2014 02 05

Ketvirtadienio horoskopas – vasario 6 d.

Žvaigždžių prognozės specialiai jums...
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Sieksite realizuoti profesinius siekius ir sustiprinti finansinę padėtį, pasitelkdami įžvalgą ir savo žavesį. Gal net tokiu būdu pavyks užglaistyti senus sielos įtrūkius. Tačiau tam privalote pažaboti vidinį norą veržtis pirmyn ir viską atlikti konkrečiai, nuosekliai. Toks požiūris nepagailės jums atradimų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Būkite savimi, nes tik tai jums atvers dar daugiau perspektyvų ir leis daug nuveikti. Jausdami tvirtą pagrindą po kojomis, nenukrypsite nuo teisingo kelio ir atliksite viską taip, kaip norite. Pasitikėjimas vidiniu balsu padės suprasti nuorodas ar reikalingus kelio ženklus. Patikėkite, kad į glėbį įkritusios dovanos yra vien jūsų nuopelnas.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei norėsite kokiais nors būdais paveikti sąjungininkus ar priešininkus, turėsite naudoti neakivaizdžias priemones. Tokiu būdu įžvelgsite kitų žmonių elgesio motyvus ir netrukdomi numatysite savo veikimo būdus. Bet tai bus svarbu tik tuo atveju, jei jausite vidinį poreikį, antraip, kam jums reikalinga papildoma našta?

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Kolegų pagalba pranoks visus jūsų lūkesčius. Bet ir jūs nesnausite, bandydami ryte įtikinti visus, kad esate ne iš kelmo spirti. Būdami tikri dėl savo veiksmų, jausite galimybę padaryti net tai, kas kitomis aplinkybėmis būtų neįmanoma. Beje, dienos įvykių sūkuryje ne vieną svarbų vaidmenų atliks jūsų partneriai.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Liaukitės galvoję, kad tikslas pateisina priemones. Nors būsite tikri, kad sveika įtampos dozė leis pasiekti daugiau ir greičiau, šiek tiek sulėtinkite tempą. Geriausias pasirinkimas: neskubant ir kantriai plušėti pasiraitojus rankoves. Tokiu būdu per vieną dieną atliksite kelių dienų darbus. Tiesa, žvaigždės įspėja, kad jų rezultatai nepasirodys greitai.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Ryte noriai priimsite kolektyvo pagalbą, bet ir savo indėlio į bendrą sėkmę nepaneigsite. Būsite atidūs viskam, kas leis jums atsiskleisti ar parodyti unikalius savo gebėjimus. Bet nei vienu, nei antru atveju nenorėsite skubėti patys ir kitų neskubinsite. Turėdami tokias nuostatas vakare lengviau reaguosite į nedidelius buities nesklandumus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Diena gali būti susijusi su keliais pokyčiais, kurie nebūtinai bus akivaizdūs. Bet kuriuo atveju jie jums reikalingi, ypač kai sieksite bendrų rezultatų su bendražygiais. Be to, nesivaržydami pasitelkite savo įžvalgas tiek darbo, tiek namų problemoms spręsti. O turint tokį potencialą – jokie sunkumai vėlų vakarą nebus baisūs.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Dvi šios dienos užduotys jums. Pirmoji: būnant arčiau žemės, pamatyti ir suprasti daugiau, nei matoma plika akimi. Antroji: besąlygiškai pasitikėti partneriais. Beje, jie žinos, kaip jums susidoroti su pirmąja. Harmoningas bendravimas su jais padės tikslingai nukreipti žemiškas dienos energijas ir patiems atsiskleisti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Pasitikėdami vidiniu balsu, pamažu praminsite tiesius takelius į šios dienos sėkmę, tačiau tai ne priežastis nukrypti nuo jums svarbių dalykų. Apsižvalgykite darbo vietoje, kad pamatytumėte, kur būtinas kruopštus jūsų rankų darbas. Galbūt retkarčiais pagalvosite, kad jums kažkas užmovė apynasrį. Tačiau tik atlikę, ką privalote, įgysite sparnus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Visas dienos paslaptis gliaudysite kaip riešutus, tuo sėkmingai stiprindami savo autoritetą. Tačiau pagarba, kurios sulauksite, ir įsitikinimas, kad visko nusipelnėte patys, ne priežastis pamesti galvą. Nepamirškite, kad vertingiausia šiandien tai, ką galima paliesti, užuosti ir pasigrožėti. O tai supratę, patirsite virtinę malonių pojūčių ir emocinio pasitenkinimo.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nedidelių konkrečių permainų neišvengsite namuose arba vidiniame savo pasaulyje. Sėkmės bus tiek, kiek patogiai įsikursite esamose aplinkybėse. Deja, tai nelengvų pergalių diena, nes jūsų viduje grumsis ne vienas prieštaravimas, kurie nejučiomis persikels į jūsų aplinką. Galimų kliūčių išvengsite, jei pirmiausia susidorosite su  vidiniais savo priešais.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Stebinsite ne tik kitus, bet ir save įsitikinimu, kad viską atliekate būtent taip, kaip reikia. Tas pats galios ir jūsų gebėjimui savo mintims suteikti tam tikrą formą. Nevengdami pasakyti to, ką galvojate, užtikrinsite sau aiškesnę vietą po saule ir galimybę daryti įtaką šios dienos įvykių eigai. Na ir kas, kad ne visi vakare jus supras ir pateisins.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius