Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 01 25

Naujajame „Ji“ numeryje – vasario horoskopas dvylikai Zodiako ženklų

Pasak astrologės N. Gabijos Wolmer, vasarį įvyks net du užtemimai, todėl šis mėnuo nebus tarp sėkmingiausiųjų. Bet, sakoma, išbandymų gauname tiek, kiek jų galime pakelti. Tad atėjo puikus metas sustiprėti dvasiškai, skirti daugiau laiko prasmingiems darbams ir atsinaujinti.
Žurnalas „Ji“ (4 nr.)
Žurnalas „Ji“ (4 nr.) / Redakcijos archyvo nuotr.

Užtemimai ir periodai tarp jų išryškina susikaupusias problemas. Kelias dienas prieš jį ir po jo galite justi nepaaiškinamą nerimą, dirglumą, nepasitikėjimą savo jėgomis. Be to, greičiau nei įprastai kils nesusipratimų, konfliktų ir bus sunku likti nuošalyje.

Vis dėlto stenkitės nesivelti į ginčus, atsargiau bendraukite ir nepulkite į kraštutinumus, ypač priimdami sprendimus... Plačiau apie tai skaitykite numerio temoje „Vasario horoskopas“.

Kaip visada, jūsų laukia naujos virtualios pažintys su įdomiais žmonėmis. Štai populiarus aktorius Saulius Baltrūnas, televizijos seriale „Rezidentai“ įkūnijantis Alvydo personažą, atvirauja, kad dažniau gyvenime sako Taip. „Vis dėlto pasitaiko situacijų, kai tariu tvirtą Ne, pavyzdžiui, grubioms, daug žalingų įpročių turinčioms merginoms“... Daugiau sužinosite atsivertę rubriką „Žmonės. Taip ir ne“.

„Pagalvojau, nejaugi sulaukusios 50 metų moterys jau gali atrodyti bet kaip? Ne!“ Pasakysiu atvirai – keisti savo gyvenimą man, be geros sveikatos, dar vienas stimulas buvo - noras kuo geriau atrodyti. Gyventi sveikai reikia ne pastangų, o noro.

Svarbu motyvacija ir tikslas. Juk atėjus menopauzei daugelis moterų numoja ranka į savo išvaizdą, priauga svorio ir... puola į depresiją. Manau, visos ligos ir problemos prasideda galvoje“, – sako Subalansuoto maisto akademijos „Pirmas šaukštas“ įkūrėja Rita Šilenskienė. Patarimų, kaip kovoti su antsvoriu, kodėl kenkia dietos, skaitykite interviu „Nereikia jokių dietų, jokio kalorijų skaičiavimo!“.

Kuri moteris nenori atrodyti tobulai, užmaskuoti esamus trūkumus ir traukti vyrų akį... Tikimės, kad profesionalų patirtis pravers kiekvienai, norinčiai atrodyti stilingai ir skoningai. Pasinaudokite gudrybėmis, kurias naudoja garsiausi pasaulio makiažo meistrai ir grožio srityje dirbantys specialistai. Patarimų ieškokite straipsnyje „30 makiažo gudrybių“.

Mokslininkų nustatyta, kad pastaruosius du dešimtmečius stipriai daugėja alergiškų vaikų. Dažniausia šio negalavimo forma – maisto alergija. Kokie produktai ją sukelia? Ar viską žinome apie šią paslaptingą ligą? Jeigu auginate alergišką vaiką, naudingos informacijos rasite straipsnyje „Maisto alergija. Įgimta ar įgyjama“.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (4 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (4 nr.)

Lietuvoje imta garsiai kalbėti apie bausmes vaikams. Netyla diskusijos apie tai, ar jos veiksminga auklėjimo priemonė. Vaikų teisėmis suskubo rūpintis ir naujosios valdžios atstovai. Kokių klaidų dažniausiai darome ir į ką labiausiai turėtume atkreipti dėmesį auklėdami atžalas, sužinosite atsivertę straipsnį „Ar tinkamai auklėjame savo vaikus?“

Nuo šiol jūsų, mieli skaitytojai, pageidavimu – nauja rubrika. Daugelis susiduriame su keistais, nepaaiškinamais dalykais, kuriuos vadiname mistika. Pasak anapusinio pasaulio žinovų, tai, ko negalime pamatyti plika akimi, paaiškinti moksliškai ir pasitelkę logiką, irgi yra tikra. Jūsų neįtikėtinas, bet realias patirtis aptars ir į klausimus atsakys šios srities specialistai. Apie tai, kas akivaizdu, bet neįtikėtina, skaitykite rubrikoje „Mistinės istorijos“.

Na, o mėgstantiems gaminti, nustebinti namiškius, draugus, šįkart siūlome išbandyti ispanų virtuvę. Kone visą pasaulį žavintys ugningųjų ispanų sukurti patiekalai yra gaminami iš kelių paprastų produktų: alyvuogių aliejaus, mėsos ir daržovių, kumpio ir čioriso dešros, ryžių ir jūrų gėrybių.

Neįmanoma aprašyti Ispanijos virtuvės žavesio – reikia gaminti, mėgautis ir mylėti. Receptų ieškokite straipsnyje „Ispaniškos saulės skonis“.

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (4 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalas „Ji“ (4 nr.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius