-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 02

Penktadienio horoskopas – sausio 3 d.

Sužinokite, ar žvaigždės jums pranašauja sėkmingą dieną.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Niekas už jūsų draugus nežino visko geriau už jus. Pasitikėjimas jais stiprins ir jus. Tokiu būdu sukursite patikimą komandą, įmušančią visus įvarčius. Tiesa, darbe kiek persistengsite pasakodami apie asmeninius reikalus, kurie kitiems kels žiovulį arba, priešingai, skatins apie jus sužinoti ne tai, ką iš tiesų ketinote pranešti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Per dieną netils kalbos apie svarbius ir nesvarbius dalykus. Deja, ir ginčams vietos bus pakankamai. Galbūt manysite, kad tik tokiu būdu galite laisvai kvėpuoti. Verčiau nekurkite nei sau, nei kitiems jokių barjerų, nes iš anksto nežinote, kiek pastangų reikės juos įveikiant. Na, o jei ne viskas, kas aplink jus šiandien vyksta, jums patinka – nenukabinkite nosies.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Diena gali būti kupina galimybių, jei drąsiai kalbėsite apie tai, kas jums svarbu. Pasistengę, kad jūsų mintis išgirstų kuo daugiau žmonių, visgi nepamirškite saiko jausmo. Darykite tik tiek, kiek reikia, kad jaustumėtės saugūs ir užtikrinti. Kitų žmonių bandymai pagirti ar pamaloninti jus bus galimybės, dėl kurių verta pasistengti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Viskas bus paprasčiau nei atrodys iš pirmo žvilgsnio. Todėl mažiau kalbėkite, o daugiau darykite. Nes tik jūs žinosite, kaip. Jei leisitės vedami į pavojingą diskusijų labirintą, greitai jame prarasite viską, kas jums reikalinga. Įsitikinimas savo tiesa garantuos sklandesnius ir tiesesnius takelius į šiandienos planų įgyvendinimą.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jūsų partneriai geriau žino, kuris takelis tiesesnis ir kur duona yra skalsesnė. Todėl būtų neprotinga užsikišti ausis, kai išgirsite jų pastabas ar patarimus. Tiesa, dar vienas svarbus momentas – savo pareigas, kurių turite daugiau nei norite, atlikite atsižvelgę ne tik į konkrečias galimybes, bet ir į tai, kas nematoma plika akimi. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Suprasite, kad pagaliau laikas pasiraitoti rankoves ir nuveikti ką nors reikšminga. Nors draugai ar kolegos žadės daugiau nei galės duoti, pasinaudokite bent dalimi siūlomos jų pagalbos ar patarimų. Tiesa, nemažai jų bus laužti iš piršto, todėl pirmiausia žiūrėkite, kas jums priimtina. Išnaudokite visas progas, kurios jums gali būti naudingos.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Namuose daug galvosite apie darbą, o darbe kalbėsite ne apie tai, kas susiję su jūsų pareigomis. Nuoširdus noras įsitraukti ir į mėgstamą veiklą, ir tuo pačiu metu būti laisviems padės išsaugoti pakilią nuotaiką. Per popietę visi aktyvūs veiksmai, nesvarbu, kur link jie bus nukreipti, užtikrins gerus rezultatus ir nepriekaištingus santykius su aplinkiniais.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Iš anksto žinosite, kad būti pasyviems – ne išeitis. Todėl nuo ankstyvo ryto pasiraitosite rankoves ir tapsite tobulais savo laimės kalviais. Tam pasitelksite visas savo žinias, kurių niekas nepajėgs iš jūsų atimti. Numosite ranka į tai, kad ne kiekvienas supranta ir pateisina jūsų nuomonę. Būkite užtikrinti, bet jauskite ribas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Gebėdami kalbėti aiškiai ir nieko nevynioti į vatą, patirsite daug bendrumų su tais žmonėmis, kurie jums svarbūs. Tai ne tik sustiprins ryšius, papildys po švenčių ištuštėjusias kišenes, bet ir padės jaustis užtikrintiems toje situacijoje, kurioje šiuo metu esate. Bet tai tik idealus scenarijus. Jūsų godumas ar garbės troškimas gali viską sugadinti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Būsite tikri, kad jūsų požiūris – pats svarbiausias ir noriai ginsite jį, kalbėdamiesi tiek su gyvenimo draugu ar drauge, tiek su kolegomis. Neiššvaistykite viso dienos laiko ieškodami argumentų ar įvairiausių svarbių ir nesvarbių įrodymų. Verčiau pasidžiaukite tuo, kas iki šiol įgyta.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien optimizmo bus daug, nors vežimu vežk. Jei netingėsite, ne vieno jums svarbaus žmogaus dieną praturtinsite protingomis savo mintimis ir originaliu požiūriu. Tiesa, susiruošę priblokšti tuo kolegas, nesitikėkite ilgų ir audringų aplodismentų. Dalis informacijos, kurią kitiems norite pranešti, tegul lieka jums.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Negailėsite pastangų, kad vaikai, mylimas žmogus, draugai ar kolegos džiaugtųsi šia diena. Tačiau bent kiek gėrybių pasilikti sau greičiausiai pamiršite. Puoselėkite savo vaizduotę, o savo veikloje ir bendraudami su žmonėmis kliaukitės nuojauta. O viskas, ką per popietę darysite su kitais, praturtins jus visus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius