-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 02 10

Kinų horoskopas 2013 metams

Kaip žinia, šiandien švenčiami kinų Naujieji, vadinasi, kad pagal kinus įžengiame į Gyvatės metus. Ta proga siūlome pasidomėti, ką jums ketina atnešti toji išmintingoji Juodoji Gyvatė...
Gyvatės skulptūrėlės
Gyvatės skulptūros / „Scanpix“ nuotr.

Jei gimėte Gyvatės metais

(1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

2013-aisiais tapsite puotos karaliene. Šie metai jums – permainų metas, kurio taip ilgai laukėte. Jūsų sugebėjimai bus žūtbūt įvertinti. Pirmiausia sėkmė turėtų nusišypsoti profesinėje srityje – turite daug šansų pakilti karjeros laiptais, sustiprinti finansinį pamatą. Jei anksčiau tykodavote, kaip prasmukti nors pro menkiausią plyšį, dabar plačiai atsivers visos durys, pro kurias galėsite įeiti aukštai pakelta galva. O jeigu kelyje pasitaikys kliūčių, tai tik tam, kad, šalindamos jas, atskleistumėte savo talentus. Žaibiška reakcija, gebėjimas greitai priimti tikslius sprendimus bus jūsų sėkmės „arkliukai“. Žinoma, jei turėsite pakankamai drąsos priimti likimo jums metamus iššūkius.

Beje, kad sėkmė plačiai šypsotųsi, Gyvatės neturėtų pamiršti sutvarkyti seniai atidėliotų reikalų. Išsinerkite pagaliau iš senos odos, iš kurios jau seniausiai išaugote!

Nemaža tikimybė, kad pakeisite gyvenamąją vietą arba atnaujinsite senąją, o tai jums garantuoja teigiamų įspūdžių laviną ir naujų viliojančių perspektyvų.

Jei esate vis dar vieniša – skubiai užsiimkite antrosios pusės paieška! Rytų astrologai žada: būtent jūsų metais sukurta santuoka bus tvirta, ilgalaikė ir sėkminga.

Jau turite šeimą? Taip pat puikios naujienos: santykiai šeimoje bus šilti ir draugiški. Jums nestigs išminties, kad rastumėte kompromisą su visais šeimos nariais. Vaikai džiugins savo pasiekimais ir dideliu noru krimsti mokslus, su vyru vėl įsiplieks romantiški jausmai.

 

Jei gimėte Arklio metais

(1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002)

2013-ieji Arklio metais gimusiesiems žada nemažai staigmenų ir malonių netikėtumų. Svarbiausia, kad tai harmoningai derės su jūsų pastangomis. Todėl būkite iniciatyvūs, verslūs ir, svarbiausia, lankstūs. Patarimas: pasistenkite nesivelti į konfliktus ir nekonfrontuokite su aplinkiniais, ypač darbo kolegomis, – tai bus jūsų sėkmės koziris. Nors kelyje nusimato kliūčių, nieko nesibaiminkite, tiesiog pasikliaukite savo nuojauta ir eikite tiesiai. Nesustokite ir tiksliai žinokite, ko norite ir ko siekiate, – tik tada, baigiantis 2013-iesiems, galėsite pasakyti, kad šie metai jums buvo sėkmingi. Kitaip tariant, sėkmė šiemet lankys tuos Arklius, kurie turės savo nuomonę ir tvirtą „stuburą“.

Arkliai ant savo pečių dažnai užsiverčia svetimų pareigų ir svetimų žmonių naštą. Sumažinkite krūvį, priešingu atveju – palūšite.

2013-aisiais ieškokite galimybių (o jų pasitaikys ne viena!) pakilti karjeros laiptais. Tačiau jokiu būdu nestokite į kovą su konkurentais – sėkmė gali būti ne jūsų pusėje, be to, išeikvosite per daug jėgų ir nualinsite save.

Gyvatės metais pasistenkite daugiau judėti, sportuoti – žodžiu, darykite viską, kad būtumėte budrūs ir kupini energijos. Tik jausdami gyvenimo jėgą nepriekaištingai galėsite atlikti visas jūsų laukiančias užduotis.

Neturintys antrosios pusės Arkliai turėtų daugiau bendrauti, ieškoti naujų ryšių. Rytų horoskopas šnabžda, kad šiemet turite išties daug šansų sutikti tą vienintelį. Žinoma, jei atlaidžiau žiūrėsite į jo trūkumus.

 

Jei gimėte Ožkos metais

(1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003)

Jau pirmosiomis vasario mėnesio dienomis, kai Gyvatės metai pagal kinų horoskopą įžengs į 2013-uosius, šio ženklo atstovai bus pamaloninti naujomis pažintimis ir naujomis darbo galimybėmis. Kadangi baigėsi šešerius metus trukęs ciklas, Jupiteris apgaubs jus savo globa, rūpesčiu. Tiesa, greičiausiai tai bus neatsiejama nuo netikėtų patikrų, ar esate sąžiningi ir tvirti. Todėl žvaigždės pataria vengti abejonių keliančių sandorių.

Nuo kovo Ožkos panirs į mokslus, studijas arba atsidurs įvairiose situacijose, kuriose reikės išmokti kažką nauja – galbūt pakeisite darbą, nutarsite pakeisti kvalifikaciją, susidomėsite saviugda, įsitrauksite į naują pomėgį ir pan. Beje, nors šiemet ir būsite be galo užsiėmę, ir dažniausiai gyvensite bėgimo ritmu, nepamirškite šeimos ir bičiulių. Jie jums bus naudingi – atidžiai įsiklausykite į jų patarimus.

Gegužę ir birželį visiems būsite kaip niekada reikalingi, todėl apsispręskite, ar geriau žvirblis rankoje, ar sakalas padangėje. Atidžiai viską apskaičiuokite!

Gyvatės metai šio ženklo atstovams gana sėkmingi kurti šeimą ir ieškoti meilės. Nors... prioritetas šiemet greičiausiai bus darbas.

 

Jei gimėte Beždžionės metais

(1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004)

2013-iaisiais Beždžionės bus patenkintos savimi, nes bus pastebėti jų talentai, įvertintos asmeninės savybės. Pavyks išvengti klastingų priešų pinklių, apsaugoti artimus žmones nuo gausybės nemalonumų ir problemų. Tik pasistenkite išlikti ramūs ir kantrūs!

Jūsų laukia džiaugsmingas periodas, mat pagaliau už senas paslaugas ims plaukti dividendai. Tai bus lyg netikėtos premijos... Šiuo atveju nesvarbu, kokias pareigas einate, – net ir būdami ten, kur esate, visko gausite pakankamai. Tačiau būtina akcentuoti, visa tai vyks palaipsniui. Itin palankus laikas – šių metų spalio ir lapkričio mėnesiai.

Vienišos Beždžionės niekaip negalės išsirinkti, joms nestigs romantiškų jausmų. Visgi apsistoti ties vienu vieninteliu kandidatu greičiausiai seksis sunkiai. Pasistenkite nepamesti galvos ir nepasikliaukite pirmuoju įspūdžiu!

Šeimyniškos Beždžionės rūpinsis šeima, vaikais, tačiau joms derėtų atminti, kad jų aktyvumas ne visuomet bus pozityviai sutinkamas artimų žmonių. Šeimoje kilusius konfliktus pavyks numalšinti, jei nepamiršite periodiškai pasirūpinti ne tik savo fizine, bet ir dvasine būkle.

 

Jei gimėte Gaidžio metais

(1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005)

2013-iaisiais Gaidžiai nestokos „skanių grūdų“. Svarbiausia – išlikite mandagūs bendraudami su priešingos lyties atstovais ir gerbkite tuos, kurie lepina jus tais grūdais. Gyvatės metais galite tikėkitės naujų pasiekimų, bet privalėsite atkakliai darbuotis.

Seni projektai ir vidinė ramybė padės uždirbti daugiau pinigų ten, kur jau esate įsitvirtinę. Šiemet geriau nesiblaškyti ieškant naujų perspektyvų – metai nėra itin palankūs naujos karjeros pradžiai.

Kadangi šiemet jums prognozuojami gana įtempto darbo metai, patartina skirti daugiau dėmesio kokybiškam poilsiui ir gyvenimo būdui.

Gyvatės metai jums labai tinkami perkainoti savo vertybes, atsikratyti žalingų įpročių, iš gyvenimo išprašyti žmones, kurie jį jums kartina gyvenimą ar daro blogą įtaką. Trumpai tariant, nusimato metai, skirti išsivalyti tiek fiziškai, tiek dvasiškai.

Vieniši Gaidžiai antrąją pusę gali sutikti kelionėje, tačiau Gyvatės metai nepalankiai žvelgia į kurortinius romanus ir į trumpalaikius neįpareigojančius susitikimus. Taigi būkite budrūs.

Šeimą sukūrusiems Gaidžiams rekomenduoja trumpam ištrūkti iš rutinos. Todėl ryžkitės neilgai išvykai arba su mylimuoju antrąkart pakartokite povestuvinę kelionę. Tai jums bus labai į naudą.

 

Jei gimėte Šuns metais

(1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006)

2013-ieji Šuns ženklo atstovams bus ramūs, be kardinalių permainų. Šį laiką turėtumėte skirti ne poilsiui, o mokslams, savęs tobulinimui. Darbe, šeimoje, meilėje – visur pasistenkite pasiekti naują – gilesnį – lygį. Tik tada Jūsų gyvenimas įgaus naujų spalvų.

Jupiteris (būtent jis vadovauja 12 metų ciklui) šiais metais Šunims leis užimti laukimo poziciją, išnaudoti sukauptą potencialą ir ateičiai nukelti milžiniškus sumanymus. Vadinasi, atlikite tik savo pareigas, jei reikia, ištieskite pagalbos ranką, būkite geras ir patikimas bičiulis. Gyvatės metais žvaigždės nepataria keisti darbo ar profesijos.

Patarimas vienišiems Šunims: atidžiai įsižiūrėkite į bendradarbius. Gali būti, kad galima jūsų antroji pusė dirba su jumis. Be to, nebūkite abejingi vakarėliams. Juose sublizgėsite visu gražumu ir taip patrauksite potencialaus gyvenimo partnerio dėmesį. Stipriai jūsų meilės lauką paveiktų meditacija, joga ar kitos dvasinės praktikos. Tai niveliuotų visas jūsų neigiamas savybes ir į pirmą planą iškeltų geriausius prigimtinius jūsų bruožus.

Šiais metais jūsų giminaičiai ir artimieji bus savarankiškesni. Vadinasi, nuo jūsų pečių nukris dalis atsakomybės. Taigi santykinai ramiais Gyvatės metais tobulinkite save, kaupkite žinias, atskleiskite savo vidines galimybes.

 

Jei gimėte Kiaulės metais

(1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

2013-ieji Kiaulėms bus lyg amerikietiški kalneliai: tai aukštyn, tai žemyn. Naujas darbas, naujas pažįstamų ratas, naujos galimybės, nauji išbandymai – viso to bus daugiau nei reikia audringam Kiaulių gyvenimui. Prisiminkite, kad sunkiomis akimirkomis visada galite pasikliauti artimųjų ir draugų pagalba.

Didelė tikimybė, jog metų pradžioje atsiras šansas pakeisti darbą, ir su tuo gali būti susiję finansiniai sunkumai. Tačiau priėmus tinkamą sprendimą, viskas grįš į savo vietas.

Nuo balandžio mėnesio drąsiai imkitės bet kokių projektų – žvaigždės ir planetos bus jūsų pusėje ir neleis suklupti. Būkite pasirengę naujoms pažintims, kurios bus naudingos. Nepamirškite ir senų draugų. Už palaikymą ir reikiamu metu ištiestą pagalbos ranką jums bus atlyginta su kaupu.

Kad metai būtų sėkmingi, Kiaulėms ypač svarbu susikurti tinkamą dienos režimą. Tik palaikydami vidinę drausmę jausitės puikiai ir galėsite nesunkiai įgyvendinti savo planus. Kad ir kokie jie būtų.

Gera žinia vienišoms Kiaulėms: Gyvatės metai – palankiausias laikas šeimai kurti, tam ypač tam tinka vasaros ir rudens mėnesiai. 2013-aisiais sukurta santuoka bus ilga, kupina meilės ir laimės.

Sunkumai šeimoje tikėtini tik metų pradžioje. Privalote būti išmintingi ir supratingi, nes jūsų nelankstumas trukdys suprasti kitus. Dažniau būkite su šeima – tai teigiamai paveiks jūsų santykius.

 

Jei gimėte Žiurkės metais

(1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

2013 metai Žiurkėms bus gana palankūs. Kad pasiektumėte ne šiaip gerų, o stulbinamų rezultatų, teks kaip dera pasistengti – reikalai nejudės į priekį be jūsų pastangų. Neverta tikėtis didelių finansinių pergalių, bet stabilumas šiais metais garantuojamas. Maža to, jus labai palaikys artimieji, o tai neleis iš po kojų išlįsti žemei net sunkiausiu metu.

Nesutelkite dėmesio tik į smulkmenas. Be riekės duonos su sviestu tikrai neliksite. Visi puikiai žino, kad savo aruoduose Žiurkės visada turi kuo pasmaližiauti net per baisiausią badą. Tačiau nebūkite pernelyg taupūs, šykštūs, viską vertinkite truputį filosofiškai – tik taip šiemet neprarasite optimizmo.

Širdies reikalus nuspalvins visos gyvenimo spalvos. Šiais metais bus ir įstabių romantiškų potyrių, ir rimtų ginčų ar net skyrybų. Vis dėlto, nepaisant šios plačios jausmų gamos, nederėtų laukti sudėjus rankų – imkitės iniciatyvos, vertinkite mylimus žmones pozityviai ir tolerantiškai ir, svarbiausia, nesikuiskite po jų nuodėmės, ydas – toks požiūris gerokai palengvins gyvenimą.

O jei jau esate ištarę lemtingąjį „taip“, tuomet nusiteikite, kad šie metai bus mažumėlę buitiški. Galimas daiktas, jog šiemet kils pagunda keisti arba atnaujinti būstą, įsigyti naujų brangių pirkinių, dėl kurių kils finansinių sunkumų ir nesutarimų su antrąja puse. Laimės tos Žiurkės, kurios įsiklausys į proto balsą ir atsižvelgs į kitų šeimos narių poreikius.

 

Jei gimėte Jaučio metais

(1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Gyvatės metais Jaučiams nebus kada sėdėti sudėjus rankų. Abejonių, nerimo, susirūpinimo, nuogąstavimų metas užleis vietą įtemptam darbui. 2013-aisiais jus supantį pasaulį išmoksite jausti daug giliau, nebeskirstysite visko tik į dvi – juodą ir baltą – spalvas. Tai paveiks jūsų veiksmus: jie taps tikslingesni, ramesni ir išmintingesni. Šie vidiniai pokyčiai paskatins iš naujo peržvelgti gyvenimo vertybes. Įgyta nauja patirtis ir žinios padės Jaučiams neprašauti pro šalį, išvengti klaidų, kurias anksčiau darydavo dėl per didelio užsispyrimo, išmokti kontroliuoti situaciją ir su pasitikėjimu vadovauti darbe ir šeimoje.

Griežtas dienos režimas ir sveika mityba suteiks papildomų jėgų ir energijos tam, kad prisiimtumėte atsakomybę už savo gyvenimą, pažvelgtumėte į jį plačiau. Protingai paskirstykite jėgas ir nepamirškite, jog kartais tiesiog būtina sustoti. Gyvatė reikalaus iš jūsų visiško atsidavimo. Jeigu viską darysite teisingai, ant savo pečių oriai nešite naštą, likimas jus už tai apdovanos. Labiausiai tai palies materialinę Jaučių gerovę.

Kai išmoksite kontroliuoti savo norus, suvaldyti savo karštą būdą, nesielgti impulsyviai – atverkite savo širdis romantiškiems pasimatymams. Ir nors po džiugių laimėjimų, galimas daiktas, seks nuoskaudų kupini pralaimėjimai, Jaučiams bus suteikta dar viena proga išmokti geriau suprasti savo partnerius, padaryti juos laimingesnius.

 

Jei gimėte Tigro metais

(1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

2013 m. Tigrų laukia įtemptas darbas ir ilgas viršvalandžių šleifas. Tiek dirbdami turėsite nemažai progų susipažinti su naujais žmonėmis, einančiais aukštas pareigas, kurie turės įtakos jūsų karjerai. Kadangi šio ženklo atstovai yra griežto būdo, jiems derėtų dažniau susilaikyti nuo urzgimo, daugiau tvardytis, antraip sunkiai surasti draugai taps jūsų priešais. Šimtą kartų pagalvokite prieš ką nors sakydami ar darydami, nes Gyvatės metai kaip niekada akivaizdžiai išryškins neigiamas jūsų savybes.

Imkite pavyzdį iš Gyvatės. Ji išmintinga, atsargi ir rinkdamasi draugus, ir užsiėmimą, kuriam atiduoda dalį savęs ir savo jėgų. Taigi kai kuriais atvejais tiesiog palaukite, pasistenkite būti kaip švelnus murkiantis tigriukas, kurį visi myli ir nori paglostyti  – ir palankus  pasiūlymas pats jus suras.

Finansinė sėkmė priklausys nuo to, kaip išmintingai sugebėsite išlaikyti gerus santykius su jus supančiais žmonėmis. Šiuo atveju posakis „Suskaičiuok iki dešimt, o tik tada atsakyk“ skirtas kaip tik jums.

2013-ieji bus labai romantiški. Įsimylėjimo aromatas plaikstysis ore, žavės jūsų širdį ir vers virpčioti ją nuo gražių akimirkų, vaizdų. Pasistenkite nepamesti galvos vaikydamiesi blizgučių ir ryškumo, įsiklausykite į tylą, kurioje ir gimsta tikroji meilė. Nereikalaukite iš partnerio visko ir iškart – leiskite jam atsiskleisti jūsų meilės spinduliuose.

Šeima Tigrams – svarbiausia. Gyvatės metais dėl per didelio emocionalumo jų meilė gali būti diktatoriška, o apkabinimai – lengvai dusinantys. Vertėtų nepamiršti tokių savybių kaip kantrybė, švelnumas, rūpestis. Jūsų artimieji tikisi iš jūsų daugiau supratingumo ir atlaidumo jų žmogiškosioms silpnybėms.

 

Jei gimėte Kiškio metais

(1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

2013-ieji Kiškiams – permainų metai. Sėkmė aplankys tuos, kurie veiks tvarkingai ir apdairiai, kalbės atsargiai, elgsis ir bendraus taktiškai. Nuolat jaučiamas pavojaus jausmas Kiškius veiks kaip geras stimuliatorius judėti pirmyn, kaip puiki įkvėpimo priemonė.

Kadangi  Kiškiai yra be galo atsakingi ir pareigingi, jų pastangos neliks neįvertintos tiek darbe, tiek šeimoje. Šio ženklo atstovų mokėjimas puikiai bendrauti su kolektyvu suteiks jiems vidinės ramybės ir laimės, o kolegos nuoširdžiai palaikys. Taigi Kiškiams nebus kada nuobodžiauti, ir taip bus visus metus.

Meilės reikalai per daug patikliems šio ženklo atstovams susuks galvą ir gali tekti rimtai nusivilti. Todėl būkite apdairesni ir nuovokesni. Nesileiskite apgaunami pirmojo susižavėjimo: palaukite, kol įkarštis atvės, ir tik tada svarstykite, ar iš tiesų tas žmogus vertas jūsų širdies. Šiemet patartina neskubėti ir prie altoriaus, ypač jei nesate 100 proc. tikri dėl savo jausmų. 2013-aisiais impulsyviai sukurtoms santuokoms gali greitai pakvipti skyrybomis.

Šeimyniniuose santykiuose artimieji lauks, kada Kiškiai išties pagalbos ranką. Šiemet iniciatyva perleidžiama į jūsų rankas. Tad priimkite ją išmintingai, atsakingai ir nesavanaudiškai.

 

Jei gimėte Drakono metais

(1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

2013-aisiais Drakonų laukia pokyčiai. Nieko nebijokite ir drąsiai imkitės naujų darbų! Tik taip sulauksite Gyvatės palaiminimo ir kelių malonių staigmenų sėkmės bei palankių aplinkybių pavidalu. Stiprinkite savo padėtį visuomenėje – tai gali būti naujas darbas, pareigos ar ryšiai. Be to, tai padės plačiau pažvelgti į gyvenimą ir pažadins jumyse ilgai snūduriavusį potencialą.

Kadangi Gyvatė puikiai sutaria su Drakonu, ji nepagailės ir pinigų, kurių nederėtų išvaistyti be atodairos, o atsidėti juodai dienai. Po šiuo ženklu gimusiesiems patariama būti dosniems, padėti vargstantiesiems, globoti gyvūnus. Tai atvers papildomų naujų galimybių ir pritrauks į jūsų gyvenimą naujų bendraminčių. Finansinio stabilumo Drakonai gali tikėtis tik po sunkaus ir atkaklaus darbo, kurio, beje, 2013-aisiais tikrai nestigs.

Apie gegužę daugelio šio ženklo atstovų laukia susitikimas su dvasiniu mokytoju, dvasinės praktikos užsiėmimai. Žinoma, jei Drakonas jausis tam pasiruošęs. Tai leis naujai pažvelgti į save ir artimuosius. Be to, pagaliau sugalvosite, kaip išspręsti senus konfliktus, problemas.

Svarbus patarimas: atverkite savo sąmonę ir priimkite naują informaciją kaip natūralią įvykių tėkmę. Būtent tai jums padės įveikti spalį ir lapkritį užgriūsiančius sunkumus. Įveikę šį išbandymų kelią, tapsite kur kas stipresni ir išmintingesni.

Meilės reikaluose Drakonų laukia stabilumas. Tad šeimyniški šio ženklo atstovai tegul atsipalaiduoja ir nesuka galvos. 2013-ieji ypač palankūs susilaukti atžalų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius