Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 01 12

Ketvirtadienio horoskopas – sausio 12 d.

„Ryte būtinai pasistenkite apgalvoti savo naktį matytą sapną – jame gali būti užkoduota labai svarbi žinia jums. Diena stipri, kupina įvykių, tačiau šios dienos energijos gali būti sunkiai suvaldomos, ypač tiems, kurie nesugeba suvaldyti savo emocijų. Vakarą praleiskite saugioje aplinkoje“, – pataria astrologė Lana Kutkytė.
Pilnatis
Pilnatis / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien įvyks pilnatis Vėžio ženkle, neleisianti jums pamiršti, jog jūsų asmeninio gyvenimo kokybė svarbiausia ir jums kaip tik dabar prieš akis reikalingi įrankiai. Netruksite suprasti, kad jaukiai šildantis šeimos židinys geriausias ginklas prieš išorinio pasaulio vėjus. Beje, bus priežasčių aukotis dėl meilės ar mylimojo, kuris gal net apie tai nieko nesužinos.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien dėl pilnaties Vėžio ženkle jums nepavyks išvengti bendravimo, išvykų, susitikimų, pažinčių, kurios turbūt daug ką paaiškins ir daug kur jums parodys sprendimus. O jei atsispirsite norintiems jums ką nors įrodyti, galiausiai patys galėsite rinktis patogią vietą. Jūsų atsidavimas draugams bus begalinis.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien pilnatis Vėžio ženkle, kuri skatins jus stiprinti savo materialaus saugumo kiautą. Tai jus apsaugos nuo vėjų, švilpaujančių po jūsų kišenes, lūkesčių, kad ne jūs, o kiti gali padengti jūsų išlaidas ir, galiausiai, užsitarnauti pasitikėjimą tų, be kurių negalite apsieiti. Beje, karjeros lūkesčiai maišysis su begaline meile darbui ir viltimis, kad už tai jums bus užkabintas medalis.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien pilnatis Vėžio ženkle, todėl pravartu priminti sau ir kitiems, kad jūs ir tai, kas jums aktualu dabar, negali būti antrame plane. Lai jie mano kitaip, bet tik būdami stiprūs, turėsite ką duoti jūsų santykiams. Be to, yra galimybė tapti avele, sekančia tuos, kurie turi kuo jus sužavėti, tačiau ar neturite geresnio būdo praleisti dieną?

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien pilnatis gretimame ženkle jus kvies maudytis vienatvėje ir svajonėse, kas tikrai padės geriau atlikti svarbiausius darbus – atleisti, susitaikyti, nurimti. Ir tik tuomet optimistiniai pažadai, jog sėkmingai įvykdysite kasdienes užduotis, bus neišlaužti iš piršto. Galiausiai pulsite tikėti tais, iš kurių norėtųsi kažko sulaukti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien pilnatis Vėžio ženkle leis jums laisvai disponuoti bičiulių ir komandos narių palaikymu ir vidiniu džiaugsmu, kuris užpildys jus, nepalikdamas vietos jūsų asmeninėms ambicijoms ar bandymams įrodyti, kuo esate ypatingi. Beje, savo antrąja puse ar darbo partneriais tikėsite be jokių išlygų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien niekam, nei jums, nei visiems kitiems, kuriais taip rūpinatės, nepadės jūsų abejonės ir nerimas, ypač blaškymaisi tarp dviejų stovyklų – darbo ir namų. Greit suprasite, jog tik atlikę savo misiją darbe, patirsite sielos ramybę namuose. Regis, meilė darbui jus tiesiog užvaldys, padėdama jums išbristi iš šio akligatvio.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien jus užtiks pilnatis, paaiškinsianti ar parodysianti priemones, kaip žvelgiant į pusiau užpildytą stiklinę, manyti, kad ji ne pusiau tuščia, o pusiau pilna. Turėdami tikėjimą, ir kitus to išmokysite bei tapsite jiems labiau įdomūs, nei ieškodami tai įrodančių faktų. Beje, malonumų paieškos jus užvaldys, o jūsų atžalos vynios jus aplink pirštą.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien dėl pilnaties įtakų jums bus sunku, bet ypatingai svarbu parodyti kitiems, kaip labai jais pasitikite. Tiesa, tai ne priežastis išbarstyti gautas dovanas vėjais, kam turbūt paskatins kažkas iš draugų. Atsidavimo šeimai tema taps kaip reta ryški, užpildanti jūsų pasaulį migla, kurioje neįmanoma įžiūrėti teisingo pasirinkimo.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien priešingame ženkle įvyks pilnatis, dėl ko jums vertėtų susikoncentruoti ties santykių kokybe. Užuot diktavę sąlygas, išklausykite jį ar ją, regis, turinčius neginčijamų sprendimų ir nepiktnaudžiaukite gerdami ambicijų kokteilius ar vaišindami jais kitus. Beje, pasakomis tikėti jums niekas netrukdys, kaip ir sekti jas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien dėl pilnaties Vėžio ženkle jums ne pro šalį peržiūrėti savo dienotvarkę ar mitybos planą, nebaigtas ir dar nepradėtas ar vilkinamas užduotis. Visa tai jus labiau priartins prie sielos ramybės, nei bandymai kažkur pabėgti ar kuo daugiau aprėpti. Bus paskatų dalytis tuo, ką turite, visiškai pamirštant save.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien įvyks pilnatis vandens ženkle, kuri gali jus įkvėpti susidoroti su kūrybiniais ar vaikų auginimo iššūkiais. Jums bus suteiktas pastiprinimas, kuriuo galima pasikliauti, bet nevalia piktnaudžiauti. Žiūrėdami į veidrodį matysite tai, ką įsivaizduosite, o tai gali užtemdyti jūsų tikrąjį ir daug patrauklesnį veidą.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius