Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 15

Naujajame „Ji“ numeryje sužinokite, kaip išvengti XXI amžiaus ligų!

Vėžys bei širdies ir kraujagyslių ligos kasmet pasaulyje nusineša milijonus gyvybių. Nuolat kuriama vis naujų, su jomis kovoti skirtų vaistų, bet situacija negerėja.
Žurnalo „Ji“ viršelis (3) nr.
Žurnalo „Ji“ viršelis (3) nr. / Redakcijos archyvo nuotr.

Vis dėlto yra mokslininkų, manančių, kad problemos sprendimo ieškoma visai ne ten. Jų teigimu, nuo šių ligų mus gali išgelbėti toli gražu ne vaistai... Kaip galime išsaugoti patį brangiausią turtą – sveikatą – skaitykite numerio temoje „XXI amžiaus ligų galima išvengti“.

Kaip visada – naujajame numeryje jūsų laukia įdomūs pašnekovai. Jeigu kada ragavote „Švyturio“ alaus, jau šiek tiek pažinote ir jį kūrusią UAB „Švyturys-Utenos alus“ alaus kokybės ir vystymo vadovę Džuljetą Armonienę.

Ši iš pažiūros ramybe ir kuklumu spinduliuojanti moteris turi nemažą energijos užtaisą, yra sukūrusi net 23 alaus rūšis... Skaitydami interviu „Gal esu įžūli – noriu būti geriausia“, sužinosite apie alaus gaminimo subtilybes, kaip moteriai pavyko triumfuoti vyriškame alaus pasaulyje.

Kitas pašnekovas kung fu meistras Linas Raišys atskleidžia šio senovės kinų kovos meno paslaptis. Prieš daug metų sėkmingą verslą jaunas vyras iškeitė į savo aistrą – kovos menus. Tai jau seniai tapo jo gyvenimo būdu. Savo patirtį jis noriai perduoda tiems, kurie siekia tobulėti ir kūnu, ir dvasia. Plačiau apie tai, kokias neribotas galimybes atveria kung fu, sužinosite skaitydami interviu „Kung fu išmoko įveikti visus sunkumus“.

Taip pat skaitykite: Avinžirniai: kodėl juos būtina įtraukti į valgiaraštį?

Psichologė Laura Bratikaitė-Čekanauskienė sako, kad daugelis santykių būtų virtę santuokomis, o daugelis santuokų nebūtų iširusios, jei partnerių atvirumas būtų turėjęs ribas. Kaip išlaikyti pusiausvyrą, kaip žinoti, kada nutylėti, o kada iškloti visą tiesą antrajai pusei, atsakymų ieškokite straipsnyje „Kokios atvirumo ribos“.

Rubrikoje „Emigrantai“ – gyvenimiška patirtis su Virginijumi Tiškumi. Jis pasakoja, kaip gyvenimas Škotijoje jį išmokė kovoti už save ir siekti užsibrėžtų tikslų. Virginijus jau ketvirtus metus dirba savo svajonių darbą – restorano virtuvėje gamina gardžius patiekalus. Įdomu, kaip jam sekasi, kokius sunkumus tenka įveikti? Nepraleiskite straipsnio „Škotijoje lietuvis pasivijo svajonę“.

Na, o „Žaliajame puslapyje“ turėsite progos sužinoti, kiek kainuoja kailiniai. Žiema kiekvieną priverčia išsitraukti šilčiausius apdarus. Noras jaustis saugiai, šiltai ir gražiai ne vienos moters žvilgsnį nukreipia į kailinius, kurie šiais laikais vis dar siejami su gera padėtimi visuomenėje. O ar žinote, kiek reikia paaukoti gyvybių, kad jūsų pečius gobtų kailiniai?..

Taip pat skaitykite: Didžiausios vyrų baimės

Pasirūpinome ir jūsų grožiu. Turbūt žinote, kad reguliariai atliekamas veido masažas stiprina gyvybines odos funkcijas, padeda jai ilgiau išlikti stangriai, skaisčiai ir elastingai. Apie paprastą, tačiau itin veiksmingą veido priežiūros būdą, skaitykite straipsnyje „Masažo galia“.

Naujajame „Ji“ numeryje rasite daug naudingų patarimų ir kaip nepriaugti svorio, kaip išsirinkti drabužius pagal figūros tipą ir paslėpti trūkumus (rubrika „Mados mozaika“). Taip pat sužinosite, kurios namų vietos pačios nešvariausios ir kur daugiausia tyko mikrobų (rubrika „Jaukūs namai“).

Ir, žinoma, koks žurnalas be receptų! Šįkart jums siūlome išbandyti italų virtuvę. Galėsite pasigaminti itališką baklažanų apkepą, vegetarišką lazaniją, sočią picą ar virtinukų su pomidorais. Taip pat jūsų laukia meilės istorijos ir daug kitų įdomių straipsnių.

Smagių eksperimentų virtuvėje ir malonaus skaitymo su „Ji“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius