Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 04

Naujajame „Ji“ numeryje – mityba pagal zodiako ženklą!

Astrologai sako, kad iš žvaigždžių galima sužinoti ne tik savo likimą ar charakterio savybes. Jos gali patarti, kada geriausia pradėti laikytis dietos, kaip maitintis, kad svoris mažėtų be didelių pastangų.
Žurnalo „Ji“ viršelis (23 nr.)
Žurnalo „Ji“ viršelis (23 nr.) / Redakcijos archyvo nuotr.

Taip pat rasite specialistų komentarų, ar tokia mityba pagrįsta. Štai dietologai teigia, kad remiasi mityba ne pagal zodiako ženklą ar kraujo grupes, bet atsižvelgdami į žmogaus sveikatos sutrikimus. O astrologė antrina, kad polinkis į vienokį ar kitokį maistą susijęs su žmogaus konstitucija, medžiagų apykaitos savitumais, psichologiniu tipu, temperamentu, o šie atsispindi gimimo momentu.

Taigi Saulės padėtis zodiako ženkle gali nemažai pasakyti apie maitinimosi ypatumus, naudingus bei žalingus produktus konkrečiam zodiako ženklui. Plačiau apie tai skaitykite numerio temoje „Mityba pagal  zodiako ženklą“.

Naujajame „Ji“ numeryje, kaip visada, rasite įdomių pašnekovų. Vienas jų – lavinamuosius žaislus nerianti jauna moteris. „Siūlų kamuoliukų istorijų kompanija – tai aš su sese Virginija bei trys mūsų vaikučiai: Konstantinas (10 m.), Elzė (6 m.) ir Simonas (6 mėn.)“, – taip savo pomėgį, virtusį maloniu šeimos verslu, pristato Dovilė Žaldarytė-Černych. Jei įdomu, nepraleiskite interviu „Nerti žaislus įkvėpė vaikai“.

Grupė „Išjunk šviesą“ muzikos padangėje jau 25-erius metus. Jų lyderio Valdo Burnio dainos aštrios, skandalingos, su necenzūriniais žodžiais, dažniausiai apie moteris ir svaigalus. Tačiau hito „Mes šiandien geriam“ autorius svaigalais nepiktnaudžiauja. Plačiau apie tai skaitykite interviu „Džiaugiuosi pakeitęs gyvenimo būdą“.

Jei kas ir galėtų paneigti mitą, kad grožis ir protas nesuderinami, tai būtų LRT žurnalistė Ugnė Galadauskaitė. Iš Marijampolės kilusi mergina žavi ir išore, ir erudicija. Susipažinkime iš arčiau su gražiąja „Labas rytas, Lietuva!“ vedėja (straipsnis „10 faktų apie Ugnę Galadauskaitę“).

Jei norite išmokti išmintingai ir efektyviai ginčytis, pirmiausia turite išmokti kalbėti. Pagrindinė bet kurio ginčo sąlyga yra sugebėjimas aiškiai reikšti savo nuomonę. Kitaip visada pralaimėsite.

Kas yra ginčas? Galima sakyti – tai žodžių dvikova. Kiekvienas jos dalyvis siekia paneigti priešininko nuomonę ir apginti savają. Bet kurio ginčo esmė – įrodyti savo tiesą. Todėl neverta ginčytis su tuo žmogumi, kuris beveik palaiko jūsų nuomonę. Geram, rimtam ginčui reikalingi visiškai priešingi požiūriai – štai tada ir gimsta tikroji tiesa. Plačiau apie tai skaitykite straipsnyje „Gero ginčo taisyklės“.

Turbūt sutiksite, kad kiekviena besilaukianti moteris svajoja kuo greičiau išvysti mažylį. Įsivaizduoja, kiek nuostabių akimirkų jis atneš į dviejų žmonių gyvenimą. Ir tik tuomet, kai gandras pastuksena į duris, paaiškėja, kad svajonės ir realybė neturi nieko bendra. Galvoje kirba vienintelis klausimas: „Kodėl man niekas to nesakė?!“ Jeigu ši tema jums aktuali, nepraleiskite straipsnio „Kai atskrenda gandrai“.

Taip pat skaitykite: Iššūkis – vestuvės: 90 kg svėrusi nuotaka svečius nustebino stulbinančiais pokyčiais

Kaip gydyti ligas ir būti sveikiems, ilgus amžius buvo perduodama iš lūpų į lūpas. Dar ir dabar daugelis klausiame draugių patarimų ar informacijos ieškome internete. Laikai keitėsi, bet kai kurie mitai tebėra įsišakniję mūsų sąmonėje. Kokie jie, sužinosite straipsnyje „8 mitai, kuriais vis dar tikime“.

Tradicija švęsti Tėvo dieną atsirado šiek tiek daugiau nei prieš šimtmetį. Tačiau mokslininkai mano, kad ir seniau egzistavo papročiai, kuriais būdavo pagerbiama šeimos galva. Tėvo dienos proga siūlome susipažinti su svečių šalių tradicijomis ir papročiais (straipsnis „Pasaulis švenčia Tėvo dieną“).

Laisvalaikiui siūlome atsiversti ir meilės istoriją. Kai atsirėmusi į vyrišką petį žvelgiu į žvaigždėtą dangų, kai tylėdami klausomės lakštingalų giesmių, kai už lango švilpauja šiaurės vėjai, o mus šildo maloni židinio ugnis, užplūsta nostalgiški prisiminimai. Niekada nepamiršiu, kokiomis aplinkybėmis sutikau savo gyvenimo žmogų... Plačiau apie tai – „Pažinties magija“.

Mėgstančios keliauti šįkart galės leistis į virtualią kelionę po Tailandą. Po dvejų čia praleistų metų ir darbo su turistų grupėmis savo patirtimi dalijasi Astra Petkūnaitė. Šis straipsnis ypač pravers, jei ketinate vykti į šią šalį. Sužinosite, kokias vietas reikia aplankyti, kad per dvi atostogų savaites pažintumėte bent dalį tikrojo Tailando (rubrika „Kelionės“).

Ir, žinoma, koks gi žurnalas be receptų! Rasite ir gardžių apkepų, ir braškių desertų. Iš pirmųjų turguose dar brangių braškių uogienių neverdame – mieliau sultingas ir nepaprastai gardžias uogas skanaujame vienas. Arba gaminame ypatingo skonio desertus, kurių, kad ir kiek valgytum, vis tiek bus mažai... 

Smagių eksperimentų virtuvėje ir skaitymo su „Ji“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius