Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 13

Penktadienio horoskopas – vasario 13 d.

Astrologinės prognozės visiems 12 Zodiako ženklų. Smalsu? Be abejo. O dar smalsiau pasitikrinti vakare, ar tikrai viskas taip ir buvo, kaip įrėžta žvaigždėse.
Penktadienis, 13-oji diena.
Penktadienis, 13-oji diena. / 123RF.com

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ryte klysite, manydami, kad ten, kitur, saulė šviečia ryškiau, o nežinomos jėgos gali padaryti jūsų gyvenimą šviesesniu ir visaverčiu. Tačiau greit suprasite, kad tai tik iliuzijos. Vakarop elgsitės keistai ir ekscentriškai, bet tai nė vieno žmogaus neerzins, niekas tam nesipriešins. Galbūt galvos, kad į jus reikėtų lygiuotis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Dienos pradžioje vos nepasiklysite savo viltyje ir neviltyje, nuojautose ir žinojime. Galiausiai suprasite, kad tiesa slypi kažkur anapus, ir niekas neketina su jumis ja pasidalyti. Vakarop išgirdę būtų ir nebūtų dalykų, viskuo kaip mat patikėsite, bet apie tai neskubėsite visiems papasakoti. Verčiau leiskite naujoms patirtims įsitvirtinti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ryte viltys, kurias sužadins jūsų vaizduotė ar kolegų lengva ranka dalinami pažadai, netrukus jus nuvils. Nepasitikėkite visais sutiktais, žadančiais aukso kalnus, tačiau ir skeptikais netapkite. Plėskite savo socialinio gyvenimo sferas, neatmesdami neįprastų draugų pasiūlymų ar skatinimų peržengti jums įprastas ribas.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Neapgaudinėkite šį rytą savęs, kai atliksite kasdienes užduotis ir rūpinsitės savo ar kitų asmenų gera savijauta. Jūsų noras matyti tai, ką matyti norite, gali būti kenksmingas. Vėliau geros naujienos, susijusios su darbu, netruks jus pradžiuginti ir nuteikti optimistiškai. Nesivaržydami taikykite naujus metodus darbe ar buityje.

Taip pat skaitykite: Metam pilvą: nuo kokio maisto didėja liemens apimtis

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien jums optimizmo galima pavydėti. Tiesa, ryte jūsų optimizmas bus visiškai nepagrįstas ir kartais juoką keis ašaros, o kodėl – neįstengsite paaiškinti. Vėliau šis nepaaiškinamas rūkas išsisklaidys, ir jūs žinosite, kaip iš aplinkos pasiimti tai, kas malonu jums. O jei nieko aplink save nerasite, be jokio vargo viską, ko reikia, sukursite.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Ryte jums bus nelengva suprasti, ko iš jūsų nori kiti asmenys, ypač pats artimiausias. Nepaisant to, visiškai juo ar ja pasitikėsite. Greit suprasite, kad tam nebuvo jokio pagrindo. Popietę gali tekti sugriauti kai kurias nuostatas, susijusias su pinigais ar intymiais dalykais. Galimas daiktas, kad tai atpūs naujų vėjų į jūsų namus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ryte bus be galo sunku susikoncentruoti rimtiems darbams – taip norėsite užsiimti kažkuo, kas teikia jums vien tik džiaugsmą. Tačiau apie tai prabilę, turbūt nerasite jums pritariančių. Tačiau daug kalbėti ir judėti nesiliausite. Vakarop įsitikinę, kad nesiveržiate į svetimas teritorijas, atnaujinkite santykius su jums svarbiais žmonėmis.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Optimistinės nuotaikos bus didžiausia šios dienos vertybė, bet tuo pačiu ir didžiausias trūkumas, skatinantis daryti klaidas. Čia galimos ir neplanuotos išlaidos, ir neapgalvoti pirkiniai. Tiesa, antroje dienos pusėje netikėtai sėkmingai gali susidėlioti asmeniniai finansiniai reikalai, bet ne rizikuojant, o nuoširdžiai dirbant.

Taip pat skaitykite: Atsargiai, ji pavojinga: 12 barakudos bruožų

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šį rytą galimi du keliai. Einant vienu, jums patiks ne viskas, ką šalia savęs matote ir ką sutinkate. Kitu eidami manysite, kad viskas tobula tiek išorėje, tiek jūsų viduje. Verčiau pasirūpinkite tuo, kokiais jus mato kiti. Vėliau noriai taikykite naujus metodus tam, kad jūsų asmeninės galios sužavėtų pasaulį ir pritrauktų reikiamus asmenis.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Susikurkite patogią vietą atokiau nuo neramaus pasaulio ir iš ten stebėkite įvykių eigą. Ir tai daug geriau, nei būti aktyviems dalyviams, kuriems jūra iki kelių, o dangus – pasiekiamas ranka. Permainos šeimoje ar iš šeimos nario išgirstos naujienos turės įtakos jūsų vidiniam pasauliui. Ir tik jo dėka rasite būdų integruoti naujoves į savo gyvenimą.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Ryte būsite patys geriausi draugai ir komandos nariai. Tiesą sakant, net per geri. Tokie, kurie nieko neįtardami atiduoda viską kitiems – tiems, kuriems to neva labiau reikia. Taip viską aukodami dėl kitų, vakarėjant atidžiai klausykitės jūsų komandai skirtų naujienų ar žinių, susijusių su jūsų tikslais bei idėjomis: jos gali jus sukrėsti, bet paskatinti veikti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Darbas, o, tiksliau, jūsų darbo rezultatai šiandien yra be galo svarbus jūsų dienos atributas. Tačiau ryte gerai dirbti trukdys išsiblaškymas, mieguistumas ar painios mintys galvoje. Na, bet tam radę kelis priešnuodžius, savęs ir kitų nenuvilsite. Vakare netikėtai jums bus atlyginta už kažkokius per dieną atliktus žygdarbius.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius