Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 01 20

Penktadienio horoskopas – sausio 20 d.

Štai ir penktadienis – puiki įžanga į artėjantį savaitgalį.
Šuo
Šuo / 123RF.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien Saulė jau švies Vandenio ženkle, ragindama jus novatoriškiems žygiams kartu su komanda. Be to, per dieną turėsite pasikartoti bendradarbiavimo pradmenis, kuriuos jums išdėstys kažkas iš kolegų. Galiausiai turėsite progą savo kailiu patirti, kaip įtakingų žmonių dėka pildosi net slapčiausi jūsų norai.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien atradę savyje daugiau profesinių ambicijų nei vakar, nesistebėkite, o eikite ir siekite savo tikslų, nes Saulė juda jūsų tikslų ir pasiekimų sritimi. Negana to, reikės papildomo dėmesio jūsų partneriams, kad nesijaustumėte vieniši. Galų gale išnaudokite savo įtaigą, žinias ar patirtį, kad sužavėtumėte draugus.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien dėl prasidėjusios Saulės viešnagės Vandenio ženkle, jums nebus priežasčių nuobodžiauti – bus ko išmokti, su kuo pasidalinti savo žiniomis ar net išvykti į tolimesnę kelionę. Tiesa, per dieną nemažai darbuositės ir bandysite prisikasti prie jums reikalingos informacijos. Beje, jūsų žavesiui darbe sunku bus atsispirti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ryte jau bus prasidėjusi Saulės kelionė Vandenio ženklu, dėl kurios jums teks rasti neįprastų kelių link paprastų dalykų, išgyvenant lūžio periodą ir atskleidžiant paslaptis. Šiandien dar svarbu rasti būdą pasidžiaugti tuo, kuo užsiimate. Be to, bus jums pritariančių ir prisijungiančių, vos išdėstysite savo poziciją ar leisitės į sekėjų paieškas.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Praėjusią naktį Saulė ėmė judėti Vandenio ženklu, pradėdama periodą, kai jūsų asmeniniai norai nublanksta, žvelgiant į jūsų partnerius. Jūsų visuomeninis gyvenimas artimiausiu metu pagyvės, o šiandien jums nebus paprasta apsieiti be savo šeimos ir namų aktualijų. Norėdami kažką gauti, pritrauksite reikalingus žmones.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nuo šiol dėl Saulės Vandenio ženkle originaliais būdais susidorosite su kasdienybės našta ir pasirūpinsite savo ar artimųjų sveikata. Beje, šiandien būsite kaip reikiant įsisukę į bendravimo verpetą, o santykiuose tapsite tikru magnetu, iš naujo sužavinčiu esamą partnerį ar pritraukiantys naują žavų asmenį.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien rūpinsitės savo materialine gerove ir nenoriai atvirausite apie savo pirkinių ar uždarbio planus, tačiau su malonumu pildysite savo šeimos narių norus. Be to, Saulė nuo šios dienos Vandenio ženkle, duodanti jums progą pasidžiaugti, tam pasitelkiant savo intelektą, atžalas, mėgstamą veiklą ar pramogas.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien įtariai žvelgsite į visus, kurie neatitiks jūsų sukurto idealo. Pamatę netikslumus, įtaigiai diktuosite savo sąlygas ar mokysite jums priimtinų tiesų. Ženklą pakeitusi Saulė sustiprins jūsų saviraišką namuose ir šeimos dėka. Be to, galima pažintis ar susitikimas, įsuksiantis jus į romantikos sūkurį.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien turėsite planų, kuriuos nenoriai su kitais aptarinėsite. Ir net turėdami progų pasikalbėti, daugiau informacijos nutylėsite. Beje, visiškai užsidaryti neleis Saulė Vandenio ženkle, žadindama jūsų smalsumą, norą bendrauti, pažinti ir mokytis. Įtikti šeimai padės kažkokia tik jums žinoma priemonė ar pirkinys.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien jūsų asmeninės įtakos nepaslėpsite, o ji jums padės gauti patį geriausią balą. Tam ypatingai neliks abejingi draugai, todėl sakykite, ką galvojate, ir pateksite ten, kur jums reikia. Beje, dėl Saulės, palikusios jūsų ženklą jums atsiras daugiau noro ką nors įgyti ar įrodyti kitiems, jog šį tą sugebate geriau už kitus.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien turėsite tikslų, siekių, ambicijų ir darbo, kurį norėsite atlikti ypatingai. Beje, kažkas jums grąžins skolą ar apdovanos už nuopelnus. Saulės apsilankymas jūsų ženkle suteiks jums daugiau saviraiškos galimybių ir priežasčių parodyti savąjį „aš“. Taigi, išnaudokite keturių savaičių laikotarpį, sustiprinti savo asmenybę.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien jūsų tikėjimas, žinios ar įsitikinimai bus gal kiek sunkiai suvokiami kitiems, tačiau jums padedantys išlaikyti savo pozicijas. Jūsų reikės kolegoms, o jums jų, kas jūsų dieną padarys išskirtine. Saulė gretimame ženkle, todėl laikas apsivalyti, atleisti, atrasti vidinę ramybę ir atstatyti savo vidines galias.

Dienos horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius