Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 22

Ketvirtadienio horoskopas – sausio 22 d.

Pasveikinkime naują dieną! Linkime gerų žvaigždžių prognozių.
Sniego seniai
Sniego seniai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Iki popietės vykdysite savo misiją kolektyve, net jei vadovai ne viską, ką sumanysite, palaimins. Toks likimas laukia naujų iniciatyvų. O vėliau nenoriai pasitrauksite į šalį, užleisdami dominuojančias pozicijas kitiems. Tai nereiškia, kad galėsite tik stebėti, ką veikia kiti. Atlikite tai, ką galima atlikti užkulisiuose. Iš tiesų, tokiu būdu sutaupysite daug jėgų.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Dalis jūsų požiūrio į profesines užduotis šiandien bus atmestas, nes bus norinčių (ir galinčių) pateikti nuomonę, kuri svaresnė už jūsų. Nenusiminkite, tai tik dalis tiesos. Savo poziciją komandoje galėsite sustiprinti, jei jums pavyks save įtikinti, kad bendradarbiavimas – svarbiausia. Iškilsite, jei, remdamiesi į partnerių petį ir laikydamiesi  nuoseklios krypties, ieškosite netradicinių sprendimų. 

Taip pat skaitykite: Moterys, vykite lauk tetulės sindromą

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Išradingų minčių ir optimizmo jas įgyvendinti šiandien jums netrūks, tačiau ne visada jus finansiškai ar morališkai palaikys tie, kuriuos vadinate savo bendražygiais ar partneriais. Prieš nusivildami jais, pažvelkite į save – gal kažko nepadarėte, kad jie jumis pasitikėtų? O iš jų išgirstus argumentus naudokite siekdami tikslų darbo vietoje ar mokymosi įstaigoje. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Dienos pradžios nuotaikos skatins jus siekti permainų, tačiau jums sunkiai seksis peržengti slenksčius, už kurių galite tas permainas sutikti. Dar sunkiau, kai jūsų užmojams atsiras daugiau prieštaraujančių nei pritariančių. Kolegos ar darbų gausa vakarop nustatys jums griežtas ribas. Nesistenkite ištrūkti, o raskite tuos, kurie žino, kaip jums su viskuo susidoroti. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Partnerių idėjos jums gali atrodyti keistos ir išsakytos ne vietoje. Ir, jei veiksmas kažkodėl stringa, nekaltinkite nieko. Paprasčiausiai nėra lengva naujoves įgyvendinti dėl pesimizmo ir skeptikų gausos, o dar dėl nenoro pasidžiaugti mažais dalykais. Visiems būtų geriau, jei taip rimtai nežiūrėtumėte į nerimtus dalykus ir pildytumėte tik teisingas vaikų užgaidas. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Stengsitės kuo daugiau nuveikti darbo vietoje, tačiau jūsų pastangos pačių nedžiugins. Turbūt problema viena – jums trūksta kūrybinės ugnelės. Popietę labiau rūpinsitės ne tuo, kaip užduotis atlikti, o kaip savo partneriams įtikti. Būti pastebėtiems ir įvertintiems svarbių žmonių jums neleis įsipareigojimai namams ar šeimos narių prašymai. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Iki popietės daugiau pramogausite nei dirbsite. O dirbdami noriai rizikuosite ir ieškosite neįprastų sprendimų. Tačiau šviesias akimirkas šiek tiek temdys namuose neišspręsti rūpesčiai. Popietę negauta, pavėlavusi ar neteisingai suprasta informacija, trukdys atlikti kasdienius darbus, suprasti negalavimų priežastis ar su jais susidoroti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Dalis jūsų minčių didžiąją dalį dienos liks namuose, nepaisant to, kur būsite ir ką veiksite. Ypač tada, kai, užuot gavę reikalingų žinių juose likusiems rūpesčiams išspręsti, sulauksite viso sąrašo klausimų. Vėliau vienų kūrybinės idėjos bus stabdomos dėl lėšų stygiaus, o kiti vakare turės nemažai pasispausti, kad jų vaikams nieko netrūktų. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Iki popietės turėsite aibes reikalų, susitikimų, pokalbių, iš kurių ne visi bus naudingi ar prasmingi. Be to, vis kažkur pavėluosite, net jei tam realių kliūčių nesimatys. Vakarop pavyks susitvardyti ir kitus sutvardyti. Ypač, jei namuose matysite šalia tuos, dėl kurių visą darote. Deja, jūsų šeimos nariai ne itin džiaugsis jūsų taisyklėmis, kurias kursite tarp keturių savo būsto sienų. 

Taip pat skaitykite: Neįprasti, originalūs papuošalai – geriausia dovana Vandeniams

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Dienos pradžioje nesiseks susitarti su savimi dėl to, ko jūs norite ir ko jums reikia. Tokiu būdu pražiopsosite pačius svarbiausius dalykus. Iš tiesų, kol patys neapsispręsite – ir kiti jumis sunkiai patikės. Vakarop norėsite daugiau bendrauti, judėti, tačiau praeities įvykių šleifas arba jūsų pačių įsitikinimas, kad jums kažkas neįmanoma ir neskirta, trukdys irtis pirmyn. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Neatsikratysite noro (be abejo, ne visuomet atvirai išreikšto), kad visi jus pastebėtų. O ir nereikia. Reiktų nereaguoti į prisiminimus ar viduje verdančius prieštaravimus. Argi norite, kad visi apie tai sužinotų? Vakarop kažkas iš draugų jums negrąžins skolos arba, priešingai, prašys jūsų pagalbos, kuri laikinai apribotų jūsų asmeninę saviraišką.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Didžioji dalis dienos jūsų požiūriu nei šiokia, nei tokia. O iš tiesų – tokia, kokią jūs ją matote. Taigi matyti bus svarbiausia ir nekreipkite dėmesio į tuos, kurie mato kitaip. O tokių jūsų komandoje netrūks. Vakarėjant piktintis dėl vadovų jums iškeltų reikalavimų, beprasmiška.  Nebent jūs turite kitą alternatyvą. Jei ne, eikite link nusibrėžto (arba nubrėžto) tikslo lėtai ir užtikrintai. 



Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius