Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 06

Penktadienio horoskopas – kovo 7 d.

Sužinokite, ką žvaigždės jums prognozuoja paskutinei šios savaitės darbo dienai.
Zodiako ženklai
Zodiako ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Be didelių pastangų įsitrauksite į aktyvią veiklą ir tapsite svarbiausių įvykių dalyviais. Tiesa, aukščiau pakelti galvą ir apsidairyti toliau nebus lengva. Sugaišite daug laiko smulkmenoms ir iššvaistysite nemažai energijos nereikšmingam bendravimui. Apsiriksite, jei kliausitės šeštuoju jausmu, mat jis bus prastas patarėjas. 

JautisJautis

(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jūsų savijauta priklausys nuo to, kiek – daug ar mažai – šiandien turėsite. Visi būdai pagerinti finansinę padėtį jums bus aukščiau ir svarbiau visko. Tiesa, per popietę painiodami tikra su įsivaizduojama, nepastebėsite to, kas akivaizdu. Ypač ryškiai tai jausite bendraudami su draugais ar dirbdami grupėje, todėl netikėkite jų pažadais.

DvyniaiDvyniai

(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Būsite linkę į kraštutinumus. Tik radę aukso vidurį, džiaugsitės visaverte diena. Priešingu atveju, vieni dalykai atrodys pernelyg paprasti, o kiti – nepakeliamai sunkūs. Be to, džiaugdamiesi jums skirtu dėmesiu, neapsigaukite sulaukę patrauklių karjeros pasiūlymų. Tik keliskart įsitikinę, ryžkitės sprendimams. 

VėžysVėžys

(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Diena judri ir permaininga, todėl neskubėkite prieiti prie vienokių ar kitokių išvadų. Ypač jeigu nebus noro veltis į dienos įvykius, skubėti ar įsitvirtinti nesibaigiančiame įvykių ir žinių sūkuryje. Nieko keista, jei, apsidairę aplinkui ir pasiklausę, ką šneka kiti, galiausiai nuspręsite pabūti vieni. Be to, nesileiskite sugundomi nerealiais pasiūlymais iš užjūrių.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nesivarginsite skirstyti žmonių į savus ir svetimus. Todėl lengvai, nepaisydami jokių įspėjimų ar trukdžių, plėsite pažįstamų žmonių gretas. Tačiau mėgaudamiesi tuo, kas jums patiekta ant stalo, neperdozuokite. Dalis žavių bendrų patirčių galiausiai taps nieko vertos. Jei vis dėlto norėsite išbandyti kažką nauja, niekas nesustabdys jūsų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Svajosite būti pastebėti ar pripažinti darbe, bet tai jums pavyks tik tuo atveju, jei nelauksite lengvų pergalių. Todėl, vos pradėję judėti, pernelyg neatsipalaiduokite. Turbūt tai ženklas, kad privalote kur nors pasukti, jei norite rasti reikalingą kelią į sėkmę. Vakare būsite linkę girdėti tik tai, ką norite, o prieš viską, kas jums nemalonu, užmerksite akis.

SvarstyklėsSvarstyklės

(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ryte kiek kilstelėkite savo norų ir tikslų kartelę – jums tai nebus per daug. Svarbu, kad būtų ne per mažai. Saikingos pastangos papildys jūsų dieną reikalingomis patirtimis, padės išmokti dalykų, kurie vėliau praplės jūsų horizontus. Užsimoti per plačiai neverta, jei tai susiję su darbu ar gali pakenkti jūsų sveikatai.

SkorpionasSkorpionas

(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jei rasite būdų, kaip tinkama linkme nukreipti savo energiją, nesutiksite sau lygių. Tačiau tyko nemažai pavojų, pavyzdžiui, įsivelti į konkurencingus žaidimus su partneriais, užkibti kam nors ant kabliuko ir taip įsitraukti į trumpalaikes intymias patirtis. Be to, jus dar gali suklaidinti vaikai, kurie pažadės tai, ko nė neketina įvykdyti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Didžiausios pergalės ir pralaimėjimai užklups bendraujant su partneriais. Tai gali nutikti ir namuose, ir darbe. Jie žinos, kaip jums pakelti ūpą ir išpainioti iš nedraugiškų pinklių, todėl nedelsdami kreipkitės pagalbos, jei pamatysite iš po kojų slystančią žemę. O vakare nesusipainiokite dėdami per daug vilčių į savo namus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Būsite pasiruošę nuversti kalnus darbų ir nekreipsite dėmesio į tai, kad plušate daugiau už kitus. Kiek sau vietos po saule išsikovosite, tiek turėsite. Tačiau nesidžiaukite per anksti pajutę burnoje sėkmės skonį. Svarbiausia dienos sąlyga – neapsigauti ir neapgauti kitų. Jums ne pro šalį būtų atkreipti dėmesį į aplink jus sklandančią informaciją.

 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nebus nieko svarbiau už mažus džiaugsmus, kuriuos dovanos ši diena. Jei mokėsite jais pasidžiaugti, įžvelgdami juose ką nors angeliško, nebus būtinybės atsidurti painiuose aklagatviuose. Nesuklupti žvaigždės rekomenduoja tik tuomet, kai, tenkindami savo, vaikų ar mylimųjų užgaidas, rizikuosite per smarkiai ištuštinti kišenes.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Kai ant jūsų pečių užsiris šeimos rūpesčių našta, įsitikinkite, kad, vengdami prašyti kitų pagalbos, neužsisklęsite nuo pasaulio. Tokiu atveju pasijusite bejėgiai net ten, kur paprastai jaučiatės stiprūs. Nors bandysite pasinaudoti vienu svarbiausių savo ginklu – nuojauta, greitai nusivilsite ja. Ji įtaigiai meluos, vesdama jus neištirtais klystkeliais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius