-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 20

Penktadienio horoskopas – vasario 21 d.

Kokios prognozės žadamos paskutinę darbo savaitės dieną? Perskaitykite savo bei savo artimųjų horoskopą!
Zodiako ženklai
Zodiako ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien vienas iš svarbiausių jūsų norų bus išsaugoti ankstesnę jums priimtiną būseną. Tačiau žmonės ir aplinkybės iš jūsų reikalaus ko kito. Būsite stiprūs tiek, kiek išdrįsite keistis ir keisti. Kita būtina sąlyga – suvienyti savo jėgas su partneriais, pakeleiviais ir bendražygiais. Netruksite suprasti, kad vienas lauke esate ne karys.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien jums bus sunku patikėti tuo, kad kiti žmonės gali geriau žinoti, kaip susidoroti su jums paskirtomis užduotimis. Pagalbos kreipkitės į savo antrąją pusę ar kolegas, o jei neišdrįsite – ieškokite patvirtinimo savo poelgiams, stebėdami ir klausydamiesi. Nesukite galvos dėl to, ką pamanys kiti, nusprendę, kad jūs tinginiaujate, delsdami priimti sprendimus. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Sukantis mažame uždarame rūpestėlių rate, jums bus lengva pamesti kryptį. Tačiau tvirtumo ir žinojimo, kaip kas turi būti, jums netruks. Todėl neleiskite niekam jūsų išmušti iš pasirinkto kelio. Viena, kas gali būti aiškia kliūtimi jūsų šios dienos kelyje, – tai aktyvumas, virstantis susierzinimu, o įsitikinimas savo teisumu – buku užsispyrimu. Jauskite pusiausvyrą.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Skanausite sultingus dienos vaisius, jei suteiksite sau progą elgtis kitaip nei vakar. Visos jūsų pastangos išreikšti tai, ką turite savyje ryškiausio, tinkamu būdu pasieks dienos šviesą ir džiugins aplinkinius. Jūsų gyvenimo džiaugsmas neblės ir tada, kai bedrausite su pačiais svarbiausiais savo kūrybos vaisiais – vaikais.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien labiausiai už viską norėsite jaukios privačios aplinkos, kurioje neklaidžiotų daugybė svetimų žvilgsnių. Jei privilegija likti namuose jums nebus suteikta, sieksite įleisti šaknis ir pasijusti kaip namuose ten, kur atsidursite. Būkite atidūs, kad jums netrukdytų išankstiniai nusistatymai, užsispyrimas ir kiti šios dienos demonai. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jūsų aštrus protas ir atidumas tokiomis dienomis kaip ši įgyja daugiau svorio ir reikšmės. Tiesa, nelygu, kaip visa tai panaudosite kasdienėse situacijose. Todėl jūsų įžvalgos gali būti jums ir pagalba, ir trukdis. O jei dėl tam tikrų priežasčių nugrimsite giliai į savo apmąstymus, rizikuojate praeiti pro tuos, kuriems reikalingas jūsų geras žodis ir palaikymas.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Turbūt ne pirmą dieną svarstote apie savo galimybes. Didžiausia jų – papildyti savo dvasinius ir materialinius turtus – atsiras tik tuomet, kai išdrįsite įsileisti tuos, kurie beldžiasi į jūsų duris. Viena bėda, kad jiems gali ten neužtekti vietos, nes esate prikaupę nemažai gėrybių. Atrinkite ir išmeskite viską, kas jums jau atitarnavo.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Diena gali būti ir lengva, ir sunki – priklauso nuo to, iš kurios pusės į viską žvelgsite. Iš vienos pusės matysite didžiulį emocijų debesį, iš kurio vienu metu ir lis, ir lįs saulės spinduliai. Iš kitos – regėsite tik save ir savo užgaidas, kurių jokiu būdu niekam neatskleisite. Ir tik jūs žinote, ką su tuo daryti, nes Mėnulis – jūsų ženkle. O tai reiškia, kad jūs diktuojate šios dienos toną.    

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Visos jūsų pastangos judėti į priekį nebus varžomos išorinių aplinkybių. Tačiau patys savo viduje šiandien džiaugsitės tuo, kad galite atsitraukti ir pažvelgti į dienos aistras ir dramas iš šalies. O jų bus, jei tik mokėsite įžvelgti tai, kas ne visiškai akivaizdu. Išklausykite viską, kas puse lūpų jums bus pranešta. Kas žino, gal ši informacija jums ateityje bus naudinga?

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Tirštas emocijų debesis jūsų nepalies, jei susikoncentruosite į bendrą veiklą, vienijančią jus su kolegomis ar bendražygiais. Išdrįsę ko nors atsisakyti dėl bendrų tikslų ir tokiu būdu įnešę kelias korekcijas į savo aplinką, tapsite grupės lyderiais ar bent kolektyvo siela. Nesustokite pusiaukelėj supratę, kad nauda kol kas dar nepakvipo.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Turėsite kuo užsiimti šį vasario penktadienį ir nieko keisto, jei jums per dieną nebus kada pakelti galvos ar atitraukti žvilgsnio nuo trokštamo tikslo. Numatę įgyvendinti vieną ar kitą pokytį darbe, įsitikinkite, ar jūsų gyvenime yra jam pakankamai vietos ir ar jis jums iš tiesų reikalingas. Radę drąsos išmesti kas nereikalinga – sustiprėsite.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jūsų noras aukščiau pakelti akis nuo kasdienybės smulkmenų pavers dieną neįprasta ir gal net šiek tiek stebuklinga. Todėl nesislapstykite, ieškodami  užuovėjos ar bandydami ką nors svarbaus ignoruoti. Ir tegul jūsų iš vėžių neišmuša trikdantys įvykiai, vakarop siūlantys grįžti prie kažkokių praeityje neišspręstų asmeninių problemų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius