Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 20

Penktadienio horoskopas – kovo 21 d.

Susipažinkite su paskutinės darbo dienos – penktadienio – astrologinėmis prognozėmis.
Mėnulis
Mėnulis

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Maži nesusipratimai, iškilę tarp jūsų ir artimųjų, nepajėgs šios dienos nuspalvinti tamsiomis spalvomis. Jei nevengsite nedidelių permainų namie, į nesklandumus pavyks pažvelgti pro pirštus. Susitaikę su jomis, vakare pajusite, kaip jus užplūsta didžiulė optimizmo banga, skatinanti kurti neaprėpiamo dydžio planus. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Partneriai darbe arba antroji jūsų pusė nesidžiaugs dėl jūsų užgaidų, kurias žūtbūt norėsite įgyvendinti. Siekdami išvengti priešpriešos, slėpsite savo ketinimus. Verčiau paieškokite visiems tinkamo sprendimo. Vakare ne visi jūsų ketinimai bus suprantami artimiesiems, bet jums tai rūpės mažiausiai.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ryte dėliosite į lentynas tai, kas pastaruoju metu išsibarstė. Kadangi išsiblaškymas neleis įvesti idealios tvarkos biure, kompiuteryje ar savo galvoje, neverskite savęs daryti to, kas nepatrauklu ar kelia abejonių. Vakare dienos nesėkmes kompensuos veikla, į kurią  įtrauksite antrąją pusę arba draugus.    

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nuo ryto užsiėmę sau patogiausią vietą, nesitrauksite iš jos. Mėgausitės mylimo žmogaus, vaikų dėmesiu ar galimybe kūrybiškai realizuoti save. Visa kita jums bus visiškai nesvarbu. Neatitrūkite nuo kasdienių reikalų, ruoškitės, nes vakare būsite visa jėga įtraukti į juos. Jūsų nuotaika bus puiki, net jei tame žaidime negausite pagrindinio vaidmens.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Namuose ar darbe bus ramu, bet nebus taip jauku, kaip norėtumėte. Tačiau veržtis į priekį iki popietės nebus jokio pagrindo. Tai tik laikinas nesusipratimas, kuris vėliau išnyks lyg dūmas. Darbo dienai baigiantis, atsėlins tikras palengvėjimas. Galėsite nevaržomi daryti įspūdį, žavėti ir spindėti ryškiausiomis spalvomis.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Skubėsite vytis reikalus, kuriuos privalėsite atlikti per dieną, bet vis kur nors vėluosite. Iki vakaro derėtų elgtis priešingai: viską gerai apskaičiuoti, apmąstyti ir būti atidiems net nereikšmingoms smulkmenoms. O jei be jūsų kaltės viskas bus ne taip, kaip reikia, nenusiminkite, nes vakare visi, išskyrus jus, patikės tuo, ko nėra ir negali būti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Didžiąją dienos dalį tikėsite, kad daiktai ar žmonės, kuriuos geidžiate turėti, jums būtini, ir jokiu būdu nesusitaikysite su kitokia pozicija. Jei nepersistengsite plačiai atverdami piniginę, vakare pasaulis nušvis ryškesnėmis spalvomis. Atsiras temų, kurias turėsite žūtbūt aptarti su gyvenimo draugu ar drauge.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Iki vakaro savo žavesiu skinsitės sau kelią į priekį, o nesulaukę tinkamo atgarsio ar palaikymo, dar intensyviau aplink skleisite savo kerus arba ieškosite netiesioginių saviraiškos būdų. Tačiau tirštas emocijų debesis virš jūsų galvos neišsisklaidys iki vakaro. Išdrįskite pažvelgti į pasaulį  lengvabūdiškiau.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Iki vakaro jūsų nuomonė mažai kam rūpės. Sunku bus visus įtikinti, kad viskas įmanoma ir pasiekiama. Jei laiku įsigilinsite į, jūsų nuomone, nereikšmingas smulkmenas, per popietę pasijusite tvirčiau: regėsite prieš akis tikslą, palankius ženklus ir aiškią trajektoriją. Kad kelias atviras, suprasite tik vakare, kai vaikai jums plačiai nusišypsos, o galvoje gims neįtikėtinų sumanymų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Įtariai žiūrėsite į visus grupėje, kolektyve ar tarp draugų išgirstus pasiūlymus. Radę privalumų, o ne trūkumų, kuo nors geru pripildysite šią pavasario dieną. Pasistenkite nenusipelnyti surūgėlių etiketės. Vakare jūsų šilumos ir optimizmo reikės šeimos nariams. Darykite tai, kaip mokate, net jei jūsų pastangų niekas nepastebės.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Norėdami nematyti to, kas netenkina jūsų, dirbsite nepakeldami galvos. Deja, jūsų darbo rezultatai bus permainingi ir ne visada patikimi. Labiausiai rizikuosite tuomet, kai ryšitės iki šiol neišbandytiems žygiams. Vakare, dalyvaudami grupės veikloje ar susitikę su draugais, rasite naujiems tikslams uždegančių temų.  

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ryte manysite, kad pasaulis priklauso jums, o jūs – jam. Gal vėjo kryptis jums palanki, bet jūsų optimizmas labiau išgalvotas nei tikras. Neapgaudinėkite savęs priimdami rizikingus sprendimus, nes matysite ne visą tiesą, o tik dalį jos. Vakare figūros šachmatų lentoje pasikeis. Būsite sutrikę, nors tam nebus jokių priežasčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius