie daug ką neatvirausite, išties nepatikliai žvelgdami į aplinkinius. Nors kai kas jus ragins elgtis priešingai, nuomonės nekeisite, vakare stebindami kitus savo įžvalgomis. Be to, vis dažniau apniks abejonės dėl jūsų artimų ar dalykinių santykių eigos.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Susidurdami su tobulintinų darbų lavina ar būtinybe peržiūrėti santykius su kolegomis, neskubėkite visko atlikti per vieną dieną, net jei ryte būtų priežasčių tikėti, jog viskas įmanoma. Pernelyg nerizikuodami ir būdami kūrybiški bei atidūs savo partneriams, sėkmingai pasieksite vakarą, kuomet neliks abejingų jūsų požiūriui ir žinioms.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Romantiškuose santykiuose ir ryšiuose su atžalomis jums nuo šiol teks šį tą peržiūrėti ir kitaip perdėlioti. Be to, ne vienas grįš prie savo anksčiau pradėtų projektų, susijusių su sportu, kūryba ar rizika. Tačiau šią dieną nevalia ignoruoti kasdienių užduočių, kurias jums padės įgyvendinti jūsų patirtis ir aukščiau stovinčiųjų palaikymas.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nuo šios dienos jus būsite įtraukti į pertvarkas namuose ar ryšiuose su juose gyvenančiais. Namuose netrūks pokalbių, prisiminimų ir susitikimų, kurie sustiprins jūsų ryšius su šeimos nariais. Be to, netrūks šiandien ir jums reikalingos informacijos bei svarbių susitikimų. Vakare išklausykite savo antrosios pusės rekomendacijas dėl vaikų auklėjimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius