Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 08

Liūtas: 2015 metų karjeros, sveikatos, finansų ir meilės horoskopas

2015-ieji Ožkos metai bus pakankamai sėkmingi Liūtams. Visus metus suksitės kaip voverė rate: laiko bus ir poilsiui, ir darbui. Dauguma Liūtų iš naujo persvarstys savo gyvenimą, tikėtina, kurs naujus, neįprastus planus. Žvaigždės žada kelionių, kur galimai įgysite naujų pažįstamų arba pasisemsite perspektyvių idėjų.
Liūtas
Liūtas / Fotolia nuotr.

Žvaigždės spėja, kad 2015 metais kai kurie Liūtai pajus laisvės skonį. Norėdami išvengti rutinos ir kasdienybės, jie ieškos darbo, kur jų lauktų dažnos komandiruotės.  Horoskopas žada, kad dauguma šio ženklo atstovų išsilaisvins nuo įsipareigojimų, o naujos pažintys su priešinga lytimi tebus lengvas flirtas.

Taip pat skaitykite: Avinas: 2015 metų karjeros, sveikatos, finansų ir meilės horoskopas

Liūtai, kurie pirmąjį metų pusmetį lengvai įveiks verslo ir finansinius sunkumus bei sėkmingai investuos pinigus, antrąjį metų pusmetį turės daugiau laiko asmeniniams poreikiams. Kai kurie galbūt užbaigs būsto remontą, įsigis daiktą, kurio seniai reikėjo arba tiesiog puikiai praleis laiką su šeima.

Karjera ir finansai

2015-aisiais metais Liūtams profesinėje srityje patys derlingiausi bus trys paskutiniai metų mėnesiai, o rudenį juos aplenks liūdesys ir depresija. Abi šio ženklo lytys bus kupinos energijos, degs šviežiomis idėjomis, pradės naujus projektus. Atsiminkite, spręsdami verslo idėjas, emocijas palikite nuošalyje bei nešvaistykite laiko smulkmenoms ir neesminiams dalykams. Nervinė įtampa neatneš nieko gero, tik rūpesčių su aplinkiniais.

Dauguma Liūtų Ožkos metais bus patenkinti savo finansine padėtimi. Turtai ir toliau augs, ypač tiems, kurie įdeda į darbą pastangų ir proto. Žvaigždės perspėja: pirmoje metų pusėje nesiskolinkite ir neimkite paskolų.

Liūtai turi atsiminti, kad 2015-aisiais metais artimoje aplinkoje gali atsirasti pavydžių ir blogo linkinčių žmonių, kurie gali trukdyti pasiekti užsibrėžtų tikslų. Gali būti taip, kad artimieji prašys finansinės paramos, o geraširdžiai Liūtai negalės atsakyti, atiduodami paskutines santaupas. Brangius daiktus pirkite metų pradžioje, nes vėliau dėl netikėtų išlaidų galite pritrūkti pinigų. Pagalba artimiesiems – šventas reikalas, tačiau tik tada, kai to tikrai reikia. Jeigu pinigų prašoma pramogoms ar nereikšmingoms užgaidoms, apsvarstykite, ar verta skolinti. Kai kurie Liūtai Ožkos metais turės išmokti pasakyti „Ne“.

Taip pat skaitykite: Jautis: 2015 metų karjeros, sveikatos, finansų ir meilės horoskopas

Kai kuriems Liūtams 2015-aisiais metais teks pakeisti darbo specifiką, derintis prie besikeičiančių sąlygų, ieškoti kitos nišos savo sugebėjimams išreikšti. Konkurencija vaidins svarbų vaidmenį tiems Liūtams, kurie ryžtingai juda pasirinkto tikslo link. Kolegos ir bendradarbiai jumyse matys pagrindinį konkurentą.

Sveikata

Žvaigždžių išsidėstymas žada, kad rimtų sveikatos problemų 2015-aisiais metais Liūtai neturės. Tačiau vis tiek svarbu laikytis pagrindinių taisyklių ir neprovokuoti ligų: išeidami iš namų, tinkamai apsirenkite. Taip pat šio ženklo atstovai turėtų pasaugoti savo nervų sistemą, nesvarbu, kaip besivystytų aplinkybės ar piktintų neteisybė.

Dauguma Liūtų visus metus bandys kovoti su žalingais įpročiais. Kai kuriems seksis juos įveikti, o kai kuriems ne. Jeigu šiais metais propaguosite sveiką gyvenimo būdą ir rasite laiko fiziniam aktyvumui, užtikrinsite gerą sveikatą ir kitiems metams.

Taip pat skaitykite: Dvyniai: 2015 metų karjeros, sveikatos, finansų ir meilės horoskopas

Horoskopas rekomenduoja ilsėtis balandžio, gegužės ir rugsėjo mėnesiais. Šis laikotarpis puikiai tinka atsiplaiduoti bei atgauti jėgas, taip pat rasti naujų draugų ir plėsti akiratį. Vasarą Liūtams tikriausiai nepavyks pailsėti.  O jeigu ir nuspręsite keliauti, tai keliaukite į šiltus kraštus, kur daug saulės, kuri jums, Ugnies elementui, yra būtina. 

Meilė

Asmeninis gyvenimas 2015-aisiais metais Liūtams klostysis sėkmingai. Žinoma, aplinkybės gali būti labai įvairios. Jeigu jaučiate, kad baigiasi kantrybė ir mylimajam nelieka jokių jausmų, o jūs išbandėte visus įmanomus būdus išsaugoti santykius, nutraukite tokį ryšį. Žvaigždės tokiems nelaimingiems Liūtams suteiks galimybę sutikti kitą, labiau tinkantį partnerį. Ožkos metai šiam Zodiako ženklui padės sutvarkyti asmeninį gyvenimą, vienatvė Liūtams tikrai negresia.

Taip pat skaitykite: Vėžys: 2015 metų karjeros, sveikatos, finansų ir meilės horoskopas

Žvaigždės taip pat pataria saugotis savanaudiškų ir nenuoširdžių jausmų. Būkite atidūs bendraudami su naujais partneriais, ypač jeigu esate finansiškai nepriklausomi, kitaip tariant, „gera partija“. Nesipuikuokite savo finansine padėtimi, yra rizikos, kad pritrauksite žmonių, kurie tenori pasipelnyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius