Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 25

Naujame žurnalo „Ji“ numeryje – liepos horoskopas

Astrologės N. Gabijos Wolmer teigimu, liepos mėnuo – vienas geriausių, sėkmingiausių ir harmoningiausių. Puikus metas ne tik ilsėtis, keliauti, bet ir nuostabiai tinka meilei, išgryninti santykius, bendrauti. O ar žinote, ką žvaigždės žada jūsų Zodiako ženklui?
Žurnalo „Ji“ viršelis (26 nr.)
Žurnalo „Ji“ viršelis (26 nr.) / Redakcijos archyvo nuotr.

Įsigiję naujausią žurnalo „Ji“ numerį sužinosite ne tik liepos mėnesio astrologinę prognozę. Su jumis, mielos skaitytojos, šiame numeryje įspūdžiais dalijasi agentūros „Lama Model Management“ ir mokymo centro „Mokslo džiaugsmas“ vadovė Marija Lama, trečiąkart žengusi raudonuoju Kanų kino festivalio kilimu. Anot moters, dalyvauti tokio lygio renginyje su garsiausiomis pasaulio žvaigždėmis – neeilinė likimo dovana.

Kitas numerio pašnekovas – Vaikų gerovės centro „Pastogė“ vadovas Ričardas Kukauskas – pasakoja apie itin opią mūsų visuomenės problemą – laikinąją globą šeimoje. Straipsnyje sužinosite, kaip veikia laikinąją globą teikiančios Lietuvos institucijos, kaip tapti globėjais ir pelnyti į šeimą atkeliavusio vaiko pasitikėjimą ir prieraišumą.

Sveikatos rubrikoje šį kartą skaitykite apie padidėjusį prakaitavimą. Sužinosite, kada reikėtų susirūpinti ir kreiptis į specialistus, ką siūlo grožio specialistai. Straipsnyje „7 naudingi ryto ritualai“ rasite pasiūlymų, kaip pozityviai pradėti dieną. Jeigu planuojate mesti svorį,  būtinai paskaitykite apie dietą, užkariavusią visą pasaulį.

Ar jau suplanavote, ką gaminsite šią savaitę? Jeigu ne, siūlome puikių šaltos sriubos receptų ir ne tik gardžiai atrodančių, bet ir burnoje tirpstančių desertų stiklinaitėse.

Be šių straipsnių taip pat skaitykite apie tai, kas nutinka, kai šeimoje daugiau uždirba moteris, kaip susiruošti į kelionę su vaiku, kaip prižiūrėti veją, kad ji taptų sodo puošmena. Šie ir kiti įdomūs bei naudingi straipsniai – naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius