Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 24

Penktadienio horoskopas – balandžio 24 d.

Štai ir savaitgalis skonis... Jauskime, kvėpuokime, džiaukimės!
Paukšteliai
Paukšteliai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Darbdavių reikalavimai dienos pradžioje jauks jūsų vidinį pasaulį ir išderins asmeninę erdvę. Ją apsaugosite ne aikštingais ir spontaniškais poelgiais, bet radę dalykų, kurie padeda jums jaustis tvirtiems. Kas tai galėtų būti, jums padiktuos asmeninio gyvenimo aplinkybės arba pokalbis dienos pabaigoje su šeimos nariu. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nesijausite stiprūs, kai iki pietų reikės apginti savo nuomonę. Tačiau tai ne priežastis jos išsižadėti, neišsakyti ar šalintis žmonių, kurie jūsų nesupranta. Šio to iš panašių situacijų pasimokę, tapkite šviesos kariais, kurie žino, kaip įžiebti kitų žmonių entuziazmą ir kaip juos prišnekinti imtis veiksmų. Tai bus įmanoma, jei ir patys savo galvos smėlyje neslėpsite. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Visaip ginsite savo pozicijas ir vengsite norinčių sužinoti kuo daugiau apie jūsų pajamas, net jei jie bus pasiruošę jums padėti. Patys užsiimsite savo stabilumo kūrimo darbais, dėl to nusigręždami nuo keistų rekomendacijų, kurias jums siūlys komandos nariai. Žinosite, kad elgiatės teisingai, net jei tam neturėsite jokių įrodymų.  

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien būsite taip susirūpinę, kaip save apginti nuo kitų žmonių bandymų jus kontroliuoti, kad ne kartą peržengsite ribą. Tokiu būdu ir dalykiniai, ir asmeninai santykiai, o ir darbo kokybė gali šiek tiek nukentėti. Taip nenutiks, jei dieną savo energiją skirsite kolektyvui vienyti, o vakare – su draugais kai ką svarbaus aptarti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Iki pietų apsistatysite sienomis, kurios leis jums pasilikti kuo ilgiau sapnų ir svajonių pasaulyje. Tačiau realybė su savo dienos rūpesčiais vis belsis ir belsis, nepalikdama jūsų ramybėje. Tokią taktiką naudosite ir likusią dienos dalį, jei akiratyje nepasirodys įdomios veiklos, kuri vėliau padėtų jums užsiropšti ant aukštesnio profesinio laiptelio. 

Taip pat skaitykite: Kaip dažnai turėtumėte mylėtis, kad jūsų gyvenimo trukmė pailgėtų 10-čia metų

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien iki pietų  gerais komandos žaidėjais ar jos kapitonais jums būti nepavyks dėl per didelio noro ir su juo susijusių pastangų viską ir visus kuo įdėmiau sekti. Kai susidursite su prieštaraujančiais, pastatykite save į jų vietą. O tuomet jau galėsite pateikti jiems savo pasiūlymus ar pamokyti juos. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Sumanymų darbe bus į valias, tačiau šeimos nariai ir antroji pusė turės savo požiūrį ir, be abejonės, poreikius. Jums teks atlikti kelis ėjimus, dėl kurių ir avys liktų gyvos, ir vilkas pasisotintų. Išsaugoti tai, kas jums gyvybiškai svarbu, geriausiai seksis perprantant paslėptus žmonių elgesio motyvus ir keičiant savo pačių požiūrį. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Aštrių kampų šiandien bus pakankamai ir jums ne visada bus suprantama, kaip juos nugludinti. Labiausiai jie išryškės pokalbių ir išvykų metu arba pamiršus kelias niekingas kasdienes smulkmenas. Nors priversti keisti dienotvarkę, savo gerąjį dienos potencialą panaudosite į savo planus įtraukę partnerius ir su jais bendraudami.

Taip pat skaitykite: 5 patarimai, kurie padės kontroliuoti emocinį valgymą

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei šiandien nuo pat ryto kažko prisiplanavote, galite būti ramūs, kad didžioji dalis planų nueis niekais. O kaip gi kitaip, jei iki pietų jūsų planai, susiję su pinigais ar kitomis vertybėmis, apsiverčia aukštyn kojomis, o popietę čia dar įsipainioja vaikai. Laimei, jus guos įprasta veikla ir tvirtėjantys ryšiai su kolegomis. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Patys to galbūt nepastebėsite, bet niekas nepajėgs jums iki pietų įtikti. Viena vertus, manysite, kad kažkas kažką ketina nuo jūsų nuslėpti ir būsite tikri, jog žinote, kaip viskas turėtų būti. Todėl, kai kiti stums, jūs trauksite, o kai trauks – jūs stumsite ir pan. Konfliktų išvengsite, jei kitų veiduose pamatysite šypsenas ir išgirsite jų žodžius. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Pagrindinės kliūtys, trukdančios patekti į laimingą dieną turbūt yra jūsų galvoje, kurioje pilna slogių prisiminimų. Jiems vietos neužleiskite, antraip iki pietų viskas kris iš rankų. O jei dar klausysitės, kas ką kalba – visiškai susipainiosite. Pasitikėkite tik tuo, kas tikra ir tuo, ką jums sako artimi žmonės ar jūsų kolegos. 

Taip pat skaitykite: Sveikos mitybos specialistė Vaida Kurpienė: „Derindami maistą, galime ir sulieknėti“

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Iki pietų ne visi jūsų kolegos ar draugai tinkamai reaguos į jūsų elgesį. Tai dar ne kelio galas ir pasaulio pabaiga, jei jūsų kūrybinių iniciatyvų jie nepalaimina, o finansiniai lūkesčiai lyg smėlis byra pro pirštus. Tai neturėtų jūsų sustabdyti, juo labiau tuomet, kai galėsite kitiems kažką įdomaus ir įkvepiančio papasakoti. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius