-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 27

Naujajame „Ji“ numeryje – gruodžio mėnesio horoskopas!

Astrologė N. Gabija Wolmer sako, kad šį mėnesį sprendžiant svarbius reikalus teks įdėti daugiau pastangų, nes stigs energijos, o nepalankios situacijos tik ir kaišios pagalius į ratus. Tačiau apskritai gruodis – gana sėkmingas tiek meilei, tiek karjerai. Smalsu sužinoti, ką žvaigždės pranašauja jūsų zodiako ženklui, kokios dienos ir kokiems darbams palankiausios? Nepraleiskite numerio temos!
2014 m. gruodžio mėnesio žurnalo „Ji“ Nr. 48
2014 m. gruodžio mėnesio žurnalo „Ji“ Nr. 48 / Redakcijos archyvo nuotr.

Kaip visada jūsų laukia ir įdomūs pašnekovai. Štai ukmergiškė tautodailininkė Rasa Andrašiūnienė įsitikinusi, kad daiktai nesensta – nebereikalingi vienam šeimininkui, jie gali atgimti patekę į kito rankas. Taip jos namuose atsirado didžiulė porcelianinių lėlių kolekcija. Sendaikčių turguje įsigytoms lėlėms moteris skyrė visą kambarį. Plačiau apie tai skaitykite straipsnyje „Lėlės surado antruosius namus“ (rubrika „Žmonės“).

Jeigu  įdomu sužinoti, ar ekologiška kosmetika tinka visoms, kokios grožio priemonės mums iš tiesų padeda, o kokios kenkia, skaitykite pokalbį su natūralios kosmetikos VIVI kūrėja Roma Macikiene „Grožio pasaulyje daug mitų“.

Jau šeštus metus charizmatiškasis Diuseldorfo baritonas Laimonas Pautienius gyvena tarp Lietuvos ir Vokietijos. Operos solistas sako, kad kai tik nėra repeticijų, skuba namo pas šeimą. Koks gi tas gyvenimas pusiau emigracijoje, kaip vokiečiai vertina atvykėlius, sužinosite perskaitę straipsnį „Mieliau dainuoju nei kalbu“ (rubrika „Emigrantai“).

Toms, kurios nori žengti koja kojon su mada, siūlome nepraversti straipsnio „Madingų daiktų dešimtukas“ (rubrika „Mada“). Kad kurdamos savitą stilių išliktumėte madingos, originalios ir pritrenkiančios, pasinaudokite keletu šaltojo sezono stiliaus idėjų.

Turbūt pritarsite, kad gruodis – išlaidų mėnuo. Dovanos, nauja suknelė vakarėliui ir grožio procedūros, tikėtina, gerokai paplonins piniginę. Todėl pats metas pradėti mokytis taupyti. Pasinaudokite mūsų patarimais, kurie pravers ir pasibaigus šventiniam šurmuliui (straipsnis „Jei norite sutaupyti“).

Nepamiršome pasirūpinti ir jūsų sveikata. Šįkart apie giliųjų venų trombozę konsultuoja Kauno klinikos „Bendrosios medicinos praktika“ kraujagyslių chirurgas dr. Donatas Inčiūra. Jis pataria, kaip išvengti ligos, kuri nesirenka nei pagal amžių, nei pagal lytį. Pasirodo, giliųjų venų trombozė gali išsivystyti ir jauniems žmonėms, ir nėščiosioms, ir turintiesiems antsvorio ar patyrusiems traumą... Plačiau apie tai rasite rubrikoje „Sveikata“.

Sakoma, darbas žmogų puošia. Jis praturtina mūsų patirtį, gebėjimus, socialinį gyvenimą, buitį, atostogas ir laisvalaikį. Tačiau, kai jis tampa pagrindiniu dalyku gyvenime, kitos sritys pradeda skursti. Galiausiai niekas neteikia džiaugsmo. Kaip žinoti, kad priėjote pavojingą ribą, ir kaip jos neperžengti, kaip atpažinti darbomaniją ir atsikratyti šios priklausomybės, skaitykite straipsnyje „Darbomanija: nuo malonumo iki išsekimo“ (rubrika „Psichologija“).

Naujajame numeryje rasite ir įdomių temų laisvalaikiui, akiračiui praplėsti. Tikrai esate girdėję apie Madam Tiuso muziejų – vieną lankomiausių vietų Londone. Tačiau ne visi užsukusieji pasigrožėti įspūdingomis vaškinėmis figūromis žino, kad ši kolekcija kadaise buvo pradėta kurti ne dėl noro išgarsėti ar praturtėti, o iš didžiulio skausmo ir nevilties... Plačiau apie tai  skaitykite rubrikoje „Garsenybės“.

48-ajame „Ji“ numeryje kaip visada rasite ir naudingų kulinarinių receptų bei idėjų. Pavyzdžiui, kaip pasigaminti česnakinį užtepą,  kibinus su mėsa, torlilijas su vištiena...

Smagių eksperimentų virtuvėje ir skaitymo su „Ji“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius