Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 28

Kovo mėnesio taroskopas: prognozės pagal gyvenimo kelio skaičių

„Šio mėnesio numerologinis skaičius yra 11. Tai vienas iš skaičių mokytojų – šviesos nešėjo, įkvėpimo, kilnumo ir svarbios misijos skaičius“, – tikina tarologė Lina Balsė. Portalas Ji24.lt pateikia jos sudarytą šio mėnesio taroskopą.
Taro kortos
Taro kortos / Fotolia nuotr.

Šį mėnesį labiau jausime dvasinį gyvenimo aspektą, suvoksime save ne kaip kūnus, turinčius sielas, o kaip sielas, turinčias kūnus. Lengviau bus pajusti ir sąmoningai suprasti Visatos dvasinius dėsnius ir norėsis pasidalyti su kitais savo supratimu apie pasaulį, dvasingumą ir gyvenimo prasmę.

Bendroji prognozė kovo mėnesiui

Kovas pateiks išbandymų, kad patikrintų mūsų nuoširdumą ir sąžiningumą. Galite tikėtis ypatingo įkvėpimo ir aukštesnių jėgų paramos, jei laikysitės aukštesnių idealų, stengsitės pasitarnauti kitiems ir aukštesniam gėriui. Santykiai šiuo metu itin svarbūs, visur reikalingas bendradarbiavimas.

Neteisingai realizuota šio mėnesio energija pasireikš chaotiškumu, nervingumu, nedėmesingumu ir nesiskaitymu su kitais. Yra pavojus prarasti bet kokį pareigos jausmą ir patikėti, jog jūsų tikslas ar misija pateisina bet kokias priemones ir atleidžia nuo pareigos būti padoriu žmogumi. Bet kokie Visatos dvasinių dėsnių, moralės normų ar žmogiškojo teisingumo bei įstatymų pažeidimai sulauks teisingo atpildo.

„Shutterstock“ nuotr./Taro korta: Teisingumas
„Shutterstock“ nuotr./Taro korta: Teisingumas

Taro kaladėje 11 numeriu yra pažymėta Teisingumo korta. Joje pavaizduota teisingumo deivė Temidė. Priešingai nei žmogiškasis teisingumas, ji nėra akla, besivadovaujanti turimais įkalčiais ir įrodymais. Ji mato tikrąją tiesą ir reikalauja prisiimti atsakomybę, laikytis net žodinių įsipareigojimų bei atsakyti už savo mintis, žodžius ir veiksmus.

Kovo mėnuo bus puikus laikas pasirašyti bendradarbiavimo, partnerystės, pirkimo ar pardavimo sutartis, įteisinti ar nutraukti santuoką, spręsti teisinius reikalus, ieškoti teisybės.

Puikus laikas pasirašyti bendradarbiavimo, partnerystės, pirkimo ar pardavimo sutartis, įteisinti ar nutraukti santuoką, spręsti teisinius reikalus, ieškoti teisybės.

Kai kas kovo mėnesį susidurs su griežtąja šios kortos pamoka – priežasties ir pasekmės, arba karmos dėsniu. Niekas nevyksta šiaip sau, viskam yra priežastis, ir dažniausiai ji yra mumyse, o ne kažkur išorėje. Tai, kad visi sprendimai ir poelgiai turi savo pasekmes, aišku visiems, bet retas susimąstome, kad pats mūsų požiūris į pasaulį ir charakteris yra ne tik mus suformavusių aplinkybių pasekmė, bet ir priežastis, nulemsianti tolimesnį gyvenimo kelią.

Šios kortos išmintis – į savo gyvenimą pritraukiame tai, kas esame, ir viskas yra teisinga, Aukštesnės jėgos visuomet atkuria pusiausvyrą tarp svarstyklių lėkštučių.

Kovo mėnesio užduotys ir pamokos:

  • suprasti ir atsižvelgti į Visatos teisingumo principą, priežasties ir pasekmės dėsnį;
  • priimti ankstesnių sprendimų ir veiksmų pasekmes bei iš jų pasimokyti;
  • numatyti visų savo dabartinių minčių, žodžių ir veiksmų daromą įtaką ir būsimas pasekmes;
  • prisiimti asmeninę atsakomybę už viską, ką darome ir ko nedarome, nes tai mūsų pasirinkimas;
  • įvertinti abi bet kokios situacijos puses, būti objektyviems ir nešališkiems;
  • siekti pusiausvyros savo gyvenime.

Prognozės pagal gyvenimo kelio skaičių

Kiekvienas mūsų einame skirtingu gyvenimo keliu ir turime savas pamokas. Todėl kiek tikslesnę mėnesio prognozę rasime išsiskaičiavę pirmais devintais pagal gyvenimo kelio skaičių. Kiekvienam skaičiui toliau rasite atskirą kovo mėnesio prognozę, kuri papildys mėnesio kortos pamoką, skirtą mums visiems.

Užsirašykite savo gimimo datą tokiu formatu: metai, mėnuo, diena, t.y. 1983 05 03. Dabar sudėkite visus skaitmenis: 1+9+8+3+0+5+0+3=29. Gautą dviženklį ar triženklį skaičių sudėkite vėl: 2+9=11. Ir jei reikia dar kartelį, kol gausite vienaženklį skaičių: 1+1=2.

Suskaičiavome, kad visų, gimusių 1983 metų gegužės 3 dieną žmonių, gyvenimo kelio skaičius yra 2. Dabar galite skaityti savo ar artimo žmogaus gyvenimo kelio skaičiui skirtą mėnesio taroskopą.

Gyvenimo kelio skaičius 1. Jūsų mėnesio korta – Kardų 10.

Tamsi korta ir periodas, tačiau ir jis turi savo prasmę bei teigiamą pusę. Pasiekus žemiausią tašką, patį dugną ar kritinę ribą, blogėti daugiau nebegali ir vienintelis likęs kelias yra aukštyn. Ši korta rodo liūdną, bet anaiptol ne netikėtą pabaigą, tiesiog kartais mums reikia pereiti kokią nors situaciją iki pat jos galo, kol būsime pasirengę pripažinti pralaimėjimą ir tolimesnių pastangų beprasmiškumą.

Tai galutinis nusivylimas santykiais, darbu ar kita situacija, suvokimas, kad nieko negalite pakeisti ir laikas tiesiog pasiduoti ir paleisti. Šiuo metu jūsų savijauta bus prislėgta, o energijos labai stigs, tad būkite sau švelnesni ir atlaidesni, leiskite pailsėti.

Tamsiausia būna prieš pat aušrą, ir kai tik paleisite tą prisirišimą ar įsitikinimą, kuris jus kankina, paleisite troškimą, kad būtų kitaip nei yra, jums palengvės.

Gyvenimo kelio skaičius 2. Jūsų mėnesio korta – Taurių 9.

Jums iškritusi pasitenkinimo, malonumo, mėgavimosi ir noro išsipildymo korta žada malonų periodą. Sėkmingai užbaigsite darbus ar kūrybinį projektą ir galėsite džiaugtis savo darbo vaisiais. Šį mėnesį mėgausitės gyvenimo malonumais – tiek fiziniais, tiek ir emociniais, nuo gražių daiktų iki skanaus maisto ir sekso.

Santykiuose tai bus labai gražus periodas, o vienišiai, maloniai leisdami laiką tarp žmonių, turi šansą susipažinti su būsimu mylimuoju ar mylimąja. Dabar puikus laikas išreikšti dėkingumą už visas gyvenimo dovanas, galbūt atšvęsti su brangiais žmonėmis ar paatostogauti ir pasimėgauti užtarnautu poilsiu.

Tik pasistenkite neperlenkti lazdos su malonumų ieškojimu, ypač svaigiaisiais gėrimais, nes praradus saiką, pasekmės jau nebebus malonios.

Gyvenimo kelio skaičius 3. Jūsų mėnesio korta – Mirtis.

Mirties korta yra pabaigos ir transformacijos simbolis. Vienas gyvenimo etapas baigėsi ir atėjo laikas atlaisvinti vietą kažkam naujam. Tai gali pasireikšti kaip vidutinio amžiaus krizė ar menopauzė, išėjimas iš darbo ar įmonės bankrotas, santykių nutrūkimas ar persikraustymas.

Finansams laikas nepalankus, pinigai gali išbėgti pro pirštus tarsi vanduo. Šį mėnesį išgyvensite dideles permainas ir galite liūdėti to, kas pasibaigė ar išėjo, ar ką patys palikote.

Jei įsigilinsite į save, suprasite, kad išaugote ankstesnį savo vaidmenį ir galima sakyti, jog tas žmogus, kuriuo buvote, miršta tam, kad galėtų gimti naujas.

Gyvenimo kelio skaičius 4. Jūsų mėnesio korta – Kardų 5.

Nemaloni korta žada nelengvą periodą. Jūsų laukia nemalonūs konfliktai, kuriuose neįmanoma laimėti, nes įsitikinimai ir vertybės, kuriomis vadovaujasi konflikto dalyviai, stipriai skiriasi.

Yra didelis pavojus sugadinti santykius su jums svarbiu žmogumi ar apskritai su visais susipykti. Net jei iš konfliktų išeisite nugalėtojais, tos pergalės kaina vers jausti pasibjaurėjimą savimi kaskart ją prisiminus. Ši korta pataria sumažinti nuostolius ir išgelbėti, ką galite, kuo anksčiau pasitraukiant iš konflikto, o jei išgelbėti nieko jau nepavyks, bent pasimokykite iš gautos patirties.

Pozityvi šios kortos pamoka yra keisti savo pačių mąstymą ir įsitikinimus, o ne kitus žmones ar pasaulį. Joks tarpusavio supratimas neįmanomas, jei negalite priimti naujos informacijos, besiskiriančios nuo to, ką jau žinote, kitokio požiūrio ir vertybių.

Taip pat skaitykite: 8 gyvenimo pamokos, kurias išmoksite po skyrybų

Gyvenimo kelio skaičius 5. Jūsų mėnesio korta – Magas.

Šį mėnesį jūsų laukia svarbi nauja pradžia, ir jūs turite viską, ko reikia, kad paverstumėte savo viziją realybe. Būsite iniciatyvūs ir kupini idėjų, matysite galimybes net, atrodytų, nepalankiai pasisukusiose aplinkybėse.

Jūsų intelektas, žinios ir komunikabilumas padės pritraukti reikiamus resursus ir paramą, nes mokėsite tinkamai pateikti savo idėjas bei įtikinti kitus, kad žinote, ką darote.

Lydėtų sėkmė pradedant verslą, studijas ar siekiant naujo darbo. Galite užmegzti naują pažintį – įdomus bendravimas ir kibirkštėlė turės šansą išaugti į kažką daugiau. Esamuose santykiuose dabar itin svarbus bendravimas, dalinimasis mintimis ir planais.

Gyvenimo kelio skaičius 6. Jūsų mėnesio korta – Monetų 5.

Korta perspėja apie stygiaus mentalitetą, jausmą, jog neturite pakankamai arba kad būtina apsisaugoti nuo galimų praradimų ir nuostolių. Taip, ši korta iš tiesų rodo materialinius pokyčius: pajamų sumažėjimą ar netekimą, sveikatos pablogėjimą, namų praradimą ar persikraustymą. Vis tik dažniausiai mūsų pačių neteisingas mąstymas ir pastato į tokią nepavydėtiną padėtį.

Pasistenkite neizoliuoti savęs, prašykite ir priimkite pagalbą, kai jos reikia, ir padėkite kitiems, kuriems dar sunkiau. Mąstykite ne apie tai, ko jums stinga ar ką galite prarasti, o tai, ką turite ir už ką esate dėkingi.

Gyvenimo kelio skaičius 7. Jūsų mėnesio korta – Kardų Riteris.

Šį mėnesį kažkas ateis arba išeis iš jūsų gyvenimo, arba jūs patys galite strimgalviais lėkti į priekį tuo pačiu kažką palikdamas visam laikui. Būsite drąsūs ir ryžtingi net sudėtingose situacijose, netylėsite matydami neteisybę.

Mėnuo bus kupinas judėjimo ir veiklos, galimos ir problemos, kurios reikalaus greito sprendimo. Pasikliaukite savo teisingumo jausmu ir įžvalga, tačiau pasistenkite per skubėjimą be reikalo neužgauti kitų žmonių jausmų.

Gyvenimo kelio skaičius 8. Jūsų mėnesio korta – Skeptrų 7.

Skeptrų 7 pasakoja, kad jausitės tarsi nuolatinėje kovoje, prieš jus visa virtinė iššūkių ir stipri opozicija ar konkurencija. Atrodo, jog visi taip ir taikosi nutempti jus žemyn ir užimti jūsų vietą.

Nepriimkite to asmeniškai, greičiau jau laikykite komplimentu. Jūsų laukia svarbus išbandymas – darbas, reikalaujantis pranokti save patį, egzaminas ar darbo interviu. Teks ginti savo teritoriją, autoritetą, savo įsitikinimus ir vertybes. Tiesiog būkite pasirengę sukaupti visas jėgas ir parodyti, ką sugebate.

Taip pat skaitykite: Japonų gyvensenos įpročiai, padėsiantys pailginti gyvenimo trukmę

Gyvenimo kelio skaičius 9. Jūsų mėnesio korta – Skeptrų Tūzas.

Šio mėnesio korta yra įkvėpimo, naujos pradžios ir energijos korta. Galite pradėti naują projektą ar karjerą, su entuziazmu imtis naujos veiklos. Galite pasikliauti savo intuicija ir drąsiai rodyti iniciatyvą, siekti permainų ar inovacijų, jūs padėsite pagrindą ateities sėkmei.

Korta yra vyriškos energijos, pajėgumo ir vaisingumo simbolis, tad laikas palankus pasėti naujai sėklai visomis prasmėmis – galite pradėti vaikelį.


Šaltinis – taroskopai.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius