Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 05

Penktadienio horoskopas – gruodžio 6 d.

Sužinokite, ką žvaigždės jums prognozuoja paskutinei šios savaitės darbo dienai.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Atvirai ir nuoširdžiai bendradarbiaukite, net jei manote, kad patys geriau žinote, kaip viską atlikti. Dirbsite efektyviai, jei gebėsite mąstyti originaliai ir su komandos nariais sieksite užsibrėžtų tikslų. Tiesa, šiandien bus sunku įvertinti galimybes, nes optimistinės nuotaikos konkuruos su vidinėmis įžvalgomis ir nė viena jų nenorės užleisti savo pozicijų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Netikėtos idėjos padės įveikti visas duobes ir išsklaidys rūką jūsų kelyje. Susitaikykite su tuo, kad laimi nekovojantys ir nebijantys atverti savo sielos pokyčiams. Įsileidę juos, nuspalvinsite savo dieną įvairesnėmis spalvomis. Beje, nesigardžiuokite iš draugų lūpų išgirdę intriguojančių paslapčių. Kitą dieną gali ateiti jūsų eilė. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Būsite judrūs ir nenustygstantys vietoje. Seksis rasti neįgrisusių būdų įvairioms problemoms spręsti. Tiesiogiai arba ne šiandien jūsų bus paklausta, ko esate pasiekę, o kas tėra jūsų vaizduotės vaisius. Atsakymus išgirsite atidžiai klausydamiesi, ką jums sako partneriai. Visa kita tėra tik bandymas pabėgti nuo realybės.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jums neįprastas veikimo būdas šiandien ir trukdys, ir padės. Bet kuriuo atveju, pasirinkimas nėra didelis. Aplinkybės vers pasijusti mažyčiais varžteliais dienos įvykių mechanizme. Būkite atviri ir nuoširdūs sau. O kad nepasiklystumėte, atminkite, kad neverta tikėti viskuo, ką žinote patys ir ką jums teigia visa žinantieji. Stebėkite įvykius ir nedarykite skubotų išvadų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Apsidairykite. Aplink minios žmonių, su kuriais galite nuversti kalnus darbų ir pasiekti neįtikėtinų tikslų. Saugodami savo pozicijas, nesuspėsite ten, kur norite būti, todėl būkite atviri naujovėms. O ir aplinkinių nuomonės paisantiems dažniau švies žalia šviesa. Deja, bendravimas apsunks, mat jausitės taip, lyg būtumėte neteisingai suprasti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Neužsisklęskite mažame savo pasaulėlyje ir drąsiai įsileiskite į jį permainų vėjus. Gali atrodyti, kad jie pučia ne ten, kur norite. Tačiau tai ne priežastis tikėtis, kad pasaulis ims suktis į priešingą pusę. Be to, šiandien verta įsiklausyti, ką jums sako šeimos nariai, ir teisingai įvertinti antrosios pusės ar kolegų pastabas.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Užsidegimo akyse, o gal ir širdyje nestigs. Todėl nieko tokio, jei leisitės į nuotykius, kurie praskaidrins šį tamsųjį metų laikotarpį. Tačiau neskubėkite nieko iki galo nuspręsti ar primygtinai ieškoti sprendimo būdų. Viskas bus apgaubta migla, kurios neišvaikys net labai patikima informacija. Be to, dažniau laikykite liežuvį už dantų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Eidami nepramintais takeliais nueisite toliau nei įprastai. Deja, jums tai bus sunki užduotis, nes norėsite pastovumo ir užtikrintų rezultatų. Tačiau neužteks tik prisitaikyti šiandien ore sklandančios tendencijos sena matyti naujai. Dar galite suklupti ties neatsargiai dalinamais pažadais, kurie vėliau atsigręžtų prieš jus finansiniais nuostoliais.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Naujienų ir informacijos gausa neduos ramybės, bet tai netrikdys jūsų, priešingai, skatins dar aktyviau veikti. Todėl svarbiausia – asmeninė jūsų pozicija, įvykiams pakrypus tai į vieną, tai į kitą pusę. Tai bus svarbu ir tuomet, kai pokalbiai namuose pakryps taip, kad neturėsite nei noro, nei jėgų ginti asmeninės pozicijos.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Dėl savo išradingumo galite rasti papildomų pajamų šaltinį. Siekdami geresnių rezultatų, vadovaukitės svarbiausiu šios dienos kriterijumi – neįprastu požiūriu. Tačiau nepamirškite, esant reikalui, patylėti. O protingas savo mintis šiuo metu pasilikite sau: įsileidę kitus į savo apmąstymų pasaulį, pasijusite nejaukiai.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Žavėsitės savo originalumu ir nesirūpinsite tuo, kad ne visi jus supranta ir pateisina. Viena vertus, elgiatės teisingai ir turite visas priežastis diktuoti dienos toną kitiems. Kita vertus, galite pralaimėti, kai dalysitės įtakos sferomis su draugais. Nemalonumų išvengsite patylėdami tuo metu, kai labiausiai norėsite kalbėti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Laisvės prisodrintame ore prastai suprasite save ir savo mintis. Iš tiesų jos gali jums atskleisti daug svarbių ir neįprastų dalykų apie jus, jei atidžiau klausysitės savęs ir mažiau velsitės išorinį veiksmą. Viena, ko neturėtumėte daryti, tai iškelti savo ambicijų. O jei sutrikę nežinosite, kaip elgtis, iš pradžių įsitikinkite, kad neapgaudinėjate savęs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius