-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 12 08

Pirmadienio horoskopas – gruodžio 8 d.

Žingsniuojame į naują savaitę! Kad ji būtų kuo smagesnė, kviečiame ją pradėti su Ji24.lt.
Kalėdinės dekoracijos
Kalėdinės dekoracijos / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien galite nusipelnyti visažinio etiketės, bet labiau ironiškos nei nuoširdžios. Todėl, užuot demonstravę savo žinias, gilinkite jas. Tai puiki diena kreiptis konsultacijos ar patarimo į jus dominančios srities specialistus – jie jums suteiks vertingų žinių. Tiesa, vakare karjeros ir namų priešprieša paprašys jūsų dėmesio ir tik nuo jūsų priklauso, malonūs ar ne bus tolimesni įvykiai.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kažkas išlįs lyg kokia yla iš maišo, ir jūs būsite nepajėgūs suvaldyti pasipylusios informacijos srauto. Norite to ar ne – ją sužinos tie, kuriems ji reikalinga. O jūs, atsikratę nereikalingos naštos, pasijusite atsinaujinę ir drąsiau išklausysite pasiūlymą bendradarbiauti. Vakare nesivelkite į ginčus su giminaičiais ar kaimynais. Nieko niekam neįrodysite, o nuotaika būtų sugadinta. 

Taip pat skaitykite: Trumpas 2015-ųjų metų horoskopas

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Asmeniniai ar dalykiniai partnerystės ryšiai suteiks jums pagrindą, nustatys reikalingas kryptis ir leis suspindėti. Todėl, pasitaikius progai, užmegzkite naujus ryšius ir dėkite visas pastangas, kad atnaujintumėte senus. Dienai baigiantis apsiriksite, manydami, kad galite viską, ką turite, išlaikyti savo rankose. Kuo įnirtingiau saugosite, tuo daugiau prarasite. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Darbų tiek, kad nors vežimu vežk. Liesite prakaitą, o šalia bus nemažai tokių, kurie nuolat kažką kalba, prašo patarimų ir, priešingai, bruka jums savuosius. Seksis tiek, kiek sėkmingai sugebėsite sutelkti jėgas ir neišbarstyti jų tuščioms kalboms. Vakarop neužsisklęskite, išgirdę nemalonių dalykų iš savo partnerių ar susidūrę su netikėtumais darbe.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Visas duris jums šiandien atvers tikslūs, laiku ir vietoje ištarti žodžiai. Neieškosite žodžio kišenėje planuodami pramogas, realizuodami kūrybinį projektą ar bendraudami su vaikais. Tiesa, kažkas iš jų gali jumis nepatikėti, jei jūs girdėsite tik save. Dienai baigiantis, buities nesklandumai ar sveikatos problemos vers pakeisti požiūrį į kai kuriuos dalykus. 

Taip pat skaitykite: Vakaras dviem: meilės filmų TOP 15

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Kalbėsite ir galvosite tik apie namus, šeimos narius ir viską, kas vyksta jūsų jaukiame lizdelyje. Ir visai nepastebėsite, kad kažkam jau nusibodo jūsų klausytis. Tiesa, galite sužinoti ir apie netikėtus svečius, kurie ketina jus aplankyti. Kad vakaras būtu malonus, su vaikais susitarkite gražiuoju, pinigų nesiskolinkite ir jokiais būdais nerizikuokite.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Seksis tiems, kurių darbas gražiai ir įtikinamai kalbėti ar rašyti. Duokite valią savo liežuviui, leiskite mintims skrieti toli, tačiau nepamirškite ir to, kad aplink jus yra ir kiti žmonės, kurie galbūt taip pat kaip ir jūs, nori pakalbėti ar kažką papasakoti. Namuose šilumos ir jaukumo vakare bus maža, jei jūs paklusite emocijoms, o ne emocijos jums. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Irdamiesi ta kryptimi, kurią esate pasirinkę, būsite nekuklūs ten, kur kalba kryps apie jūsų talentus ir sugebėjimus. Nustebsite, kaip lengva bus visus įtikinti ir tuo patikėti patiems. Kas žino, gal būtent už tai jums paskirs premiją? Jos negavę, nenusiminkite. Jūsų susitelkimo reikės vakare, išsaugant šaltą protą, kai teks apginti savo poziciją. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Rodykite pasauliui, kas esate. Net ir tai, ką iki šiol galbūt slėpėte ir nuo savęs. Tegu visi žino, išgirsta, supranta, įvertina ir pastebi. O jūs patys nuspręskite, ką gero iš to išsinešite: nekaltą savimeilės pamaloninimą ar ką nors daugiau. Vakare tyčiomis netirštinkite spalvų, jos ir taip pernelyg sodrios. Ir, jei galite, nekiškite nosies nei į savo, nei į svetimą piniginę. 

Taip pat skaitykite: Makiažo tendencijos: dieną – matinės, vakare – tviskančios spalvos

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Savarankiškai spręsite problemas, neafišuodami kitiems savo ketinimų ir siekių. O jei atsirastų proga įnikti į dvasines paieškas, kurios jums atskleistų daugiau saviraiškos ir savivokos galimybių, jų neatmeskite. Net jei manote, kad viską žinote geriau. Vakare namiškiai nesidžiaugs, jei, užuot jais tikėję ir pasitikėję, tikrinsite juos ir demonstruosite savo galią. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Naujos pažintys šiandien papildys jūsų draugų ar bendraminčių gretas. Susibūrimuose ar diskusijose galite tapti dėmesio centru arba atrasti tuos, kurie jus sužavės savo žiniomis. Bet kuriuo atveju, neišbarstykite dovanų vėjais. Vakare patausokite savo sveikatą ir santykius su artimais žmonėmis: kažkas pamirš saiko jausmą ir patylėti, kai to labiausiai reikės. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Darbe būsite užversti svarbios ir nesvarbios informacijos gausa. Galėsite sublizgėti derybose, bet tik tuo atveju, jei retkarčiais būsite pasirengę pakeisti kryptį ir žaisti ne vien pagal jūsų sugalvotas ir jums vieniems patogias taisykles. Dienos pabaiga nedžiugins besiblaškančių po parduotuves ir bandančių paskelbti taiką tarp atžalų ar draugų. 


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius