-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2016 08 19

Penktadienio horoskopas – rugpjūčio 19 d.

„Gali būti sunku susikaupti ir disciplinuotai dirbti. Gali dažniau nei visuomet užplūsti poreikis svajoti, neskubėti, pasidžiaugti įvairiais gyvenimo malonumais. Tai tinkama diena šventei, romantiškam pasimatymui arba buvimui ramioje ir jums malonioje aplinkoje. Puikus metas puoselėti savo grožį“, – tikina astrotarologė Lana Kutkytė.
Orchidėja
Orchidėja / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Viską, kas jums šiandien rūpės, vengsite atskleisti. O jei prasižiosite apie savo viltis ir svajones, tie, kurie mano žiną už jus daugiau, nuleis jus ant žemės. Turbūt dėl to nesiliausite puoselėti ne visuomet realių vilčių ir pasitikėti tuo, kas nematoma akimis. Vakarop atsiras žmonių ar pasiūlymų, kurių negalėsite ignoruoti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien užuovėjos ir supratimo tikėsitės kolektyve, tačiau jūsų komandinę dvasią trikdys lėšų trūkumas ar sunkiai sprendžiamos finansinės temos. Popietę pasitikėdami savo bendražygiais, nustatykite keletą saugiklių, kad leistinos ribos nebūtų peržengtos. Vakare bus ko iš kitų pasimokyti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien nuo visų dienos negandų dangstysitės tikrais ir menamais tikslais, kurių niekas kitas be jūsų negali įgyvendinti. Deja, tai nepadės išvengti arba negirdėti partnerių ir kitų svarbių asmenų pastabų. Popietę nesiliausite stengtis dėl to, kas nelabai realu, o vakare jums į pagalbą atskubės palaikymas.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien patys geriau žinosite kelią, mažai paisydami visokių patarėjų ar pritarėjų. Gavę nurodymus, vis tiek pasuksite ten, kur jums labiau patinka. Nepaisant to, kelios nemalonios užduotys vis tiek neišvengiamos. Vakare kitas žmogus bus gera priežastis šį tą savo mintyse perdėlioti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien kitais tikėsite labiau nei savimi, visaip vengdami atsakomybės už savo laimingą dieną. Veikiau pasirinksite likti nematomais nei tapti nepriklausomais. Kai popietę dar labiau išaugs patiklumas ir noras kitiems įtikti, sutiksite su visomis pasiūlytomis sąlygomis. Vakare pažvelgę į akis realybei, šį tą savo ryšiuose su kitais perdėliosite.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Dienos pradžioje aktyviai veiklai trukdys visokie namų rūpestėliai. Popietę jūsų ryšiai su antrąja puse ar darbo partneriais bus perdažyti jūsų mėgstama spalva, kad tik nesimatytų tikrosios, o ypač tamsiosios santykių spalvos. Vakare iki tol formuotą vaizdą reikės pakoreguoti, atsižvelgiant į pačių brangiausių reikalavimus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Iki pietų meilės darbui bus į valias, tačiau jūsų veikla strigs dėl informacijos stokos, vėlavimų ar per griežtų taisyklių. Popietę džiūgaudami, kad trikdžių mažėja, būsite visu kūnu ir siela atsidavę savo veiklai, net jei toji veikla tokia įprasta kaip dulkių šluostymas. Vakare namiškiai gali parodyti gerą būdą kažką namų aplinkoje pertvarkyti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Ryte jūsų kūrybiškumui kliūtis vieną po kitos statys lėšų stoka arba jūsų pačių įsitikinimas, jog kažko nesugebate ar esate ne pakankamai talentingi. Popietę matysite tik tai, ką norite matyti, ypač jei žiūrėsite į savo atžalas. Vakare išpešę jums reikalingos informacijos, turėsite priežastį padailinti kokį nors savo kūrinį.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Ryte jūsų buvimas šalia ir jūsų elgesys nepraskaidrins namiškiams gyvenimo. Kažin kodėl būsite linkę daužyti ar mindyti jų svajones. Kaip kompensaciją vakare turėsite atiduoti jiems būtiną duoklę pagalbos ar pinigų pavidalu, tačiau iki tol teks nueiti netrumpą kelią, siekiant susigrąžinti jų pasitikėjimą.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Ryte slogūs praeities prisiminimai ar nemalonūs sapnai trukdys užmegzti reikalingą ryšį su aplinkiniais ar laiku nuvykti į numatytą vietą. Popietę matydami ir girdėdami tik tai, kas jums malonu ir gera, sukursite ne vieną žavią istoriją. Vakare pasistengsite ir kitiems įrodyti, kad tai, ką kalbate yra tiesa.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Iki pietų jūsų komanda nesupras jūsų dosnumo priežasčių arba niekaip nesugebės įvertinti jūsų geranoriškų pasiūlymų. Atstumti ar nesuprasti, popietę vis tiek nesiliausite bandyti dalintis tuo, ką turite geriausio. Šįkart jūsų šauksmas bus išgirstas. O jei peržiūrėsite praeities klaidas ir jas pakoreguosite, rezultatai bus dar patogesni jums.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien nardysite savo džiaugsme ir skausme, vieną akimirką sukurdami vis naują priežastį liūdėti, o kitą – pakildami virš savo liūdesio ir skausmo. Ir jei dienos pradžioje tikrai bus dėl ko liūdėti, vėliau liūdesio objektą susikursite. Pasirinkę priešingą kelią, vakare sulauksite bendražygių ar bičiulių palaikymo.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius