-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 02 12

Ketvirtadienio horoskopas – vasario 13 d.

Sužinokite, ką žvaigždės jums žada šią dieną...
Zodiako ženklai
Horoskopo ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Sieksite vieno – kuo geriau praleisti laiką. Neleiskite niekam perkalbėti jūsų. Vargu ar kas nors to sieks, matydami, kad žinote būdų, kuriais mokate pamaloninti kitus. Tiesa, viso to patys tikėsitės gauti iš aplinkos. Nepražiopsokite galimybės savo originalumu ir išradingumu įžiebti naujas aistras santykiuose, kuriuos galbūt jau padengė kasdienybės dulkės.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Užuot laukę šilumos ir supratimo iš aplinkos, patys tapkite jos skleidėjais. Geranoriškumas užtikrins darną. Atminkite, kad visiems, ne tik jums dabar reikalingas visas įmanomas dėmesys. Elgdamiesi neįprastai, prisitaikysite prie dienos reikalavimų. Vakarėjant keisti įvykiai, sujaukę jūsų dienotvarkę, nežada jums nieko bauginančio.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien nuolat būsite kažkuo užimti: netils telefonas, pašto dėžutė bus prigrūsta laiškų, o jums reikės vykti į kelias vietas vienu metu. Pasitelkite žavesį ir kelis komplimentus, kad žiemos negandos jums nebūtų baisios. Tokiu būdu didžioji dalis jūsų pašnekovų ir interesantų įvertins stipriąsias jūsų savybes ir atsidėkos jums pagarbos kupinais žvilgsniais.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Esate verti visko, kas geriausia, o jei kiti to nežino – turite jiems tai įrodyti. Bandydami lipti per galvas, neįgysite sąjungininkų. Pasirinkę kiek kuklesnę vietą ir pasidžiaugę mažomis dovanomis – vėliau gausite didesnių. Žinoma, jei būsite kantrūs. Be to, darbe pastebėsite būdų, leidžiančių neįprastais būdais pasipildyti piniginę.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien jums tikrai seksis stebinti ir žavėti aplinkinius. Būsite teisūs primindami visiems, kad galite sau leisti daugiau už kitus. Bet koks jūsų poelgis, sąmojis ar rimtas projektas, prikaustys jų dėmesį, o jūs atsidursite dėmesio centre. Deja, eidami pakelta galva, neįžiūrėsite mažesnių už save, o atlikti nuobodžius darbus bus tikra kankynė.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nesistebėkite ir nesipriešinkite, jei aplinkybės vers jus daryti tai, ką privalote, o ne tai, ką norite. Jausitės kur kas geriau, išvengdami šią dieną tokio ryškaus noro dominuoti ir sublizgėti, todėl rinksitės atokesnes vieteles toliau nuo pasaulio šurmulio. Gėrėkitės ir džiaukitės kitų kūriniais, o demonstruoti savųjų neskubėsite.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien jums patiks būti grupės siela. Toks jūsų vaidmuo pradžiugins jūsų kolegas, draugus ir kitus dienos pakeleivius. Geroji naujiena – diplomatiniai jūsų sugebėjimai jums bus puiki parama bet kurioje situacijoje, todėl nereikės apsimesti. O netikėtos pažintys šią dieną žadės, kad jūsų draugų ar gerbėjų ratas sparčiai didėja.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Dirbsite iš peties, bet įvertinimo ir pagarbos nusipelnysite tik pasirinkę jums neįprastus elgesio modelius. Užuot kritikavę kitus – sakykite, kokie jie jums svarbūs, o už pagalbą dėkokite netausodami šiltesnio žodžio. Per popietę tiek darbo, tiek namų problemos ištirps, jei jūs, nesipriešindami pakitusioms aplinkybėms, pažvelgsite į viską kitokiu žvilgsniu.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kai kam atrodys, kad šiandien siekiate nepasiekiamo. Net jei visa širdimi tikėsite – jūsų tikslas jums bus ranka pasiekiamas. Bet dėl to privalote nesiblaškyti į daugybę mažų dalykėlių, o susikoncentruoti ties kuo nors išties didingu. Tiesa, naujai pažvelgę į  romantiką, be vargo nuspalvinsite ją mylimiausia savo spalva.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Niekam neišsiduosite to, ko norite. Nuslėpdami svarbius dalykus nuo kitų, galiausiai patys sau nepripažinsite tiesos. Be to, ore tvyrančios nuotaikos jums trukdys atlikti tai, ką esate numatę. Nesipriešinkite. Prisiminkite, kad ne visada problemas išsprendžia sunkus darbas. Gal ir jūs pabandykite tam panaudoti tokius ginklus kaip kūrybiškumas ir gyvenimo džiaugsmas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Diena bus lengvabūdiškai šilta. Švelnus žodis galės nuversti kalnus, o jaukus prisilietimas išpildyti karščiausias svajones. Deja, kai turėsite tai atlikti, suprasite, kad šios užduotys – nelengvos. Praradę lyderio pozicijas konkurencinėje kovoje, nesijauskite pralaimėję. Pasimokykite iš partnerių to, ko iki šiol jums nepavyko išmokti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Užuot paskendę kasdienių rūpestėlių jūroje, kūrybiškai atlikite užduotis. Tai jums padės pamatyti ne smulkmenas, o reikšmingus didelius dalykus, kuriems šiandien verta teikti prioritetą. Todėl atradę netikėtą sprendimą buities, sveikatos ar darbo problemoms spręsti, nepasikuklindami papasakosite apie tai kiekvienam sutiktam.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius