Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 01 19

Ketvirtadienio horoskopas – sausio 19 d.

Kokią dieną pranašauja dangaus kūnai?
Žiemiški šermukšniai
Žiemiški šermukšniai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ryte gavę rekomendacijų iš kitoje šalyje gyvenančių žmonių, mokymosi įstaigoje ar iš savo guru, panaudokite tai santykiams ar savo socialiniam gyvenimui gerinti. Vėliau ryšiuose su žmonėmis ieškokite spalvų, užuot matę tik juoda ar balta, tačiau pernelyg nepasitikėkite naujais ryšiais ar nepažįstamų žmonių pasiūlymais.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien norėdami nuoširdžiai pasidarbuoti, vis dėlto nejusite lengvumo jausmo. Nemažai energijos pareikalaus kasdienės užduotys, kurioms ir padės, ir trukdys kiti asmenys. Būtų puiku, jei visa galva pasinerdami į darbus, pasirūpintumėte gera atmosfera darbo vietoje ir nesileistumėte į naujovėmis kvepiančius nuotykius.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ryte rimtas partnerių rekomendacijas panaudosite įgyvendinant kūrybinius sumanymus ar atrasdami būdą saviraiškai. Regis, visą dieną sieksite harmonijos, ramybės ir darnos. Visa tai turėsite, jei negailėsite dėmesio nei jums besišypsantiems, nei jums prieštaraujantiems. Beje, jokia rizika nepasiteisins.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien visur ieškosite užuovėjos ir nenurimsite, kol jos nerasite. Ryte darbo ar sveikatos iškeltus reikalavimus, žinosite, jog dienos startas buvo neprastas. Tačiau galite nustebti, kad tuomet ir bus atlikti didieji dienos darbai, kuriuos vėliau tik dailinsite, kiek atsiriboję nuo jus trikdančios aplinkos.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Ryte gali būti ir sunku, ir gera atlikti mylimo žmogaus ar vaikų prašymus, o gal atlikti patį sunkiausią dienos darbą, kuris garantuos visos dienos sėkmingą eigą. Tiesa, gali būti gera aptarti šį tą su aplinkiniais, susitikti, mokytis, diskutuoti. Nepaisant sklandžių pokalbių, ne visi bus tokie, kuriais galima pasitikėti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Ryte nenoriai pritaikę namiškių rekomendacijas, vėliau nemažai prakaito išliesite tam, kad kiti asmenys jus kuo geriau įvertintų. Regis, tuo arčiau link šito tikslo prisiartinsite, kuo daugiau pasistengsite dėl gerų santykių su aplinkiniais. Pirkiniai, link kurių gali krypti jūsų žvilgsnis, neišpildys jūsų lūkesčių.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ryte gavę nedžiuginančios, bet vertingos informacijos, užsirašę riebų pliusą ties nelengvu susitikimu ar derybomis, vėliau atleisite vadžias. Nepaisant to, jūsų bus pilna visur, o viskas, ką darysite, jums bus daug lengviau ir paprasčiau įveikiama, ypač, kai tikėsite savimi, eisite į kompromisus ir viską darysite gražiai.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien jums neverta lįsti į pirmą planą, tikint save parodyti, nes kur kas svarbiau apsikuopti savo vidų. Ryte pasinaudoję proga susigrąžinti materialias ar dvasines skolas, vėliau dažniau nugrimzkite į savo svajones, atleiskite sau ir kitiems, ypač tuomet, kai tai gali pagerinti jūsų santykius su aplinkiniais ar savimi.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien save atrasite komandoje, ir visai nesvarbu, ar ją vesite paskui save, ar į ją įsiliesite. Ryte jūsų atsakomybė, kurią noriai sau užsikrausite, kai ką iš bendražygių sužavės ar jus visus sutelks veiklai. Įdienojus nesižavėkite naujais pasiūlymais, nes darydami ką nors pirmą kartą, veikiausiai tik laiką sugaišite.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Ryte tinkamai panaudoję savo vidines galias ar praeities patirtis savo darbe, vėliau turėsite ne mažiau ambicijų, kurių dalis neduos trokštamo pasitenkinimo. Jei vis dėl to ryšitės priimti kokį nors svarbų sprendimą (kam diena ne itin tinkama), įsitikinkite, kad jūsų pasirinkimai ir siekiai nekenkia kitiems.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Dienai prasidėjus draugų ar bendraminčių pateikti pasiūlymai kiek nuleidę jus ant žemės, galiausiai suteiks aiškumo ir konkretumo jūsų siekiams. Per dieną siekdami parodyti kitiems galimybes ir norėdami juos ko nors išmokyti, padaryti įtaką, stebėkite, ar jiems dėl to taip pat gera kaip ir jums.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ryte turėsite perpilti ne visai žemą slenksti, nes gausite užduotį, kurią tinkamai atlikti būtina suvienyti pajėgas su kitais. Kiek tai jums pavyks, tiek diena įgaus prasmės. Puiku, jei atrasite būdą, kaip priešininkus paversti sąjungininkais. Tiesa, nežinia ar pasiteisins jūsų noras rasti pačius tiesiausius kelius.

Dienos horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius