Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 02

Naujajame „Ji“ numeryje skaitykite – ar yra gyvenimas po mirties?

Visais laikais mokslininkams rūpėjo rasti atsakymą į klausimą, ar kas nors yra po mirties, ar daugelio žmonių praėjusių gyvenimų prisiminimai nėra tik proto ar pasąmonės pokštas.
Žurnalo „Ji“ viršelis (27 nr.)
Žurnalo „Ji“ viršelis (27 nr.) / Redakcijos archyvo nuotr.

Reinkarnacija – tiesa ar tik mūsų apgaulingas noras tikėti tuo, kad gyvename ne vieną kartą? Pasak vieno garsiausių JAV hipnoterapeutų, mokslų daktaro, Amerikos konsultantų asociacijos nario Michaelio Newtono, pasaulyje egzistuoja kitokios nematerialios protingos gyvybės formos – nemirtingas sielų pasaulis. Siela – ne šiaip sau energinis darinys, o gyvybės forma. Tokias išvadas tyrėjas aprašo vienoje savo knygų „Sielų kelionės“. 

Plačiau apie tai ir ką mano įvairių sričių specialistai, skaitykite numerio temoje „Ar yra gyvenimas po mirties“.

Kaip visada, naujajame "Ji" numeryje rasite ir įdomių pašnekovų. Viena jų – Rasa Motuzienė. „Galime kurti didžiausius projektus, būti dėmesio centre, daryti svaiginamą karjerą, tačiau visa tai neturi jokios prasmės, jei yra daroma ne iš širdies, neįsiklausius į savo tikruosius norus“, – teigia „Pokyčių akademijos“ įkūrėja ir vadovė. Jei įdomu, nepraleiskite interviu „Kad būtume laimingos, nebijokime keistis“.  

Nors medicina žengia į priekį, žmonės serga ne mažiau. Ką darome ne taip, klausiame antrojo pašnekovo – gydytojo neurologo, alternatyviosios medicinos specialisto Alfredo Maruškos. Jis sako, kad įvairūs negalavimai, ypač stuburo skausmai šiandien vargina ne tik vyresnio amžiaus, bet ir jaunus žmones. Viena to priežasčių – vis labiau gerėjančios gyvenimo sąlygos... Jei ši tema aktuali, norite išsaugoti sveikatą, naudingų patarimų rasite interviu „Komfortas sveikatos nesuteikia“.

Kaip visada, pakalbinome ir  svetur išvykusius tautiečius, kaip jiems sekasi  kurti naują gyvenimą svečioje šalyje. Šįkart „nukeliavome“ į Švediją.

„Išvažiuoti dirbti ir gyventi svetur paskatino saugesnio ir stabilesnio gyvenimo paieškos. Lietuvoje dirbau pamainomis, bet manęs netenkino darbo pobūdžio neatitinkantis atlygis, nepatiko darbdavių požiūris į darbuotojus“, – pasakoja Erbihiuso mieste (Švedija) su šeima įsikūręs plungiškis Mindaugas Černauskis. Plačiau apie tai skaitykite  straipsnyje „Norėjome gyventi ekonomiškai saugioje šalyje“ (rubrika „Žmonės / emigrantai“).

Taip pat skaitykite: Paprastas triukas padės išsirinkti tobulai prinokusį avokadą

 LRT televizijos informacinės laidos „Panorama“ vedėją pažįstame kaip santūrią, rimtą, nepriekaištingos dikcijos žurnalistę. Ar Irma Janauskaitė tikrovėje kitokia nei ekrane? Sužinokime kartu straipsnyje „10 faktų apie Irmą Janauskaitę“.

Naujajame „Ji“ numeryje taip pat priminsime, kaip apsisaugoti nuo žalingų saulės spindulių. Saulė mums dovanoja gražų įdegį, yra nepakeičiamas vitamino D šaltinis. Tačiau norint džiaugtis sveika oda, būtina naudoti nuo kenksmingų spindulių apsaugančias priemones. Ar žinote, kaip jas pasirinkti? Plačiau apie tai skaitykite straipsnyje „Saulės nubučiuota“.

Jei neturite draugiško kaimyno, kuriam galėtumėte patikėti buto raktus, prieš išvykstant atostogų, tenka sukti galvą – ką daryti, kad nenukentėtų kambarinės ir balkono gėlės? Straipsnyje „Gėlių priežiūra per atostogas“ rasite keletą gudrybių, kaip drėkinti augalėlius, kol nebūsite namuose (rubrika „Jaukūs namai / augalai“).

Kas labiau taupo atostogoms? Manote, – moterys? Ne, tikrai ne jos. Nustebote? Juk dažnai moterys yra atsakingos už šeimos biudžeto valdymą, joms tenka pataupyti norint įsigyti brangesnį daiktą ar išvykti ilgesnei kelionei. Daugiau apie tai – straipsnyje „Taupios atostogos“.

Mums, civilizuotiems žmonėms, atokiuose kampeliuose gyvenančios gentys atrodo primityvūs laukiniai. Tačiau mokslininkai, kurie pasigilina į jų gyvenimo ypatumus, teigia, kad iš šių žmonių galėtume daug ko pasimokyti, pirmiausia meno gyventi čia ir dabar. Įdomu? Nepraverskite rubrikos „Spektras“.

Kiekviena mama ir tėtis nori, kad jų vaikas būtų pats talentingiausias, geriausias ir labiausiai išsilavinęs. Todėl po pamokų mažyliai gauna sočiai papildomos veiklos, įskaitant ir muziką. Tačiau juk ne visi turi nepriekaištingą klausą ar balsą, todėl kyla klausimas: ar visi vaikai turi mokytis muzikos? Apie tai – straipsnyje „Muzikinis lavinimas. Be prievartos“.

Na, ir žinoma, koks gi žurnalas be receptų! Šįkart siūlome pasigaminti jogurto ir braškių sluoksniuotį. Jei rytais paprastai renkatės labai lengvus pusryčius, šį patiekalą neabejotinai turėtumėte išbandyti artimiausiu metu.

Jis labai gaivus, maloniai saldžiarūgštis – ir visai nesvarbu, koks metų laikas ar oras už lango. Taip pat rasite daug receptų su maistingaisiais špinatais, kurie labai naudingi sveikatai...

 Smagių eksperimentų virtuvėje ir skaitymo su „Ji“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius