Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 17

Penktadienio horoskopas – balandžio 17 d.

Pasitikite naują dieną su astrologinėmis prognozėmis.
Penktadienis
Penktadienis / „Shutterstock“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien jums iniciatyvos imtis veiklos netruks, kaip ir poreikio smagiai pasikalbėti ar noro įnirtingai pakovoti už savo ar kitų laimę. Tačiau ne viską bus įmanoma atlikti greitai ir nepriekaištingai dėl pamažu senkančių energijos resursų. Nepaisant to, vakare trykšite optimizmu ir  darysite viską, kad pradžiugintumėte tuos, kuriuos mylite. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien jausitės važiuojantys ne savo vežime, kai kažkas jus stebės ir vertins. Todėl sugalvosite sau įvairios veiklos, kuri kilni ir prasminga, bet leidžia jums pasilikti anonimais. Dienai ritantis vakarop, džiaugsmo, vilties ir pasitenkinimo šaltiniu jums taps šeima ir namai. Dėl jų stengsitės ir net persistengsite.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ryte rasite raktus, kurie padeda atrakinti kiekvieno kolegos ar bičiulio širdį. Tokiu būdu jūsų entuziazmas didės ir jūs kelsite sparnus, tikėdamiesi, kad taip pasielgs ir komandos nariai. Neskubėkite į kelionę, kuriai dar nepakankamai pasiruošta. O ko jums vis dar trūksta, šiandien pati tinkamiausia diena apsispręsti ir apie tai vakare su kai kuo pasikalbėti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jūsų dienos rūpestis – darbas, dėl kurio darysite viską, ką galite, ir dar daugiau. Ryte ne visos jūsų kitiems dovanojamos dovanos, ištariami šilti žodžiai ar kitos jausmų išraiškos pasieks adresatą. Tačiau antros dienos pusės įvykiai jus pradžiugins. Vakarop pastebėsite, kad kiekvienas jūsų atliktas veiksmas stebuklingu būdu yra atlyginamas. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Bandydami šiandien kitiems įrodyti, kad turite visą glėbį vilties, net patys tuo pradėsite tikėti. Ryte ryškiai šviesite tarp draugų ar kolegų ir visaip jiems ūpą kelsite savo džiugiais pokalbiais. Vėliau ieškosite norinčių prisijungti prie jūsų inicijuojamų projektų. Ir galiausiai sumaitinsite kiekvienam atvykusiam po didžiulę optimizmo porciją. 

MergelėMergelė

(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Diena gali priminti klaidžiojimą tamsiu labirintu, kuriame nieko pakeisti neįstengsite. Ryte gal net apsimesite, kad dėl to jums nei šilta, nei šalta. Tačiau vos sutikę žmonių, kurie prašo jūsų pagalbos, pasitikėkite jais ir patikėkite, kad jūs čia esate ne veltui. Ką nors gero atlikę dėl jų, vakare trykšte trykšite begaliniu džiaugsmu.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ryte žadinsite optimizmą savo artimo žmogaus akyse ir jums tai beveik pavyks. Ypač jei būsite aktyvūs ir nesustosite pusiaukelėje. Taip ir visą dieną – vis tarp žmonių, kurie niekaip be jūsų, o jūs – niekaip be jų. Vakarop džiaugsmo upės tekės tuomet, kai imsitės mėgstamos veiklos grupėje ar atsidursite bičiulių būryje. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Užsiversite kalnu darbų darbelių ir skubėsite viską kuo greičiau atlikti. O kaip gi kitaip, kai darbo savaitės valandos teka pro pirštus? Ir ne tik jos – jūsų jėgos lygiai taip pat senka dėl delčios. Todėl patausokite savo sveikatą. Net ir nesidraskydami kairėn dešinėn, vakarop gausite vyresnybės patvirtinimą, kad esate nepriekaištingas darbuotojas. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Visos jūros jums šiandien bus iki kelių. Negana to, jūs netgi rasite ryte būdų, kaip dėl to įtikinti bet kurį praeivį ir šiaip kitus pradžiuginti. Ne visi seks paskui jus, tačiau norinčių būti su jumis bus daugiau nei pakankamai. Visaip juos motyvuosite, tačiau nė cento dėl to neišleisite. Dienos finalas gali būti įspūdingas ir įkvepiantis, tačiau be laimingo tęsinio.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Skubėsite kuo greičiau viską padaryti, kad liktų laiko namams ir šeimai. Gali net reikėti kelias brangias dienos akimirkas pavogti iš darbo tam, kad pasirūpintumėte artumųjų ar savo sveikata. Už savo šios dienos pastangas ar gerą širdį vakarop gausite dovaną, kuria turėsite būtinai pasidalyti su kažkuo iš artimųjų. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien būsite judrūs, turėsite daug planų ir minčių, kuriomis skubėsite nedelsiant pasidalyti. Ši jūsų auditorija bus įvairi, bet negausi, susidedanti iš artimiausių žmonių ar kasdien sutinkamų asmenų. Geriausia dovana šios dienos vakarą jums bus pokalbis su antrąja puse ar kitu jums be galo svarbiu asmeniu. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ryte dairysitės, kuo apdovanoti savo namus ar šeimos narius, todėl nieko keisto, jei dažniau lindėsite įprastose ar internetinėse parduotuvėse, nei palinkę ties kasdieniais darbais. Kai kurie, tiesa, visaip stengsis atsiskleisti. Ir tai iki vakaro jums beveik pavyks. Tačiau vakaras parodys, kad yra malonių darbų, kuriems galite (ir norite) skirti šiek tiek laiko. 


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius