Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 17

Naujajame „Ji + 7 dienos“ numeryje – apie planetų poveikį ir kritinius gyvenimo tarpsnius

Astrologai išskiria du svarbesnius ciklus – kritinius gyvenimo tarpsnius, kai Saturnas ir Jupiteris daugelį priverčia pasielgti neapgalvotai, iškrėsti kvailysčių ar paskatina norą kardinaliai keisti gyvenimą.
Žurnalas „Ji + 7 dienos“ (33 nr.)
Žurnalas „Ji + 7 dienos“ (33 nr.) / Redakcijos archyvo nuotr.

Ar išties mūsų pasirinkimams ir poelgiams įtakos turi planetos, kaip protingai išgyventi šiuos kritinius laikotarpius, daugiau apie tai sužinosite atsivertę numerio temą „Planetų išdaigos. Kai poelgius lemia Saturnas ir Jupiteris“.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji + 7 dienos“ (33 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji + 7 dienos“ (33 nr.)

Kaip visada jūsų laukia virtuali pažintis su įdomiais žmonėmis. Šįkart svečiuose dvynukų mama, „Maximos LT“ rinkodaros departamento vadovė, aistringa buriuotoja ir viena iš ekspedicijos „Kapitono Granto vaikai“ iniciatorių Kristina Mažeikytė.

„Nors buriavimas gana nemoteriškas pomėgis, kartą įlipusi į jachtą ir pajutusi vėją, kaip laivas skrodžia bangas, supratau, kad tai – visam gyvenimui. Esu vėjo vaikas. Išplaukus kapitonas pasakė: „Dabar galėsite susitikti su savo demonais.“ Su demonais susitikti neteko, gal jų neturiu, bet susitikau su savimi. Vertybės nepasikeitė, tik sustiprėjo, tapo aiškios. Ši kelionė išmokė nešvaistyti laiko“, – atvirauja moteris.

Plačiau apie išgyventus potyrius ir nuotykius tris savaites skrodžiant Atlanto bangas skaitykite interviu „Nugalėti bangas ir atrasti save“.

O štai kitas pašnekovas – Panevėžio respublikinės ligoninės ortopedas traumatologas Vytis Aleksandravičius. Prieš keletą metų jis dirbo Anglijos ligoninėse. Gydytojas tikina, kad tokį pasirinkimą paskatino ne didesnio atlygio už darbą paieškos, o noras įgyti patirties. Jei įdomu, kaip jam sekėsi, atsiverskite interviu „Įgytos žinios pinigais nevertinamos“.

Nemažai jaunų moterų baiminasi, kad laukdamosi kūdikio priaugs svorio, o pagimdžius jo nepavyks atsikratyti. Nerimauja ne be reikalo – iš tiesų ne visoms lengva vėl tapti lieknoms it nendrės.

Žinoma trenerė, laidos „Mes pačios“ sporto ir mitybos specialistė, trijų dukterų mama Rasa Vilkienė – puikus pavyzdys, kad ir pagimdžiusios moterys gali puikuotis dailiomis kūno formomis, o bent kiek pasistengusios – stulbinama figūra! Neseniai klaipėdietė sukūrė tinklaraštį „Rasa Lifestyle“, kuriame dalijasi patirtimi. Plačiau apie tai skaitykite straipsnyje „Kaip sportuoti jaunoms mamytėms“.

Ar sunku puoselėti santykius, kai mylimuosius skiria šimtai kilometrų? Kaip išsaugoti romantiką per atstumą, neprarasti pasitikėjimo mylimuoju ir nenuklysti į šoną? Dažnai poros, kurioms tenka gyventi atskirai ir džiaugtis tik trumpalaikiais pasimatymais, susiduria su neištikimybe, nepasitikėjimu ir ilgesiu. Tačiau santykiai kaip vynas – jei išlaiko išbandymą laiku, tampa labai vertingi. Plačiau apie tai skaitykite straipsnyje „Kai meilė toli“.

Kodėl vieni žmonės akimirksniu užkariauja aplinkinių simpatijas, darbo pasiūlymų sulaukia net daugiau, nei reikia, o kiti geidžiamos pozicijos vis negauna, o jei ir darbuojasi, lieka nepripažinti? Elgesio tyrėjai tvirtina, kad lemiamas veiksnys čia yra įvaizdis. Plačiau apie tai, kaip susikurti tinkamą, skaitykite straipsnyje „Darbe svarbu įvaizdis“.

Iki naujų mokslo metų pradžios liko vos dvi savaitės. Vieni tėvai leidžia vaikams tinginiauti iki soties, kiti be išlygų liepia anksti eiti miegoti ir anksčiau keltis... Kaip protingai, nekeliant streso atžalą pratinti prie laukiančio naujo ritmo ir padėti adaptuotis mokykloje, skaitykite straipsnyje „Prieš suskambant mokyklos skambučiui“.

Sakoma, sveikata – didžiausias turtas. Visi norime išvengti sunkių ligų. Vis daugiau klinikų ir tyrimų laboratorijų kaip ypatingą paslaugą žmonėms siūlo atlikti vėžio žymenų tyrimą. T. y. profilaktiškai pasitikrinti, ar organizme neprasidėję piktybiniai procesai. Ar tikrai šie tyrimai tokie iškalbingi? Ir ką reiškia, jei žymenų normos organizme padidėjusios? Aktualu? Nepraleiskite straipsnio „Apie vėžio žymenis“.

Kas ketverius metus vykstančios olimpinės žaidynės sportininkams ir žiūrovams dovanoja begalę nepamirštamų akimirkų. Tačiau kai kurios olimpiados dėmesį prikausto ne dėl sportininkų rezultatų, bet dėl skandalų. Plačiau apie tai sužinosite perskaitę straipsnį „Olimpiniai skandalai“.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji + 7 dienos“ (33 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji + 7 dienos“ (33 nr.)

Kaip visada, jūsų laukia ir daugybė valgių receptų idėjų. Šįkart siūlome pasigaminti įvairiausių patiekalų su kopūstais – nuo salotų, blynelių iki pikantiškų keptų gardumynų. Receptų ieškokite straipsnyje „Kopūstus mes mėgstame“.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji + 7 dienos“ (33 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji + 7 dienos“ (33 nr.)

Taip pat rasite trapių žagarėlių receptą. Sutiksite, žagarėliai visada kvepia geromis emocijomis ir prisiminimais. Ypač jeigu jie trapūs. Šie – beveik kaip nedidelis trapus žagarėlių tortas, sulaistytas medumi, su puria grietinėlės pusnimi, nusagstyta uogomis...

Smagių eksperimentų virtuvėje ir skaitymo!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius