Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 01 26

Ketvirtadienio horoskopas – sausio 26 d.

„Šiandien bus svarbu atidėti į šalį nereikalingus reikalus ir pasinerti į rimtus darbus. Diena labiau palanki profesiniams, o ne meilės reikalams tvarkyti. Sėkmingiausias dienos laikas laukia nuo 10.20 iki 16 val.“, – sako astrologė Lana Kutkytė.
Rožių gausybė
Rožių gausybė / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien būsite stiprūs tuomet, kai susikoncentruosite į savo darbą. Tiesa, darbo vietoje verčiau nekišti nosies į kitų reikalus, nes labai tikėtina, kad niekas nepaisys jūsų bandymų ką nors savaip perdaryti. Ir po to, kai per dieną ne kažin kiek matysite prošvaisčių, vakare pulsite į glėbį tiems, kurie galės kažką pasiūlyti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien nuolat vis bandydami kitiems ką nors įrodyti, būsite tikri, kad pakeisti kitų nuomonę yra vieni niekai. Tačiau po didžiąją dalį dienos trukusių pastangų, veikiau pakeisite savąją. Kita vertus, jei jūsų darbas mokyti, sau lygių nerasite. Vakare pervertinsite savo jėgas, įnikę į buities užduotis, tačiau laimę rasite šalia draugų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jums dieną gali būti sunku išsivaduoti nuo kitų asmenų įtakų, bet nežinia ar iš tiesų to norėsite. Deja, ieškodami būdų komandos finansinėms problemoms išspręsti, prieisite kelio galą ir turėsite ieškoti kitos išeities. Vakare noras patirti teigiamų emocijų ar gerai praleisti laiką gali priversti jus peržengti leistinas ribas.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien pripažinsite, kad kiti žmonės turi jums daugiau galių, nei jūs to norėtumėte. Ir kuo daugiau įgaliojimų jiems suteiksite, tuo lengviau susidorosite su dienos iššūkiais, kurie, regis, jus užklups darbe. Vakare leisite šeimos nariams jus įtikinti, kad be jų jūs nei iš vietos, be to, bus gera užsimiršti literatūros ar kino pasaulyje.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien visa galva panirę į darbus, rinksitės ignoruoti dalykus, kurie jums nepatinka ar yra nemalonūs. Norėsite to ar ne, pokyčiai vis tiek vyks, o jums teks prie jų prisitaikyti. Praverstų atkreipti dėmesį ne tik į savo darbą, bet ir tai, kaip jaučiatės jį atlikdami. Vakaro ramybę drums pokalbiai, tačiau bus, kas įtraukia į jausmų verpetą.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien jums bus lengva rasti sau patogią vietą, net jei kitiems atrodys, kad nieko, išskyrus šaltį ir abejingumą, rasti neįmanoma. Turėsite sumanymų ir rasite priemonių, kuriuos kūrybiškai įgyvendinsite. O jei jūsų planus koreguos atsisakę finansuoti ar kitaip paremti jūsų sumanymus – nenuleiskite rankų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien nebūsite neabejingi įžvalgoms, kurių jums negailės jūsų artimieji, tačiau apie tai, kad jums tai taip svarbu, neišsiduosite. Popietės džiaugsmus drums netikėtumai namuose ar nesklandumai bendraujant su antrąja puse. Vakare jūsų autoritetas namuose sumenks, tačiau kažkas sušildys jūsų namų atmosferą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien bendravimas bus kiek šaltas ir pernelyg dalykiškas, tačiau nemažai sužinosite, išmoksite ir suprasite ar net gausite informacijos, kuri iki tol jums buvo neprieinama. Popietę buities ar darbo nesklandumai pakeis jūsų dienos darbų planą, o vakare geranoriškos pastangos negaus atgarsio. Laimei, bus kas sušildo ir paguodžia.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien tiek uždirbant, tiek išleidžiant, racionalus požiūris į viską bus vienintelis patikimas būdas išgyventi be nuostolių. Norėdami nesugriauti to, ką ilgai statėte, išlaikykite emocinę ramybę ir nuoseklumą, ypač, kai kažkas atsirieks dalį lėšų abejotinoms pramogoms. Tačiau draugai negailės pažadų, o namuose bus paprasčiausiai gera.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien galite praturtinti kitų dieną būdami šalia, jei neišduosite savo principų ir vadovausitės savo galva. Tačiau nebandykite visko sukontroliuoti. Popietę privalu kuo ramiau reaguoti į jums ar jūsų artimiesiems nepalankias situacijas, o vakare nesudėti visų kiaušinių į darbo krepšį. Dieną pabaigs širdį glostantis pokalbis.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien turite gerą progą pailsėti, nekaišiodami nosies ne į savo reikalus ir nedemonstruodami aplinkiniams savo pranašumo. Tiesa, bus paslapčių, kurių nevalia paviešinti, ir naujienų, kurių negalima ignoruoti. Vakare geros žinios pasieks iš toli, tačiau kažin ar dėl jų verta aukotis. Regis, dienai baigiantis būsite apdovanoti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien savo komandoje sutiksite ne vieną nepatiklų žvilgsnį, tačiau tai jums bus nė motais, jei iš anksto būsite numatę savo tikslus ir priemones jiems pasiekti. Jei popietę viskas apsivers, nekaltinkite bičiulių, o iš naujo pastatykite pamatą tam, kas sugriuvo. Vakare nieko nesitikėdami iš kitų, patys būkite tais, su kuriais malonu ir gera.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius