Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 19

Naujajame „Ji“ numeryje – apie sočią ir orią senatvę. Kaip pasiruošti pensijai?

Mintis apie pensiją daugelis vejame šalin, nes manome, kad pasirūpinti oria senatve dar marios laiko. Nesusimąstome, kad tam tiek materialiai, tiek psichologiškai reikia ruoštis iš anksto...
Žurnalas „Ji“ (42 nr.)
Žurnalas „Ji“ (42 nr.) / Redakcijos archyvo nuotr.

Kodėl svarbu taupyti, kokius taupymo būdus rinktis, kaip planuoti šeimos biudžetą, kas padeda atitolinti slegiančią vienatvę ir kaip išlikti laimingiems atsliūkinus gyvenimo rudeniui, specialistų patarimų rasite atsivertę numerio temą „Ori senatvė. Ruoškimės iš anksto!“.

Naujajame numeryje jūsų laukia ir įdomi pažintis su gyvenimo būdo projekto „Virsmai“ autoriumi, meditacinės muzikos kūrėju Martynu Jociu. Vyras sako, kad idėjos – bendras žmonijos turtas. Norite vieną iš jų realizuoti, tik, sakote, stinga laiko? Savaime jo ir neatsiras – jį turite tiesiog pasidovanoti... Plačiau apie tai skaitykite interviu „Kolekcionuoju įdomias idėjas“.

Jei įdomios emigrantų patirtys, siūlome perskaityti interviu su Prancūzijoje, Albi mieste, gyvenančia Dana Arnaud. Pašnekovė iš Lietuvos išvyko prieš 11 metų. Ten baigė prancūzų moderniosios kalbos studijas, sukūrė šeimą, dirba, turi savo verslą, užsiima visuomenine veikla. Tačiau prisipažįsta, kad prancūziškos manieros vis dar nustebina... Plačiau apie tai – straipsnyje „Namais tapusi Prancūzija nenustoja stebinti“.

Ar visos moterys yra moteriškos? Ypač šiandien, kai vairuojame automobilius, dirbame vadovaujamą darbą, o pietums gaminti ir, apskritai, bet kokiai kūrybai neturime nei laiko, nei noro. Projektas „RASA patirčių ratas“ atviram pokalbiui subūrė žavingas ir veiklias moteris. Ką apie moteriškumą mano jos, sužinosite atsivertę straipsnį „Moteriškumas...“

Pirmoji skrydžių palydovų apranga iš tiesų buvo gana paprasta, tiksliau, labiau priminė karines uniformas nei elegantiškas eilutes... Šiandien kalbėdami apie skrydžių palydovus prieš akis matome būtent šio laikotarpio ikoniškas, pasitempusias ir stilingas moteris.

Ne vienas, įlipęs į lėktuvą, atkreipia dėmesį į stiuardesių aprangą: švelnias kaklaskares, elegantiškus sijonus ar kelnes, stilingas kepuraites, tobulą makiažą ir šukuosenas. Ar visada skrydžių palydovų uniformos buvo dailios ir kodėl oro vežėjai joms skiria tiek daug dėmesio, sužinosite atsivertę straipsnį „Mada aukštybėse“.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (42 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (42 nr.)

Pasikeitus sezonui, vitrinose puikuojasi naujausios drabužių kolekcijos. Retai kuriai pro akis praslysta „Lindex“ reklamos, iš kurių šiltai šypsosi ne liesutės ilgakojės, o moterys, kurias kasdien gali sutikti gatvėje. Kas tos apvalainų formų gražuolės? Apie jas skaitykite straipsnyje „Keičiančios grožio sampratą“.

„Apmaudu, kad apie kasą žmonės susimąsto tik kilus ūmiam skausmui viršutinėje pilvo dalyje, kuris staiga tarsi apjuosia ir suveržia“, – sako gydytojai. Galvoti, kad mūsų organizmas ne iš plieno, reikėtų nuolat. Ūmus kasos uždegimas gali baigtis mirtimi. Nuo to neapsaugotas nė vienas... Plačiau apie šią ligą, kuri gali prasidėti netikėtai, skaitykite straipsnyje „Kodėl kasos uždegimas toks pavojingas?“.

Paprastai sužinojus apie nėštumą aplanko didžiulis džiaugsmas. Tačiau, praėjus euforijai, iškyla daugybė klausimų. Vienas jų – kaip tinkamai pasirūpinti dar negimusiu vaikučiu? Svarbiausius būsimos mamos darbus ir nėštumo trimestrus aptariame straipsnyje „Atsakingas laukimas“.

Na, o mėgstančioms gaminti, šįkart siūlome valgių receptų su makaronais (straipsnis „Makaronų fiesta“). Juos mėgsta visi. Pirma, jie tikrai labai gardūs. Antra, nebrangūs. Na, o trečia, galima improvizuoti ir kaskart paruošti kitaip – spagečių su įvairiais padažais, salotų su mėgstamais priedais, sūrių ar saldžių lazanijų. Gaminkite ir skanaukite į sveikatą!

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (42 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (42 nr.)

Smagaus skaitymo ir eksperimentų virtuvėje!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius