Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 22

Naujajame „Ji“ numeryje – didžiausios pasaulio sąmokslo teorijos

Jau seniai netyla kalbos apie sąmokslo prieš žmoniją teorijas. Daugelis jų atrodo net neįtikėtinos, pavyzdžiui, kad Žemę valdo reptilijos arba kad žmonija seniai palaiko ryšį su nežemiškomis civilizacijomis...
Žurnalo „Ji“ viršelis (4) nr.
Žurnalo „Ji“ viršelis (4) nr. / Redakcijos archyvo nuotr.

Kaip yra iš tiesų, pasakoja ezoterinių mokslų žinovas, tinklaraščio kvantinemagija.lt įkūrėjas Gintaras Mikšiūnas. Taigi atsivertę numerio temą „Didžiausios sąmokslo teorijos“ sužinosite, kaip saujelė išrinktųjų manipuliuoja žmonėmis.

„Tikiu, kad didžiausia sėkmė gyvenime aplanko tada, kai užsiimi mėgstama ir įkvepiančia veikla. Negali nepasisekti, jei savo idėjomis tiki visu šimtu procentų“, – sako mūsų žurnalo pašnekovė, unikalių veltinių batų „My Feltboots“ kūrėja Daiva Zgrabskė. Kaip jai sekėsi prisivilioti sėkmę, skaitykite interviu „Tikiu, kad mano svajonės išsipildys“.

Užsienyje gyvenančių ir knygas rašančių lietuvių vis daugėja. Jolita Herlyn (48) iš Hamburgo – viena jų. Prieš metus ji debiutavo romanu „Trys mano vieninteliai“, o dabar, praėjus vos devyniems mėnesiams, pradžiugino nauja knyga intriguojančiu pavadinimu „Mano vyrai ir jų žmonos“.

Moteris sako, kad jos romanai – apie gyvenimą, meilę, moteris, savęs ir savo kelio paieškas, o herojės – drąsios ir smalsios, nesislepia savo „teisinguose“ gyvenimėliuose ir nebijo atsiverti naujoms patirtims. Jos myli ir nori būti mylimos. Ne visada joms sekasi, bet jos nesustoja ir eina pirmyn. Taip, kaip moka ir gali. Plačiau apie tai – straipsnyje „Nebijokite gyventi!“ (rubrika „Pažintis“).

Visada aktuali ir neišsenkanti tema – santykiai. Šįkart naujajame numeryje psichologė Rasa Aukštinaitytė – ne apie vedusius vyrus, kurie užmezga ilgalaikį, trejus metus ir ilgiau trunkantį romaną. Skaitydama straipsnį „Pusiau ištekėjusi...“ turėsite progą įsigilinti, kodėl tokius santykius palaiko žmonos ir meilužės. Ironiška, bet priešingose barikadų pusėse esančios moterys toje situacijoje tampa likimo draugėmis.

Taip pat skaitykite: Vyras išėjo. Kaip dar labiau nesusimauti gyvenimo?

Rubrikoje „Sveikata“ Kauno estetinės medicinos ir dermatologijos klinikos „Grožio pasaulis“ gydytoja dermatologė Birutė Adomavičienė patars, kokios problemos dažniausiai vargina ir kaip prižiūrėti odą žiemą.

Taip pat rasite naudingų patarimų vaikų auklėjimo klausimais. Ar kada susimąstėte, kaip dažnai nuolaidžiaujame savo atžaloms? Kad išvengtume nemalonių situacijų, galėtume pasidžiaugti poilsio minute ar nesijaustume kaltos, atžaloms duodame ir leidžiame daugiau, nei vertėtų. Plačiau apie tai skaitykite straipsnyje „Aš – pasaulio karalius!“.

Kaip visada pasirūpinome ir jūsų grožiu. Šokoladas, medus ir žalioji arbata – ne tik skanūs produktai, be kurių neįsivaizduojame savo gyvenimo, bet ir natūralios priemonės grožiui puoselėti. Ar žinote, kokiomis savybėmis jie pasižymi ir kaip juos naudoti? Skaitykite straipsnyje „Ir grožiui, ir sveikatai“.

Naujajame JI numeryje patarsime, kaip išsirinkti sportinę aprangą, suteiksime progą leistis į virtualią kelionę po saulėtąją Tenerifę (rubrika „Kelionės“), „praverti“ garsaus Holivudo komiko Jimo Carrey namų duris. Pasirodo, šmaikščiojo aktoriaus gyvenime ne visą laiką būna linksma... (rubrika „Garsenybės“).

Ir, žinoma, koks gi žurnalas be receptų! Šįkart siūlome pasigaminti makaronų valgių ir ne tik...

Smagių eksperimentų virtuvėje ir skaitymo su „Ji“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius